Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem w domu. Lekarze mówili że może tak się dziać u mnie od zrostow na macicy i ona tak o sobie daje znać bo rośnie. Szyjka bardzo długa 45mm i co najwazniejsE, płeć się zmieniła widziałam jaja jak berety między nogami takze Zyrcia wpisz mi synka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 16:24
Nieukowa, Sista, A1984, Ania1704, Katha81, Joasia:), Alorrene13, nenette, Aka81, kasika8303, Rozalia, Z., zyrcia lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
aghata to ci niespodzianka;) Na ilu usg wcześniej lekarze twierdzili, że to dziewczynka? Ja cały czas tak sobie myślę czy nasza Zosia przypadkiem nie jest chłopcem, a już trochę rzeczy dla dziewczynki kupiłam.
No właśnie dziś w szmateksie znalazłam idealne jeansy ciążowe;) i zapłaciłam za nie 15 zł. Poza tym przy okazji kupiłam gruby sweterek, spodenki, bodziaka, rampers i rękawiczki niedrapki za kolejne 15 zł -
Cześć dziewczyny !
U mnie dziś spadł śnieg i jest tak pięknie biało, aż chciałoby się iść lepić bałwana, ale niestety z racji antybiotyku nie ruszam się z domui cały dzień lepiłam pierogi bo mnie naszły smaki, plecy to mi wysiadają już
Ja też mam skurcze co jakiś czas, ale lekarz na ostatniej wizycie mi powiedział, że teraz to już całkiem normalny objaw i mam się tym nie martwić, dopóki nie będą bolesne. Już w zasadzie nawet nospy na to nie biorę, tylko na chwilę się kładę i przechodzi. Szyjka cały czas zamknięta.
Piękne brzuszki ! -
My wróciliśmy z ferii u moich rodziców. Przeglądnełam ciuszki, bo wszystko u nich mam i wychodzi na to ze prawie wszystkie potrzebne ubranka i inne rzeczy są. Za to kupiłam w biedronce płyn do płukania z Lovella 2l za 14,99, a mama na promocji w rosmanie taki proszek do białego. Jeszcze tylko do koloru mi brakuje.
Nasz pokój mamy pomalowany, meble za 3 tyg będą, jeszcze trzeba odświeżyć pokój dla dzieci i zamówić meble. Te już wybrane
Co do brzucha to jest spory, jak tylko coś porobię więcej to też twardnieje, po nospie przechodzi. Plamienia niestety co parę dni są. Przyczyna nadal nie znana. Maleństwo się rusza, czasami potrafi mocnego kopa zasadzićJoasia:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dzis mialam super dzien,bo mama zapolowala na wyprzedazach na 2 sukienki dla mnie i koszule nocna;) ja z ta moja szyjka oczekujaca na pessara leze,wiec sama nic nie moge zalatwic-taka niespodzianka mega poprawila mi humor
Dziewczyny co do skurczy to jezeli szyjka sie trzyma to tak moze byc-tak mi tez na IP mowili, ale zawsze warto sprawdzic bo po co sie denerwowac:)Ania1704, Joasia:), Rozalia lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki.Brzuszki co zdjęcia to piękniejsze i większeeeee, super!
Cieszę się że wszystkie alarmy na IP okazały się fałszywe. Sama się denerwuje kiedy coś zaczyna boleć, wtedy łykam no spę i próbuję się uspokoić. Mój gin ostatnio mierzył szyjkę i ma 40 mm, więc jest ok.
Przejrzałam listę wklejoną przez truskaweczkę i dla mnie ona jest mocno przesadzona. Ja jednak ograniczę się do podstaw przed urodzeniem, a potem zawsze mogę dokupić
Wczoraj widziałam noworodka, mała urodziła się z wagą 3250 i myślalam, że będzie większa,a to taka kruszynka słodka
Dziś z racji tego, że super się czułam jeździliśmy w poszukiwaniu mebli do salonu i oglądaliśmy wózki. Chcieliśmy zobaczyć jak wygląda na żywo x lander x move, który mieliśmy dostać ale szczerze mówiąc nie przypadł mi do gustu. Tzn ładny jest, ale jakiś taki sztywny mocno i malutki. Jak mój mąż zaczął nim jechać, to wyglądał komicznie - facet 190 cm i taki pierdek przed nimTakże chyba jednak kupimy coś bardziej "pod nas". Wpadł nam w oko baby desing husky, super się prowadził, pełna amortyzacja i trochę większy, także będziemy go rozważać.
No a teraz wcinam jeżyki i się lenieNa obiad zjadłam kebaba i po tym synek zaczął się wiercić, wiec chyba mu smakowało, bo po słodkim się nie rusza
U nas wg belly 20 tydzień i tak oto się prezentujemy z wieczora
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 20:56
Muniek, zyrcia, Alorrene13, Joasia:), nenette, Katha81, Aka81, Z. lubią tę wiadomość
-
Inesicia wrote:aghata to ci niespodzianka;) Na ilu usg wcześniej lekarze twierdzili, że to dziewczynka? Ja cały czas tak sobie myślę czy nasza Zosia przypadkiem nie jest chłopcem, a już trochę rzeczy dla dziewczynki kupiłam.
No właśnie dziś w szmateksie znalazłam idealne jeansy ciążowe;) i zapłaciłam za nie 15 zł. Poza tym przy okazji kupiłam gruby sweterek, spodenki, bodziaka, rampers i rękawiczki niedrapki za kolejne 15 zł
Tak Inesicia moj lekarz dwa razy twierdzil ze to dziewczynka naweet mowilam Zosia do brzucha a eczoraj lekarka pokazala mi jajeczka miedzy nogami wiec nie ma juz watpliwosci.
Dzisiaj rano Zosiek (nie mam jeszcze imienia) zrobil sobie trening pilkarski w brzuchu. A M sie cieszy ale jeszcze nie wierzy on gra w pilke cale zycie i pewnie marzy mu sie syn z ktorym bedzie mogl trenowac.Inesicia lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Witam.
Ania mi farmaceutka w aptece powiedziala ze magnez rozpuszczalny nie jest dlankobiet w ciazy. Sama chcialm kupic. Powiedziala ze zawarte w nim skladniki przenikaja do malucha, sole powoduje wieksza zgage itp wiec zrezygnowalam i dalej lykam magnelle. A pytalam sie w 3 aptekach...Ania1704 lubi tę wiadomość
Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
nick nieaktualny
-
aghata wrote:Tak Inesicia moj lekarz dwa razy twierdzil ze to dziewczynka naweet mowilam Zosia do brzucha a eczoraj lekarka pokazala mi jajeczka miedzy nogami wiec nie ma juz watpliwosci.
Dzisiaj rano Zosiek (nie mam jeszcze imienia) zrobil sobie trening pilkarski w brzuchu. A M sie cieszy ale jeszcze nie wierzy on gra w pilke cale zycie i pewnie marzy mu sie syn z ktorym bedzie mogl trenowac. -
Alorrene13 wrote:Aghata również kciukam! Zyrcia sama sobie odpowiedziałaś dlaczego ludzie tak gadają - z zazdrości !
Nieukowa obcięłaś włosy? Fajnie, ja zapuszczambrzuszek masz skromny i dobrze, jeszcze urosną dziewczyny, ja wam to mowię
kurde ja mam chyba to atopowe zapalenie skóry, to co dostalam od dermatologa nie pomaga, wapno gucio daje, a uda swędzą no szlag by to trafił. Nieukowa u Ciebie z tym okej? Bo pamietam że wspominalas o tym problemie?
Przechodziłam to atopowe zapalenie skóry ,męczyłam się chyba ponad miesiąc(aż do wizyty u mojej Gin) pokazałam jej ręce i przepisała mi Hydrocortisonum AFP 10mg/g,krem .
Polecam !! Mi pomógł od razu , wystarczyło raz posmarować na noc i powoli zanikło
A to maluszki sobie robią psikusyale właśnie słyszałam,że jak mówią wcześnie o dziewczynce to lepiej trochę zaczekać bo zawsze może zmienić się w chłopca
no a chłopiec już nie ma prawa w dziewczynkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 11:02
-
Ja mam w zimie atopie, ale niezbyt nasilona. Smaruje emolium czasami, czasami chodze na solarium. Generalnie staram sie po prostu przezyc do wiosny, wiosna sloneczko mnie leczy
Hydroxortyzon jest niebezpieczny bo to sterydy! Nie wiem czy w ciazy mozna sie tym smarowac bez ograniczen... Poza ttm po pewnym czasie skora sie uodparniani zaczyna byc jeszcse gorzej. Ja tak mialam kilka lat temu i teraz unikam jak ognia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 11:34
-
Witajcie, dziś przespałam calutką noc spokojnie i jestem mega wypoczęta. W domu wszystko porobione, więc uciekamy na spacer
Śnieżek w końcu sypie
Z. wrote:Rozalia, bardzo ładny ten huskya ile masz wzrostu jesli moge spytac?
i gdzie na żywo widziałaś ten wózek?
Dzięki, wzrostu mam 175 cm :)Widziałam go w świecie dziecka w Warszawie i przypadł mi bardzo do gustu m.in. dzięki temu że gondolka jest wyżej, bo przy x landerze musiałam się mocniej schylać, a mój mąż to już w ogóle.Z. lubi tę wiadomość
-
witam dziewczyny ja biorę asmag 3 razy dziennie
śliczne macie brzuszki, ja też mam dość spory bo dużo przytyłam
Dziś odpoczywam, bo ostatnie 2 dni były ciężkie robiliśmy zabudowę pod oświetlenie w mieszkaniu niestety nie obejdzie się bez malowania
Moja mała kruszynka kopie tak nisko, czasem to aż boli.
Miłego dnia wszystkim mamusiomAnia1704, Sista lubią tę wiadomość