Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
alez odzew
super,tak sie ciesze,ze najgorsze za nami ...nasz na imie bedzie mial Ian ,ale to z racji tego ze uciekamy mieszkac do Australi a tam takie imiona to codziennosc... a moj maly w 16/17 tyg pamietam wazyl 230 , a teraz mam poczatek 21 i juz 430 niesamowite,jaram sie jego sadelkiem caly dzien ;P
[/url]
-
nick nieaktualnyNam na połówkowym powiedział, że Leoś to taki typowy średniaczek, nie jest za duży ani za mały, równo odpowiada tygodniowi ciąży
i w sumie dobrze, bo jak ja bym urodziła takiego kloca ponad 4kg
a babcia opowiadała, że siostra mojej mamy ważyła 5kg jak się urodziła
nie wiem czy to prawda czy babcia już ma jazdy
ale jestem przerażona, bo w sumie brat jak się urodził ponad 4kg, ja nie całe 4kg więc aż strach
Dada lubi tę wiadomość
-
szczesliwamama wrote:Hej dziewczynki z innej beczki bylam dzis na wizycie i moj maluch wazy juz az 430 g !
jak wasze fasolki ? jakie wagi ? sciskamy
btw dostalam dzis kolejne skierowanie na drugie badania prenatalne za free
-
zyrcia wrote:U mnie tylko dziadek był wielki, u mojego R. to samo to w sumie Leon może po dziadkach nie wyrośnie aż tak
Bo mój brat jest jeszcze wyższy od R. i ciągle głowa poobijana od żyrandoli
wszędzie za nisko
Hej.smieje się bo czytam i tez mam 180 i partner tez wysoki bo 189 a synek też Leontylko waga się nie zgadza bo 4kg na plus... Zyrcia a na kiedy masz termin?
zyrcia lubi tę wiadomość
-
gosi_a wrote:Sista ja też wizytuje za tydzień
te 4 tygodnie między wizytami to cała wieczność
wtedy dam znać ile mała waży bo 3 tygodnie temu miała 125g. Mam nadzieję że masy za dużej nie robi bo cukier czasami jeszcze skacze.
-
nick nieaktualnyDada wrote:Hej.smieje się bo czytam i tez mam 180 i partner tez wysoki bo 189 a synek też Leon
tylko waga się nie zgadza bo 4kg na plus... Zyrcia a na kiedy masz termin?
ja mam termin na 4.06, ale czuję, że załapię się na maj
a Ty ? jesteś na naszej liście ?