Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
co do zabobonów związanych z płcią - to chyba mało co się sprawdza
bo u mnie większość powinna wskazywać na dziewczynkę plus spanie uwielbiam na prawym boku a będzie chłopak
więc chyba USG nie kłamie
jak już dwa razy było widać jajeczka
a co do ruchów to ja nadal rzadko je czuję, przeważnie wieczorem ale jak się rozszaleje to ostatnio trenował młody chyba karate z ok 20 mini ruchy raz są wyraźne raz mniej, raz niżej raz wyżej
no ale nie są to jeszcze takie kopy by brzuch latał
chociaż już kilka razy udało mi się poczuć kopniaczki ręką
-
nick nieaktualny
-
Ustalcie datę jaka Wam najbardziej pasuje, bo ja mam sporo wyjazdów po rodzinie i znajomych w weekendy, więc jak będę w W-wie to chętnie wpadnę
A mój brzuch to najbardziej idzie w biodra, nie jest taki kształtny jak Wasze ale chyba pnie się powoli ku górzeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 11:43
-
nick nieaktualnyA1984 wrote:Koleżanki z Warszawy i okolic, co powiecie na jakąś wspólną kawę w weekend?
Ja chętnie, jeżeli tylko pozwolą mi wstać, najwcześniej pewnie za kilka tyg, ten koniec lutego jak pisze Allorene brzmi dla mnie bardziej realniedam znać po wizycie w przyszłą środę co mówi gin, ale lepiej nie patrzcie na mnie, ja jak bede mogla to po prostu dołączę
Kasika na razie się nie skracawięc głowa do góry, musi być dobrze:) mój gin niby na miejscu,ale jak coś się dzieje to zwykle na urlopie itp. taka złośliwość losu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 11:50
Alorrene13 lubi tę wiadomość
-
nenette wrote:Ja chętnie, jeżeli tylko pozwolą mi wstać, najwcześniej pewnie za kilka tyg, ten koniec lutego jak pisze Allorene brzmi dla mnie bardziej realnie
dam znać po wizycie w przyszłą środę co mówi gin, ale lepiej nie patrzcie na mnie, ja jak bede mogla to po prostu dołączę
Kasika na razie się nie skracawięc głowa do góry, musi być dobrze:) mój gin niby na miejscu,ale jak coś się dzieje to zwykle na urlopie itp. taka złośliwość losu
a jeszcze o stan zapalny pytałaś , biore globulki, okazało się że te kłucia to był stan zapalny. Trochę mnie podszczypywało. Najgorsze że ta szyjka nie daje żadnych objawów.alejak to mój tata mówi pozytywne myślenie to połowa sukcesu więc myślę pozytywnie.
Ten brzuszek wysoko taki śmiechowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 12:01
nenette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Mamuski
rowniez trzymam kciuki za wizytujace i maluchy:)
Co do pepkow po porodzie, nie wiem czemu ale istenieje przekonanie wsrod mam ze bron Boze nie mozna zamoczyc pepka!!! Bzdura, zanurzamy bobasa calego z pepkiem, chodzi tu tylko o sucha pielegnacje pepka, czyli po kapieli starannie go osuszamy, spryskujemy octaniseptem i wycieramy jalowymi gazikami. Tyle. Ma byc sucho.., wazne jest by przez czas gojenia sie pepka i odpadniecia klamerki nie przyslaniac pepuszka pampersem... Nalezy wywijac pampersa by klamerka byla na wierzchu zeby sie tam nie slimaczyla i nie zaparzala:) w przeciagu tygodnia wszystko sie podsuszy i odpada
Macica w 24 tc jest rowno na wysokosci naszego pepka
Mam pytanie do mam z lozyskiem na przedniej scianie czy ruchy tez czujecie tylko tak niziutko?
Pozdrawiam buziaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 12:35
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny
co do wózków też planuję kupić jakiś używany, naprawdę można trafić na fajne oferty.
byłam dziś na morfologi, bo gin kazał mi skontrolować co 2tyg, bo płytki krwi mi spadają. Niestety jakaś totalna masakra i prawa ręka i lewa i nie mogła się kobitka wkuć to zawołała koleżankę i to samo w końcu pobrały mi krew z palca
Czy u was w przypadku badania na obciążenie glukozy też potrzebowałyście skierowanie mimo, że badanie i tak prywatnie będę robić? -
Stokrotka2626 wrote:Czy u was w przypadku badania na obciążenie glukozy też potrzebowałyście skierowanie mimo, że badanie i tak prywatnie będę robić?
Tak - zdziwiłam się bo również robiłam komercyjnie ale skierowanie musiałam mieć przy sobie - mój ginekolog wypisał je na zwykłej kartce ze swoją pieczątką. -
nick nieaktualnyAlamakota wrote:Mam pytanie do mam z lozyskiem na przedniej scianie czy ruchy tez czujecie tylko tak niziutko?
Pozdrawiam buziaki
Ja czuję ruchy bardzo nisko i czasem po bokach (jak leżę na boku). Nigdy nie poczułam "na środku" a mała od mniej więcej 3 tyg rusza się kilka razy dziennie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 12:53
-
nick nieaktualnyAlamakota wrote:Mam pytanie do mam z lozyskiem na przedniej scianie czy ruchy tez czujecie tylko tak niziutko?
Pozdrawiam buziaki
Ja też czuje głównie bardzo nisko, czasem tak nisko, że mam wrażenie, że zaraz wyskoczyw okolicy pępka czuje rzadko, ale wtedy się podniecam jak głupia, bo czuć jakoś wyraźniej