Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Yoasiunia wrote:Nie chciałybyście założyć grupy prywatnej na fb było by łatwiej pisać, przesyłać zdjęcia, później po urodzeniu mogłybyśmy wymieniać się doświadczeniami, zdjęciami maluszków? Taka propozycja
-
nick nieaktualnyMuszę się pochwalić..dzisiejszy dzień uważam do jak najbardziej udanych..mówiłam,że jadę obejrzeć wózek..no i kupiłam..niezniszczony,wygląda JAK NÓWKA,a na dodatek 3w1..wózek używany gdzieś pół roku,bo dziewczynka miała może trochę ponad rok..a ma inną spacerówkę więc tej nie używali...jestem naprawdę bardzo zadowolona,tym bardziej,że za groszę dosłownie:)i kolor piękny czerwono szary model chicco:)
Inesicia, Joasia:), Scintilla lubią tę wiadomość
-
Dada wrote:A ćwiczycie coś dziewczyny albo chodzicie na jakieś zajęcia ?
Ja juz 8 kg na plusie, a to dopiero 19 tygodni...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 20:15
-
Witam wszystkie mamusie z samego rana. Ja już od 5 nie śpię bo stresuję się dzisiejszą wizytą. Trzymajcie kciuki o 9.20.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 07:10
Scintilla, Joasia:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej.
3mam kciuki za dzisiejsze wizytyi każde kolejne
tak Was czytam i te Wasze dzieciaczki to niezłe "klopsiki"Nasz jakaś taka kruszyna..mam nadzieję, że nadrobi
i że teraz moja choroba i ten antybiotyk mu nie zaszkodzą..jeszcze tylko dziś i jutro tabletki i mam nadzieję, że pomoże bo już mnie wykańcza
a nos to mi chyba odpadnie od tego kataru
pozdrawiam -
Hej hej
jak tam po weekendzie, wypoczęte?
Chciałam się z Wami podzielić, że poduszka ciążowa sprawdza się super.
Kupiłam taką
Plecy odciążone, nic z przodu nie ciągnie. Też korzystacie z takich udogodnień?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 09:02
Scintilla lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Dziewczyny, trzymam kciuki za dziś wizytujące !!!
Lili, ja puki co śpię normalnie. Najlepiej śpi mi się na prawym boku. Pytałam gina, czy nie lepiej na lewym spać. Powiedział, ze na tym etapie to dziecku nie przeszkadza, ważne aby mnie było wygodnie. Gdybym miała taka poduchę jak na zdjęciu, mój M musiałby spać w drugim pokoju. Mamy łóżko 140cm szerokie
Dzisiaj pół nocy nie mogłam zasnąć, bo mi się Mała w brzuchu rozpychala strasznie. Śmieszne uczucie. Buła robiła mi się raz prawej, raz z lewej strony brzucha. Dopiero jak masowałam brzuch, Maleństwo się uspokajało. Cudowne uczucienenette, Scintilla, Marcia86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Stokrotka21 wrote:Magda-Lena88 a ile wazy twoj maluszek?
chociaż na oby USG wykazało, że ciąża jest jakby młodsza o 6 dni aczkolwiek lekarz mówił, że 6 dni to żadna różnica bo to może być błąd pomiaru bo wiadomo, że USG to tylko maszyna...
Co do poduchy do spania to ja mam taką w kształcie C i sobie chwalęjakbym miała taką jak Lilirose to mój wg. by się śmiał, że się odgradzam
teraz się śmieje, że mam poduszkę antymężową bo się przytulić w nocy nie może
Scintilla, nenette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny:) trzymam kciuki za wszystkie wizyty!
Ja tez mam poduchę, tylko w kształcie litery C - z nią spokojnie mieszczę się na łóżku 140cm, więc Sista jakby co polecam takąSprawdza się bardzo, szczególnie teraz jak ciągle leżę. Biodra już tak nie bolą i można spać tak troche na boku-plecach, polecam zdecydowanie jeżeli macie problemy ze snem i nie możecie się ułożyć. Mi gin też mówi żeby na razie spać tak jak wygodnie, ale przy takim leżeniu non stop to ciężko już o dobrą pozycję i poducha pomaga mega
Sista super, że już czujesz małąScintilla lubi tę wiadomość