Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Viola wrote:Kasika, ciesze się że dobre wieści u ciebie
chciałabym żeby moja szyjka też się "wydłużyła", bo jutro idę sprawdzić co u niej słychać
właśnie Violu o Tobie myślałam, trzymam kciuki żeby i Twoja się wydłużyła. Dziś gin potwierdził że szyjka może przez leżenie sie wydłużyć, i jest to normalne bo nie jest obciążana choc dziwne że w tydzień taka różnica. Powiedział że stan zapalny może ją lekko skrócića ja globulki biorę. Ehhhhh człowiek już głupieje. Leżę teraz grzecznie do 16 lutego.
jeszcze raz, trzymam jutro kciuki!!!!!!!
-
Witam sie i ja. Wczoraj mialam polowkowe ale pozniej nie mialam czasu juz napisac. Dostalam zdjecie przyrodzenia naszego synka, plec potwierdzona, jest spory bo wazy w przyblizeniu 624g wszystko ok, serduszko zdrowe, przeplywy ok, pepowina ok, takze bardzo sie ciesze. Jak wroce z przedszkola to wstawie fotke
Scintilla, karolinka85, Lilianka27, Joasia:), Nieukowa, Muniek, Viola, Aka81, A1984, Rozalia, karolina0522, karolina0522, BrumBrumek, agawera, nenette, Alorrene13 lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyWitam was z samego rana..gratuluję przede wszystkim udanych wizyt..ja mam dzisiaj o 16..trzymajcie kciuki..poza tym 3d więc mam nadzieję,ę malutka będzie chciała się ładnie pokazać,bo mamusia ładne pieniążki wydała,żeby dostać zdj swojej królewny..a poza tym mąż cały czas upiera się,że zobaczy jąderka:) hehe ciekawe...też jest podekscytowany,bo pierwszy raz będzie ze mną na wizycie...a co do sr,to ja chyba nie będę chodziła,bo u nas w miasteczku chyba nie ma..muszę zapytać położnej.
-
nick nieaktualnykasika8303 wrote:Mąż wrócił a lidla ,dziś są ciuszki dla niemowlaków, nakupował ciuszków, dziewczyny warto, szczególnie skarpetki fajne i pajace.
no właśnie mój też wczoraj mówi,że ładne rzezczy będą,bo widział w tv..ale nie wiem czy zdążę,bo muszę jechać 15km do lidla... -
Witam dziewuszki
no ja dziś nie pospałam,przyszli stolarze robić drzi na strych. Ale się tam tłuką,zwariuje!!
Gratuluję pozytywnych wieści i trzymam kciuki za kolejne. Ja dzisiaj mam wizytę w szpitalu. Będą wyniki z wymazu ostatniego i przy okazji połówkowe na lepszym sprzęcie niż ma moja ginka,także liczę na jakiś filmik i fotkia w poniedziałek wizyta u mojej prowadzącej. Także poproszę też o kciuki
Miłego dnia kochaneScintilla, A1984, Nieukowa, nenette, Alorrene13 lubią tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
aghata - dla Ciebie również gratulacje ... jak dasz radę to czekamy na Foto
Ja dzisiaj zaczęłam dzień dosyć "agresywnie" - poruszając się po moim mieście Komunikacją Miejską nie trudno zastać tłok ludzi ... do tej pory starałam się być grzeczna i kulturalna i jak widzę starszą osobę zwykle ustępuję miejsca i nie mam problemu z "wystaniem" kilku przystanków ... ale przychodzą takie dni jak dzisiaj kiedy na prawdę nie chciałam być zgnieciona przez 15osobą grupę młodzieży i ich plecaków jadących na basen więc pozwoliłam sobie na pierwszeństwo i usiadłam .... po 3min już słyszałam komentarze nad uchem "jaka dzisiejsza młodzież jest zmęczona" i po raz pierwszy poczułam taką satysfakcję kiedy zwalniając miejsce wypowiedziałam słowa " że jako ciężarna mam takie same prawa siedzieć jak i Pani " - mina kobiety bezcenna, jej milczenie również - pół autobusu od razu chciało mi ustąpić
... i tak jakoś poczułam się strasznie dumna ze swojego pięknego stanu w jakim się znajduję
A1984, karolinka85, Rozalia, kasika8303, BrumBrumek, Nieukowa, zyrcia, gosi_a, Lilianka27, nenette, Alorrene13, Inesicia, Sista, Joasia:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej! u nas ładnie biało
Miałam mieć dziś połówkowe, ale przed chwilą zadzwonili z informacją,że lekarz musi zostać w szpitalu na operację i przełożyli na sobotę
Tak się cieszyłam, że zobaczę dziś swoją kruszynkę! Aghata gratuluję udanego USG, duży chłopak
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
-
dziewczyny gratuluję udanych wizyty
3mam kciuki za kolejne
Jejku jakie te Wasze Maluchy są duże
Co do ubranek w Lidlu byłam i szczerze nic fajnego no chyba, że dla dziewczynek bo dla chłopców to tak jakoś nic mi w oko nie wpadło
Nasz Szkrab od wt. strajkuje i daje o sobie znać tylko wieczorem i to w sposób "leniwy" puknie raz albo dwa tak delikatnie, że już sama nie wiem co mam o tym myślećczy to normalne ??
-
Ja po porannej serii kopniaków wybieram się zaraz na małe zakupy
Te ciuszki z Lidla rzeczywiście ładne, ale my już nic nie kupujemy bo mamy aż za dużo. Najwyżej pojedyncze sztuki jak już się urodzi i będzie czegoś brakowało. Wczoraj znalazłam na olx bujaczek-leżaczek taki jak chciałam, więc w sobotę po niego podjedziemy
Poza tym muszę poszukać nowej kurtki, bo w moją się już nie mieszczę. Chyba kupię od razu wiosenną, bo nie ma sensu inwestować w zimówkę na chwilę. Lecę na podbój miasta, miłego dnia i udanych wizyt!
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
magda_lena mój lekarz mówił mi że na razie mam się ruchami nie przejmować, bo dziecinka jeszcze jest mała i może się ruszać, ale ja tego nie czuję. Powiedział że większą uwagę do ruchów zaczniemy przywiązywać od 26 tygodnia, także myślę że to normalne
Scintilla lubi tę wiadomość
-
hej,
u nas tez spadł wreszcie śnieg,od razu jasniej sie zrobiło
ja mam lidla koło bloku,ale na razie nie umiem sie przemóc by zacząć kupować wcześniej niż od kwietnia,
pozdrawiam dzieczyny.Ania1704 lubi tę wiadomość
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
karolina0522 wrote:dziewczyny , jak mam ustzwic pasek mojej ciazy zeby bym widoczny?
próbuję i nie mogę
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Ja dziś tez podjechalam do Lidia ok 9.00 przed pracą. A tam juz prawie wszystko przebrane.... Paczki porozrywane, ludzie to na prawdę nie umieją się zachować. Kupilam zestaw bluzeczek i spodenek, no i skarpetki bo udalo mię się dorwać najmniejszy rozmiar, chyba jedyny w tym koszu. Najmniejsze rozmiary przebrane
Juz chyba tez nic więcej nie potrzebuje z zakupów ubrankowychMaja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
nick nieaktualnyMagda_lena88 wrote:dziewczyny gratuluję udanych wizyty
3mam kciuki za kolejne
Jejku jakie te Wasze Maluchy są duże
Co do ubranek w Lidlu byłam i szczerze nic fajnego no chyba, że dla dziewczynek bo dla chłopców to tak jakoś nic mi w oko nie wpadło
Nasz Szkrab od wt. strajkuje i daje o sobie znać tylko wieczorem i to w sposób "leniwy" puknie raz albo dwa tak delikatnie, że już sama nie wiem co mam o tym myślećczy to normalne ??
co do ruchów to ja też nie czuję niewiaadomo jakich silnych kopniaków..raz jest tak,że wieczorami i w nocy czuję,a w ciągu dnia nic,a raz na odwrót..dziś np.mała jest jakaś leniwa i może ze 2razy tylko czułam..ale skoro jest jeszcze malutka ok.300g więc chyba nie ma co się cudów spodziewać..myślę,że nie masz się czym martwić,bo na tym etapie wszystko jest prawidłowo:)