Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak wy robilyscie z glukoza kupowalyscie i robilyscie ja w domu czy w laboratorium wam robili?
Musze się pochwali waga wskazała dokładnie 50.30 czyli 5kg od początku dla mnie sukcesmimo przeziębienia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 10:44
-
nick nieaktualnyAgawera ja jak robiłam badania w tamtym tygodniu na NFZ to musiałam mieć swoją glukozę! Dodatkowo zabrałam ze sobą butelkę wody i dobrze, że ją miałam bo sama musiałam ją sobie rozpuścić
Jeżeli chodzi o przeziębienie to zapytaj pań w punkcie pobrań one powinny wiedzieć czy możesz wykonać takie badania
-
Dzień dobry
No to nie czuję się zbyt winna, skoro nie tylko ja miałam lenia totalnego wczoraj !Agata nie przejmuj się. Ja własnie rozpoczęłam 21 tydzień i żebym czuła wyraźne ruchy to nie powiem, mówię sobie że 1.mam łożysko na przedniej ścianie 2. mam rozwinięte mocno mięśnie brzucha 3. Które (mięśnie) dodatkowo były obrośnięte tłuszczykiem hehe Dziś mnie coś wierciło z rana w brzuchu ale nie wiem czy to to, i mam nadzieję że przekonamy się na połówkowym że wszystko jest super i tego wszystkim życzę !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 11:03
Z., Ania1704, A1984 lubią tę wiadomość
-
Co jakiś mam jakieś kłucie, często mam też twardy brzuch, ale powiem Wam szczerze że nigdy nie odczytałam tych objawów jako coś niepokojącego. Ból nigdy nie jest silny, a brzuch, cóż, rośnie no i wzdęty też często, więc nie podejrzewam u siebie jakiegoś niepokojącego twardnienia, mam nadzieję że mam rację. Aga milczy i w sumie nie dziwię się jej...
-
Cześć jak tam się czujecie?
ja obudziłam się o 3 rano i zgagę taka miałam i i parcie na siusianie chyba sie zaczyna nocne wstawanie bo do tej pory nie wstawałam:)Od samego rana jakoś ciężko mi na żołądku i tak mnie mdli po kawie chyba bo wypiłam:( -
Truskaweczka250 wrote:Cześć jak tam się czujecie?
ja obudziłam się o 3 rano i zgagę taka miałam i i parcie na siusianie chyba sie zaczyna nocne wstawanie bo do tej pory nie wstawałam:)Od samego rana jakoś ciężko mi na żołądku i tak mnie mdli po kawie chyba bo wypiłam:(
Miałam dziś identycznie!
Pierwszy raz wstałam w nocy na siusiu, od rana zgaga, zapijana kawą
Ale mam nadzieję, że nie zacznie mnie po niej mdlić. WspółczujęTruskaweczka250 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Hello
Widzę że nie tylko ja dzisiejszą noc miałam ciężką, nie mogłam spać do 2 a jak już zasnęłam to co chwile i tak się budziłam. Wczorajszy dzień też się cały leniłam bo miałam skurcz za skurczem, ale szybko przechodziły
A teraz właśnie wróciłam ze sklepu, miałam nadzieję kupić sobie coś ładnego, ale nic kompletnie w tych sklepach nie ma. Zostaje mi tylko internetTruskaweczka250, Ania1704, karolinka85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa w nocy wstaję od dawna, ale w dużej mierze spowodowane jest to tym, że na wieczór i właśnie w nocy chce mi się więcej pić.
Jeśli chodzi o ruchy to od tygodnia czuję je fantastycznie mimo, że łożysko mam na ścianie przedniej.
W czwartek mam połówkowe i powoli zaczynam się stresować.
Glukozy jeszcze nie robiłam. Wizytę u swojego gina mam 5 lutego i pewnie dopiero wtedy da mi skierowanie.
Poza tym od dzisiaj jakoś niewyraźnie się czuję. Jest mi zimno, mam lekkie dreszcze i może jakiś stan podgorączkowy (jestem w pracy więc nie mam jak zmierzyć). -
nadine24 wrote:Hello
Widzę że nie tylko ja dzisiejszą noc miałam ciężką, nie mogłam spać do 2 a jak już zasnęłam to co chwile i tak się budziłam. Wczorajszy dzień też się cały leniłam bo miałam skurcz za skurczem, ale szybko przechodziły
A teraz właśnie wróciłam ze sklepu, miałam nadzieję kupić sobie coś ładnego, ale nic kompletnie w tych sklepach nie ma. Zostaje mi tylko internet
My wczoraj byliśmy w Pepco ale nic nie było...a ceny no nie są takie niskie jak większość zachwala wolę już Smyka:)
Za to wstąpiliśmy bo Biedronki i była wyprzedaż i kupiłam komplecik niemowlęcy fisherprice tylko że zostały 3 szt i rozmiar 68 ale się przyda jak podrośnie była przecena z 40ł na 20,99 i jak tu nie kupić
oto ten komplecik:
i takie buciki tez ostatnio nabyłam:
Już ubranek na chomikowałam i spokój teraz zacznę wyprawkę dla siebie i dla maluszka do pielęgnacji kompletować bo troszkę tego trzeba do szpitalaAnia1704, nadine24, Rozalia, Inesicia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania1704 wrote:Ja niestety siedziałam dwie godziny w przychodni
Zdarza mi się takie kłucie w pochwie, ale to jest podobno normalny objaw rozciągającej się macicy
To ja tez będę siedzieć 2 godz ale jadę z mężem bo podobno nieraz po spadku cukru po tych 2 godz robi się słabo a ja samochodem to nie chce ryzykować
Kłucie w pochwie miałam jak ostatnio długo po sklepach chodziłam:( -
Truskaweczka , piękne
ja ostatnio na allegro znalazłam piękne białe futerko i nie mogłam się oprzeć żeby nie kupić
czekam też właśnie na paczkę ze śpiworkami do spania. Do końca tygodnia będzie już skończony pokój malucha więc wtedy zakupy już ruszą pełną parą
Mnie też coś czasem tam zakłuje, ale to podobno normalne. Za to wczoraj wieczorem byłam na spacerze i złapał mnie taki ból w pachwinach aż do połowy uda, że myślałam że po schodach nie wejdę do domu. Dzisiaj na szczęście nie ma już po nim śladuTruskaweczka250 lubi tę wiadomość