Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySpokojnie ! Ja poczułam jakoś chwile przed połówkowym, a miałam je w 20t0d i to w sumie raz poczułam coś co byłam prawie pewna, że to Leon i w sumie na połówkowym się upewniłam
Myślę, że jeszcze tydzień i bankowo Borys będzie fikał
a jak się pytałam na połówkowym o ruchy to powiedział, że pierworódki czują ok. 20-22 tc więc to pewnie też zależy od sylwetki czy coś
i tez mam łożysko na przedniej ścianie
)
A1984 lubi tę wiadomość
-
Cześć, ja tak na chwilę przed snem wpadam
U mnie młody kopie już pełną parą, o każdej prawie porze dnia i nocy
Trzymam kciuki za połówkowe,ja swoje mam w czwartek dopiero
Mam opcję nagrania filmu z tego badania za 20zł. Myślicie że warto?Inesicia lubi tę wiadomość
-
Mnie cały dzień męczył katar jakby miała pełne całe zatoki i prawie cały dzień przespalam i jak to w grypie nie chce mi się jeść musze się zmuszać, zastanowiło mnie jedno kilka razy zdążyło mi się ze brałam magnez taki rozpuszczalny
mam nadzieja ze nic nie będzie. przez 2 dni ostatnie czułam ruchy dziś nic więc myślę że to normalne że narazić będą nie regularne
-
A1984 wrote:Dziewczyny ja nadal nie czuje ruchów
lozysko na przedniej ścianie no ale chyba powinnam już cokolwiek czuć... Dobrze ze w czwartek połówkowe
A1984 nic się nie bój.
Ja również mam łożysko na przedniej ścianie i mimo iż jestem szczupła i teoretycznie mówią, że wcześniej bym mogła zacząć czuć ruchy to dopiero od skończonego 20t0d zaczęłam czuć. Także wszystko przed Tobą
Najczęściej czuję jak sama spokojnie siedzę lub leżę, a i synuś musi oczywiście nie spać.Sista lubi tę wiadomość
-
lozysko na przedniej ścianie no ale chyba powinnam już cokolwiek czuć... Dobrze ze w czwartek połówkowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2015, 23:30
-
nick nieaktualnyJa najczęściej czuję jak się położę płasko na plecach i spuszczę nogi na podłogę
wtedy hasa jak szalony
a dziś to w ogóle przeszedł samego siebie z wierzganiem
I też bywało, że przez dzień lub dwa nic nie czułam teraz już rzadko się zdarza.
Nieukowa ja mam filmik z połówkowegomyślę, że warto, bo to jednak nie duża kwota a fajna pamiątka
u mnie widać jak siedzi po turecku, zatrzymanie filmu na stópkach itp.
)
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Cześć, ja tak na chwilę przed snem wpadam
Mam opcję nagrania filmu z tego badania za 20zł. Myślicie że warto?
Na pewno warto. Kupisz za to kubełek lodów, a pamiątka może być na całe życie
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Rozalia wrote:Ja właśnie wróciłam ze spotkania ze znajomą ze studiów, której dawno nie widziałam i powiedziała, że nic się nie zmieniłam. Uznaje że to dobrze, bo jeszcze nie wyglądam jak foka
Mój mąż jak co niedziela pojechał do kościoła, a ja grzesznica siedzę w domu i zajadam się płatkami liona
Trzymam mocne kciuki za jutrzejsze wizyty!
No do 160 cm to idealnyZ tym zawieszeniem to też racja, jest bardzo sztywne w x landerze. Chociaż nie wiem czemu ale te wózki, które są tych niby renomowanych firm i kosztują po 3000 zł są wszystkie są takie sztywne. Nie wiem z czego to wynika, ale nam to zdecydowanie nie odpowiada - takie kołki
Ja mam 179 cm i zastanawiam się nad Hartan VIP też wysoki i nie jest sztywny. Macie jakieś zdanie doświadczenie z ta firmą?
-
Ania1704 nie przejmuj się,ja też ostatnio jestem bez przerwy głodna. Najem się do syta,czuje że już nie mogę a za jakąś chwilę znowu bym coś zjadła
Mój mały w dzień chyba raczej śpi,bo rzadko go czuje. Ale za to w nocy,np.dzisiaj to szalał jak zwariowanyale uwielbiam to.
Nieukowa myślę że warto nagrać sobie taki film,wspaniała pamiątka. Jak tylko będę miała okazję to też o taki poproszę.
Powodzenia dziś dziewczyny na wizytachAnia1704, Rozalia lubią tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
nick nieaktualnyHej! Jejku miałam starszą noc, spałam tylko 4h
Nieukowa, ja mam film z USG z 12tyg. z połówkowe też wezmę. Często wieczorem sobie leżę i oglądam
Jeżeli chodzi o ruchy to ja już sama nie wiem, czy to Liwka czy gazy! Ostatnio mam takie, że brzuch mi zmalał i wyglądam jak na początku ciąży
Agawera, na pewno od tego magnezu nic złego się nie stanie ja też piłam, w aptece mówili, że nie jest polecany ale nie zabroniony wiadomo jak to w śród leków są lepsze i gorsze:/
Trzymam kciuki za wizyty i USG i czekam na informacje -
Sista lubi tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Cześć, ja tak na chwilę przed snem wpadam
Mam opcję nagrania filmu z tego badania za 20zł. Myślicie że warto? -
Witam sie i ja..kolejny pon ale jak milo ze wolne a M musial isc do pracy
Ja powiem wam szczerze ze dalej nie moge uwierzyc ze w brzuszku rosnie chlopczyk...mimo ze lekarka pokazala mi jajka ja ciagle mysle ze to niemozliwe i zastanawiam sie od soboty nad imieniem bo zadne nam z M nie podchodzi myslimy o Stasiu ale czy dzieci nie beda sie smialy z takiego imienia w szkole...w sumie mialam Stasia w liceum i akurat nikt sie nie smial ale to bylo jedyne takie imie w klasie, a tak to same Michaly, Lukasze itp.
Ja mam dzisiaj mega energie moglabym zdobywac szczyty hehe
Trzymam kciuki za wizyty dzisiejsze[/url]
-
Z. wrote:Stokrotka a widziałaś ten wózek na żywo? Bo ważne jest jak Tobie będzie się go prowadzić. Po szybkim spojrzeniu na ten wózek u mnie od razu jest odrzucony ze względu na małe piankowe koła. Jakoś źle mi się takie prowadziło. Wolę te pompowane. Ale każdy wybiera według swoich potrzeb
Niektórzy będą je chwalić za to, że nie ma ryzyka przebicia przypadkiem. No i też zależy od okolicy/terenu gdzie wózek będzie użytkowany
Plusem może być to, że jest lekki. Jeśli musiałabym wnosić wózek na 3 lub 4 piętro bez windy myślę, że bym bardziej mu się przyjrzałaAle ja windę mam
Witam dziewczynki
no właśnie nie widziałam tego wózka, musimy z moim pobuszować po sklepach
mieszkamy w bloku na 8 piętrze winda też jest:)
Pompowane koła są lepsze?
Co do ruchów dzidzi to ja niedawno może 2 dni czuję, Wczoraj przez brzuszek ale tak delikatnie też mam łożysko na przedniej ścianie i do tego jeszcze mój tłuszczyk więc tylko te mocne kopniaki czuć na brzuszku:) -
Stokrotka, jak wszystko każde koła maja swoje plusy i minusy. Mi osobiście lepiej pasują pompowane. Musisz poczytać i sprawdzić co Tobie lepiej przypadnie do gustu.
Zauważyłam że z kołami pompowanymi jest też większy wybór wózków. No i jakoś wydaje mi się że lepiej się sprawdzą terenowo a mieszkam niedaleko lasu.
A jeśli chodzi o ruchy to też miałam że cały dzień cisza. I tylko wieczorem. A łożysko mam na tylnej ścianie więc teoretycznie powinnam czuć wyraźnie. Po dwóch trzech dniach ruchy nabrały większej intensywności. I na razie od kilku dniu maluch buszuje już w ciągu dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 09:36
Stokrotka2626 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnyWitam brzuchatki w 21 tyg
mam pytanie bo któraś tu pisała o skurczach macicy chyba aghata ? ost pobolewa mnie brzuch jak na @ i nie wiem czy mam sie tym martwić czy jechać na ip a może mała mnie tak kopie różny jest ten ból ale nieprzyjemny raz boli po bokach po środku nie wiem czy jest twardy bo nie wiem jak to odróżnic ale fakt boli poradzcie coś . Pozdrawiam
-
Dzień dobry!
Miło powitać kolejny dzień w dobrym nastroju i bez żadnych bóli
Ja ruchami jeszcze się nie zamartwiam,chociaż czuję małego to nadal mało regularnie. I też mam łożysko na przedniej ścianie.
Film bym brała, my mamy z każdego usg oprócz tych z IP oczywiście i super wszystko widać. Fajnie będzie to sobie oglądać za jakiś czas,a 20 zł to żadne pieniądze
Wózki hartan są podobno nie do zdarcia i ładnie się prezentują, ale dla mnie szkoda pieniędzy na taki solidny, bo za rok chciałabym się przesiąść do parasolkiMnie osobiście pompowane bardziej przypadły do gustu, sprawdzą się i w mieście i w terenie, ale to wszystko zależy od twoich potrzeb.
Agatha mnie imię Staś się podoba w zdrobnieniu, ale Stanisław już jest takie ciężkie,poważne i kojarzy mi się ze starymi dziadkami
Z., Nieukowa lubią tę wiadomość