Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyw HM, http://www.hm.com/pl/product/58794?article=58794-A takie tylko ciemniejsze
super bo rzeczywiście są wygodne, a już mi zimno ciągle w kiecach i rajtuzach
przymierzałam droższe takie bardziej dżinsowe, w sensie grubsze, ale były strasznie sztywne, a te są takie bardziej rozciągliwe
poza tym w HM nie robią problemu z reklamacją to jak wyrosnę oddam
Dada lubi tę wiadomość
-
zyrcia wrote:w HM, http://www.hm.com/pl/product/58794?article=58794-A takie tylko ciemniejsze
super bo rzeczywiście są wygodne, a już mi zimno ciągle w kiecach i rajtuzach
przymierzałam droższe takie bardziej dżinsowe, w sensie grubsze, ale były strasznie sztywne, a te są takie bardziej rozciągliwe
poza tym w HM nie robią problemu z reklamacją to jak wyrosnę oddam
Zyrcia jak to się robi?
Reklamujesz używane spodnie, że co się z nimi stało? I co zwracają Ci pieniądze?
Dziewczyny, ja co prawda doświadczenia nie mam, ale również sobie nie wyobrażam bez przewijaka.. w nocy szukać miejsca do przewijania itp -
nick nieaktualnyTylko nie myślcie, że jestem jakaś nie teges :p ale w HM wystarczy mała dziurka na szwie czy coś i oni od razu spisują reklamację i oddają kasę na kartę podarunkową bez czekania 2 tyg na uwzględnienie jej :p więc teoretycznie można całą ciąże co miesiąc wymieniać spodnie na nowe :p a potem za tą kasę kupić coś dla bobasa :p Lubię HM, ale zazwyczaj i tak coś się dzieje z tymi ciuchami, albo się rozłażą albo prują więc szkoda nie korzystać jak tam nie robią problemu :p Tak jest w każdym HM w Łodzi, ale np. w Zakopcu jak chciałam oddać rzecz to kazali czekać więc może zależy od miasta ?
-
Witam Dziewczyny w pierwszym dniu na L4. Przyznam się, ze wypoczelam. Odebrałam dwa telefony i przeczytałam maile z pracy po 15.00. Byłam tez na pierwszych zakupach dla Dziewczynki
Jako, ze była grzeczna, dostała pierwsza sukienkę i tunikę. Załapałam się jeszcze na wyprzedaże w Smyku i Lindexie. Nasza szafa się powiększa, choć widzę, ze mamy sporo ciuszków na 68. Muszę dokupić kilka na 56 i 62. No i cała reszta, typu kocyki, przewijak, akcesoria pielęgnacyjne
To nie wymaga rozmiaru
Na połówkowe zapisana jestem na 17 lutego. Chyba zatem zamknę peleton połówkowych Czerwcówek. Mam bardzo późno, ale mój gin od prenatalnych w tygodniu 09-13.02 jedzie na ferie, a w przyszłym tygodniu to ja będę na feriach. Położna pytała lekarza czy tak późno można i się zgodził. Bo według USG Olga juz będzie miała 22w3d
Gratuluje Dziewczyny wszystkich dzisiejszych udanych wizytWitam nowe Dziewuszki - przewaga Chłopców maleje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 22:33
nadine24, Joasia:), Viola, EP!C, Scintilla, nenette, Ania1704, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Pewnie pompolowkowych zmieni sie nasza lista plci.
Co do przewijaka ja na poczatku nie mialam i sie meczylam schylalam przewijasc ubirwac na naszym lozku potem sasiadka mi dala i o niebo lepiej dlugo ubieralam Zuzke w przewijaku bylo wygodnie na dobrej wysokosci na lozeczku obokmna komodzie kosmetyki takze tym razem tez bez przewijaka sie nie obejdzie[/url]
-
A ja zaczynam zle spac wkladam sobie poduszke miedzy nogi albo opieram o nia nogi ale w nocy bola mnie biodra nie moga sie jakos wygodnie ulozyc leze tylko na lewym i na prawym boku a boje sie spac na plecach i zawsze sie budze jak tylko we snie klade sje na plecy.
Wy tak wszystko kupujecie dla maluszka a ja chyba poczekam wozek kupie w maju kosmetyki tez na koniec ubrania mam butelke mam szklana canpola po Zuzi tylko smoczek wymienie a mam zamiar karmic piersia poprzednio obeszlo sie bez laktatora potem dopiero kupie np Lovi 250ml mialam ja i bylam zadowolona. Jak skonczy miesisc to kupie uzywany bujaczek i uzywana mate na podloge znzabawkami i juz ekonomiczne dziecko bedzie hehe[/url]
-
nick nieaktualny
-
aghata wrote:A ja zaczynam zle spac wkladam sobie poduszke miedzy nogi albo opieram o nia nogi ale w nocy bola mnie biodra nie moga sie jakos wygodnie ulozyc leze tylko na lewym i na prawym boku a boje sie spac na plecach i zawsze sie budze jak tylko we snie klade sje na plecy.
Wy tak wszystko kupujecie dla maluszka a ja chyba poczekam wozek kupie w maju kosmetyki tez na koniec ubrania mam butelke mam szklana canpola po Zuzi tylko smoczek wymienie a mam zamiar karmic piersia poprzednio obeszlo sie bez laktatora potem dopiero kupie np Lovi 250ml mialam ja i bylam zadowolona. Jak skonczy miesisc to kupie uzywany bujaczek i uzywana mate na podloge znzabawkami i juz ekonomiczne dziecko bedzie heheJak paczka pajaców czy body jest przeceniona z 60zł na 20zł, - to grzech nie wziąć
Teraz już poczekam na to co ewentualnie od koleżanek dostanę. No i w maju wybiorę się z babcią na zakupy uzupełniające to, co do tej pory uzbieram.
Ja dzisiaj na wizytę u gin z NFZ (trzymajcie kciuki), a potem do pracy z moim L4
Miłego dnia !!!agawera, zyrcia, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przewijak na pewno się przyda a też nie jest jakiś mocno drogi.
U nas płeć się nie zmieni, bynajmniej nie w tej ciąży jak to ujął mój lekarz
Wczoraj miałam mega doła, martwiłam się wagą małej i lozyskiem. Popłakałam sobie bo dobijala mnie myśl że moje dziecko też może być smutne (niby maluch wyczywa emocje matki). położyłam rękę na brzuchu i jak mi kopniaka zasadzila to nie moglam przestać się uśmiechaćpóźniej zasunęła jeszcse kilka żeby tatuś też poczuł
mega uczucie
Także milego dnia wszystkim bo ja ciągle w łóżku i wstaję tylko na posiłkiSista lubi tę wiadomość
-
Ja przewijak dostanę od bratowej, ale nawet gdybym go nie dostała to raczej i tak byśmy go kupili. A powiedzcie czym będziecie przykrywać noworodka w nocy biorąc pod uwagę, że to lato. Od razu kołderka czy może owijanie w rożek, otulacz, kocyk albo nie wiem co tam jeszcze istnieje? U nas w mieszkaniu jest raczej gorąco i nie mam pojęcia czym takiego maluszka okryć.
Od jakiegoś tygodnia budzę się w nocy i nie mogę zasnąć. Dziś obudziłam się o 3 i zasnęłam dopiero o 6, a Zosieńka w brzuchu szalała;) Ciężko się nie uśmiechnąć jak tam sobie bryka;) -
Cześć Dziewczyny! My już po USG, Borys jest chyba sporawy bo wychodzą mu wymiary tak na 20+4 (a ja jestem 19+1? bo już nie wiem jak to się liczy...), waży 335 g. Wszystko ma w normie i prawidłowo, niedomykalność zastawki niestety nadal ale ani się tego nie leczy ani na nic nie wpływa więc taka jego uroda. Czeka nas jeszcze echo serca i tyle
Tak mnie tylko zastanawia - czemu jak on taki duży i niby już 21 tyg a ja nadal ruchów nie czuje? Gin mi powiedział że lada dzień, no mam nadzieję
Zyrcia zmień proszę Borysowi datę porodu na 15 czerwca (a startowaliśmy z 25 czerwca, jejku).Aka81, zyrcia, Alorrene13, Scintilla, Nieukowa, Joasia:), nenette, Rozalia lubią tę wiadomość