Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry
A nasz Leoś od rana witał się kopniakami, po śniadaniu się obraził, bo zjadłam twarożek zamiast nutelliteraz śpi
muszę nakręcić filmik jak mi się brzuch rusza, bo myślałam, że to widać pod koniec ciąży a nie już teraz
Muniek, karolina0522, nenette, Scintilla, kasika8303, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Hejka. My po badaniu echa serca. Wszystko jest ok super i okazalo sie ze chlopak jak nic heee.
Badanie wykonuje sie normalnie przez brzuch, pani najpierw pomierzyla dokladnie , pokazalaz narzady itp a na koncu serducho sprawdzala przeplywy itp trwalo moze pół godziny. Dostalam plytke ze zdjeciami najlepsza jest twarz caly maz....zyrcia, karolina0522, nenette, Scintilla, Joasia:), gosi_a, Nieukowa lubią tę wiadomość
Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
zyrcia wrote:Dzień dobry
A nasz Leoś od rana witał się kopniakami, po śniadaniu się obraził, bo zjadłam twarożek zamiast nutelliteraz śpi
muszę nakręcić filmik jak mi się brzuch rusza, bo myślałam, że to widać pod koniec ciąży a nie już teraz
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
u mnie najlepiej jest , jak chcę by tatuś poczuł ruchy malutkiej..
jak tylko kładzie rękę ciszaaaaaa
haha za kazdym razem, ja czuję ruchy od 4 tygodnia a tatuś jeszcze nie poczuł ani razu...Nieukowa lubi tę wiadomość
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
U nas też Mała jakoś nie chce tatusia kopać. Chyba ma do niego respekt;) Ja dziś zaszalałam w szmateksie i kupiłam 9 sztuk ubranek w super stanie i bardzo fajnych gatunkowo;) I zapłaciłam za nie 20 zł
A do tego jeszcze dłuższą bluzkę dla siebie za 8 zł
Normalnie szaleństwo. A podobno to faceci są łowcami;P
karolina0522 lubi tę wiadomość
-
lilly78 wrote:Witam poludniowo
u nas tez dzis od rana kopniaczki,wlasciwie od srodka nocy, ale takie ze jeszcze da sie spac. Zastanawiam sie czy wysylac meza na nalot na lidle czy odpuscic, w reklamie te ciuszki wygladaly calkiem calkiem, tylko czesto na zywo juz nie sa takie fajne...
w temacie SR my zaczynamy za tydzien
Ja kupiłam parę rzeczy, według mnie warto. Chociaż już tu dziewczyny pisały że według nich nie -
Magda_lena88 wrote:Nasz Szkrab od wt. strajkuje i daje o sobie znać tylko wieczorem i to w sposób "leniwy" puknie raz albo dwa tak delikatnie, że już sama nie wiem co mam o tym myśleć
czy to normalne ??
No moja mała też ma jakieś leniwe dni... Wczoraj już myślałam wieczorem że dziś pojadę na IP ale puściłam jej muzykę w słuchawkach i kopała. Rano znowu cisza była, aż kazałam mężowi głowę położyć na brzuchu, połaskotaliśmy ją no i parę kopniaków sprzedałaFochy strzela chyba
-
karolina0522 wrote:u mnie najlepiej jest , jak chcę by tatuś poczuł ruchy malutkiej..
jak tylko kładzie rękę ciszaaaaaa
haha za kazdym razem, ja czuję ruchy od 4 tygodnia a tatuś jeszcze nie poczuł ani razu...
U mnie jest na odwrótTylko tatuś rękę położy to od razu szał radości w brzuszku. córeczka tatusia od początku
karolina0522 lubi tę wiadomość