Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMelduje się po wizycie
Juleczka rozwija się prawidłowowszystko w normie i bez zastrzeżeń. Waży 413g ( 20t5d) i dzisiaj była ułożona pośladkowo.
Łożysko tylna ściana wysoko. Długość szyjki badana usg do pochwowo 47mm wiec bardzo długa i zamknieta szczelnie.
Ogólnie badanie trwało ok 35 min i mamy opisu 2 karki A4 plus zdjecia i przebieg badania na płytceJesteśmy spokojni i szcześliwi
Juleczka
Juleczki nóżkakopała mnie właśnie podczas badania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 14:33
Scintilla, Alorrene13, agawera, zyrcia, Aka81, A1984, Dada, sss, Ania1704, Sista, EP!C, nenette, gosi_a, nadine24, Czarnaa94, Katha81 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny ja już tez po wizycie:)
Nasza Milenka rośnie prawidłowo waży 429g
Podczas badani kopała mnie nóżkami i kręciła główka jak by była zła że ją podglądamy wstydziuszek mały
Łożysko prawidłowe w przedniej ścianie szyjka 3,6cm w normie (norma>25mm)
Wszystkie narządy prawidłowo się rozwijają
Mała jest nadal tydzień starsza:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 16:46
Joasia:), Alorrene13, agawera, zyrcia, Aka81, A1984, Scintilla, sss, Sista, EP!C, gosi_a, nadine24, Ania1704, Katha81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt, super te Wasze Maluszki (no już nie takie znowu Maluszki hehe). My wizytujemy jutro o 8, trzymajcie kciuki aby z serduszkiem było już wszystko ok!
Ściskam także mocno koleżanki z szyjkowymi problemami. Wydaje mi się że diagnoza + zajęcie się tematem przez dobrego lekarza to już 90% sukcesu, a więc głowa do góry - najważniejsze że jest plan postępowania na dalsze tygodnie. A tego leżenia to Wam ciut zazdroszczęNie dość że ja cały dzień w pracy to mój J uziemiony na 3 tyg ze skręconą kostką, także wszystko na mojej głowie
Joasia:), Truskaweczka250, Sista, nenette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratuluje dobrych wieści i czekam na kolejne
Dziewczynki jeśli zaglądacie do Lidla to na początku lutego będzie wyprzedaż kolekcji dla malucha - cała gazetka poniżej
http://gazetka.lidl.pl/e572e913-0a1a-4d5f-ba74-58918f5aceba/#/1Truskaweczka250, Joasia:), A1984, Alorrene13, agawera lubią tę wiadomość
-
Scintilla wrote:Gratuluje dobrych wieści i czekam na kolejne
Dziewczynki jeśli zaglądacie do Lidla to na początku lutego będzie wyprzedaż kolekcji dla malucha - cała gazetka poniżej
http://gazetka.lidl.pl/e572e913-0a1a-4d5f-ba74-58918f5aceba/#/1
od 5 lutegoScintilla, Ania1704 lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczyny, ja już po wizycie. Otóż łożysko mam na tylnej ścianie, mój dzidziuś ułozony jest główkowo i jest córeczką
W naszej rodzinie same ćóreczki
Żyrciu bardzo proszę o dopisanie.
Joasia:), A1984, Scintilla, nenette, Nieukowa, zyrcia, nadine24, Truskaweczka250, Ania1704, Aka81, Sista lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie do tych, które przebywają już na zwolnieniu: czy dostajecie 100% pensji( czyli tyle co przed zwolnieniem) czy też może średnią z ostatnich 12tu miesięcy (taka jak się dostaje na urlopie macierzyńskim)?
Z góry dziękuję za pomoc. -
CaneCorso wrote:Dziewczyny mam pytanie do tych, które przebywają już na zwolnieniu: czy dostajecie 100% pensji( czyli tyle co przed zwolnieniem) czy też może średnią z ostatnich 12tu miesięcy (taka jak się dostaje na urlopie macierzyńskim)?
Z góry dziękuję za pomoc.
Jeśli co najmniej 3 miesiące nie byłaś na zwolnieniu chorobowym. To podstawę wyliczają Ci jako średnią z 12 miesięcy poprzedzających miesiąc, w którym poszłaś na chorobowe.
To tak w skrócieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 17:46