Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zyrcia ode mnie również gratulację i daj znać czy GIN wpadł na jakiś pomysł co do kości ogonowej bo jak widzę to za chwilę większość z nas będzie się poszurała jak staruszka lub kaczuszka
zyrcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zyrcia gratuluję, to już 23 tydzień leci, to chłop jak dąb, nie ma żartów
!
Oto moje "pamiątki" z Dnia życzliwości dla kobiet w ciąży z miesięcznikiem M jak Mama
,
,
Poza tym posłuchałam serducha chyba na ktgi dostanę fotki na maila
Miłego wieczorkuWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 18:31
zyrcia, Sista, Scintilla, agawera lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowiedział, że jeśli przed ciążą tego nie było to teraz może się zdarzyć i to normalne, ale jeśli miałam wcześniej to może pomóc neurolog, ale to pewnie nerwoból, bo jeśli byłoby to coś poważnego to by samo z siebie nie przeszło. Więc pozostaję przeczekać -_-
a to babci zakupy -_-
Sista, Scintilla, Alorrene13, Joasia:), Nikonka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzyrcia wrote:Dołączam !!
1.06- Suzanna22 CÓRCIA-Lenka, aaana, Simon86 (bejbik może być 31.05.)
2.06- Kobietka, Inesicia CÓRCIA-Zosia, Evell CÓRCIA
3.06- aghata SYNUŚ,Mag13, siamyrka
4.06- Czarna94, Zyrcia SYNUŚ-Leon, Truskaweczka250 CÓRCIA-Milenka
, szczesliwamama, Alamakota SYNUŚ-Leon
5.06- Z.SYNUŚ, aciulka, Nina82
6.06- BrumBrumek,Niufka, Kikusia SYNUŚ-Kacperek, zapah_ciszy SYNUŚ
, lilly78 SYNUŚ
7.06- Asiula88
8.06- Viola, CÓRCIA,Scintilla CÓRCIA- Emilia
, elukkkcha245
9.06- sweety, CaneCorso CÓRCIA
10.06- Katha81 SYNUŚ, Eowena, aga87, Gonia123 SYNUŚ- Miłoszek
, nadine24 CÓRCIA-Hania
11.06- Werbenka, FEX, Mychaa22, Ania1704 CÓRCIA-Liwia
12.06- Magda_lena88 SYNUŚ-, Kasika8303 CÓRCIA-Amelka
, Joasia:) CÓRCIA- Julia
13.06- JusWik, Aka81 CÓRCIA, Nieukowa SYNUŚ- Radek
, Muniek SYNUŚ
14.06- Alorrene13 SYNUŚ
15.06- Nadzieja89, A1984 SYNUŚ- Borys, Lilianka27
16.06-
17.06- patrycja_24 CÓRCIA- Aleksandra
18.06- Stokrotka2626
19.06- anioleczka, Mo.nika
20.06- Rozalia SYNUŚ-Mikołaj,asiaaaaaa CÓRCIA
21.06- Marcia86 CÓRCIA- Maja,Gosia82
22.06- sss
23.06- An_Be, nenette
24.06- Soprecius68, annaj, ewkaa28
25.06- Sista CÓRCIA, Diana95, agawera, Andziorr
26.06- Lilirose SYNUŚ- Szymon
27.06- XxMoniaxX, eva84, gosi_a CÓRCIA- Zuzia
28.06- karollaa, Dada
29.06- EP!C CÓRCIA- Iga, dorcia8919
30.06- Marteczka91 (bejbik może być 05.07.), Sabela (bejbik może być 03.07.), kusiczka (bejbik może być 04.07.)
Bocian odwiedził łącznie: 67 mamuś
Wszystkim mamusiom - zdrowych, spokojnych i radosnych 9 miesięcy!
Były z nami mamy dziesięciu Aniołków. Otulamy Was modlitwą.
Kalendarz on-line założony przez Kasię, w którym można wpisywać wizyty:
http://www.kalendarzonline.com/login.php
login: BellyBestF
hasło: czerwiec2015
OWSZEMSista lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZyrcia to extra że Leoś ma się dobrze i wizyta udana
gratuluje
Czy lekarz mówił Ci coś temat łożyska, bo widzę że też masz 0 jak ja, ale jednak większość dziewczyn po połówkowych ma 1lub 2. Tak się zastanawiałam czy na tym etapie nie powinno być już 1.
Lilly my do kina chodzimy, nawet niedawno wróciliśmy, bo z chłopakami byliśmy dzisiaj na "pingwinach z Madagaskaru "Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 22:07
Dada, zyrcia lubią tę wiadomość
-
Joasia:) wrote:Zyrcia to extra że Leoś ma się dobrze i wizyta udana
gratuluje
Czy lekarz mówił Ci coś temat łożyska, bo widzę że też masz 0 jak ja, ale jednak większość dziewczyn po połówkowych ma 1lub 2. Tak się zastanawiałam czy na tym etapie nie powinno być już 1.
Lilly my do kina chodzimy, nawet niedawno wróciliśmy, bo z chłopakami byliśmy dzisiaj na "pingwinach z Madagaskaru "
I jak te pingwiny? Warto ?
My bylismy wczoraj na wkręceni 2 i jak na Polska komedie to nawet śmieszny.chciaz moj M powiedział ,ze to ostatni raz w ciazy bo czy idziemy na 18 czy 14:45 jak wczoraj ja zasypiam ...
Zyrcia jak 0,5kg Ty farciaro ja już 5....Joasia:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa wkręceni 2 tez byliśmy ale na 21"i faktycznie marzyło mi się już łóżeczko
a i zanim skończyły się reklamy ja zjadłam wszystkie słodziuszki
A pingwiny fajne, taka przyjemna bajka;) byliśmy na 3D
Lubimy chodzić do kina i czeka nas maraton bajkowy bo w lutym jeszcze dwie premiery
Mąż z Kubą czekają na kwiecień, bo będą " szybcy i wściekli 7" pewnie zrobią męski wypad .
Dada ja mam na plusie 7kg, Zyrcia faktycznie szczęściara ciekawe jaki ma tajemniczy sposóbWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 22:27
-
Wy juz spicie a ja pozdrawiam z Tyrolu  dojazd byl koszmarny bo cale Niemcy zakorkowane, dopiero sie ogarnelismy 
Jutro rozkmina terenu i pierwwzy wypad na narty  apartament mamy mega, a na tydzien nas wymiosl po 600zl od osoby...Marcia86, Joasia:), Scintilla, agawera, A1984, Inesicia, Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Wy juz spicie a ja pozdrawiam z Tyrolu  dojazd byl koszmarny bo cale Niemcy zakorkowane, dopiero sie ogarnelismy 
Jutro rozkmina terenu i pierwwzy wypad na narty  apartament mamy mega, a na tydzien nas wymiosl po 600zl od osoby...
To będziesz musiała podać namiary na miejscówke jak taka fajna i w takiej ceniebaw się dobrze i uważaj na siebie tam na stokach
dobrej nocki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 11:42
Nieukowa lubi tę wiadomość
Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJoasia:) wrote:Zyrcia to extra że Leoś ma się dobrze i wizyta udana
gratuluje
Lilly my do kina chodzimy, nawet niedawno wróciliśmy, bo z chłopakami byliśmy dzisiaj na "pingwinach z Madagaskaru "
A na wagę nie ma sposobuchociaż ja uważam, że w ciąży zmieniłam przyzwyczajenia i to chyba od tego. Wcześniej porządne sniadanie, obiad i kolację, w międzyczasie coś podjadałam i zjadałam duże porcje na raz.W ciąży mi się zmieniło i nie mogę zjeść tak dużo więc jem średnio co 3-4 h małe porcję. W dodatku ostatnio mam zachciankę na sałatkę grecką więc jem na śniadanie, obiad i kolację
mała miseczka i do tego kromka chleba. Dodatkowo trochę mi ciąża ograniczyła słodycze, już nie daję rady jeść ich zbyt dużo. No i na początku ciąży schudłam, może mi się żołądek skurczył ?
A1984 jesteście już dawno na liście, ale pod innym terminemzaraz zaktualizuję wedle życzenia
-
U mnie wczoraj pomiar pokazał +5kg więc stwierdziłam że muszę więcej pić bo jem mało i często. Chociaż nie czuję żebym przytyła (poza brzuchem ciazowym). Za 2 tygodnie mam diabetologa i muszę jej przynieść tygodniowy jadłospis więc zobaczymy jak go oceni.
-
Nieukowa wrote:Wy juz spicie a ja pozdrawiam z Tyrolu  dojazd byl koszmarny bo cale Niemcy zakorkowane, dopiero sie ogarnelismy 
Jutro rozkmina terenu i pierwwzy wypad na narty  apartament mamy mega, a na tydzien nas wymiosl po 600zl od osoby...
Dziękuję i pozdrawiam -
Dada wrote:A ćwiczycie coś dziewczyny albo chodzicie na jakieś zajęcia ?
Dada ja nie ćwiczyłam po tym jak zachorowałam po spacerze z kijami, od jutra wracam do spacerów, mam nadzieję że uda mi się choć raz w tygodniu pójść na fitness dla kobiet w ciąży, no i oczywiście polecam książkę dr Preeti Agraval 'Odkrywam macierzyństwo'- tam są świetne ćwiczenia dla ciężarnych.