Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCo do wózków to ja mam pytanie do dziewczyn, które już mają dzieciaczki
Taki wózek 3w1 to na jak długo nam starczy, bo spacerówka niby od 6mca ale to akurat wypadnie zima czyli jak to wtedy jets bo nie ogarniam? Żeby nie było, że dam 2tys. za wózek a za pół roku będę kupować drugi -_-
-
Ja miałam wózek 2w1 i przyznam szczerze że jako osoba mobilna kiedy Zuza już pewnie siedziała wolalam brać do auta taka zwyka składana parasolke a wózek który kupiliśmy sluzyl do spania w dzien. Przestał całkiem służyć jak poszła do zloba i po dwóch dniach zasypiania z dziećmi zapomniała o wózku. Więc nasz wózek służył nam rok. Lepsza była parasolka która jednym ruchem zlozylam w pół i wsadzilam w bagaznik
[/url]
-
u mnie było tak że kupiłam wózek 2w1 gondola super ale spacerówka tragiczna ciężka nie wygodna a ze Weronika jest z września mniej więcej po kwietniu kupiliśmy parasolkę
chociaż teraz zależy mi na spacerówce która będzie miała śpiworek na nogi ocieplany i będziemy kupować wózek używany ostatnio na olx pojawił się wózek mutsy 2w1 za 350 złWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 14:02
-
nick nieaktualnyNarobiłyście mi smaka ma te chrupki serowe i mój M zrobił mi dziś zapas
Kurcze ja tak jak Zyrcia tylko 0,5kg na plusie, jakoś to trochę mało tak Was czytam..no nic w piątek połówkowe i zobaczymy ile maleństwo waży,bo tego nie miałam jeszcze sprawdzanego, ale jestem ciekawaScintilla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja to mam 5 kg na plusie ale jem tyle co do pory a nawet mniej bo jakoś nie mogę bo żołądek mam zaciśnięty, chociaż mała rośnie więc i częściej mi się chce jeść tylko ze ta zgaga po wszystkim co zjem daje popalić
-
Truskaweczka witaj w klubie,ja ostatnio umieram przez zgage. Nic już nie pomaga!
Ostatnio jak byłam wazona u lekarki to wyrównałam do wagi wyjściowej. Ale teraz to już czuje że będzie więcej,zobaczymy na kolejnej wizycie.
Z dnia na dzień mam wrażenie że brzuch mam większy,jak nic nie było widać tak teraz to już piłeczka konkretna.
Dziewczyny czy wy ostatnio też jesteście tak bez siły? Jak miałam full energi tak ostatnio tylko bym spała. Na nic siły nie mam.Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
nick nieaktualny