Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieukowa
to super, ze wszystko ok.
ja nie mam duzego brzucha, ale tez mi ciezko wstać z pleców, czasami , jak za szybko się podciągnę, to mam uczucie tempego bólu , jakby mi się mięsień w brzuchu nadrywał,,,,,bardzo nie miłe uczucie i ogólnie , jak leże na plecach to mnie brzuch ciągnie...AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
Ja tam z pleców wstawać nie próbowałam, przetestuję dziś
ale ciężko to widzę hehe
Co do farbowania - ja farbuję, ale farba nie ma amoniaku więc wydaje mi się że ok. No bez przesady
Byłam dziś u gina i kurde niestety znowu złe wyniki moczu, od razu mi pobrał materiał na posiew z pochwy plus posiew z moczu. Pytałam go też o te moje nieszczęsne łożysko II stopnia i powiedział że to kwestia tego że jest pofałdowane, ale to absolutnie o niczym nie świadczy (nie o wydolności), i że w ogóle to ocenianie łożyska to strasznie prehistoryczne jest, bo teraz się przepływy ocenia. I że Mały rośnie więc tym bardziej mam w ogóle o tym nie myśleć. Tak w ogóle to jak weszłam do gabinetu to pomyślałam że kurde facet przystojny że hej! I takiego mega buraka strzeliłam że aż się zapytał czy się dobrze czuje bo mam takie rumieńce hehe.
Borysa kopniaków na razie nie czuje, bardziej coś w stylu myszy w brzuchu. I mam ciągle gulę po lewej stronie, nie wiem co on sobie tak tą lewą stronę upodobał. Mój J mnie w nocy przez sen strzelił z łokcia w brzuch, tak dość mocno. Biedak tak się przejął że nie spał i co chwilę pytał czy się dobrze czujęJoasia:), Scintilla, zapah_ciszy, Aka81, karolinka85 lubią tę wiadomość
-
W temacie ciążowych ciuchów - byłam ostatnio w tym second handzie z ciążowymi ciuchami (plus mają dział z nowymi) - na Grochowskiej w wwie...i powiem Wam załamka. Te ciuchy (i nowe i używane) są PASKUDNE. Jak dla mojej babci. I wcale nie chodzi mi o to żeby w ciąży wyglądać jak jakaś celebrytka z Pudelka, no ale litości... jakieś zgrzebne wzory, a'la dywan, a'la zasłonka, tudzież stylizacje na Kelly Family. Hitem jednak są dla mnie koszule nocne z pastelowymi kaczuszkami, misiaczkami, był także Miś Yogi. Tak jakby ciężarna zamieniała się w aseksualne, infantylne pastelowe cudo. No i te ceny, załamka
karolina0522, Joasia:), zapah_ciszy, Czarnaa94, zyrcia, Viola lubią tę wiadomość
-
Hehe to mnie uspokoilyscie
dzis sie wylozylam jak dluga na nartach i ze 3 minuty nie umialam wstac z plecow
sama gleba zupelnie bezbolesna, bo wpadlam w puch po kolana takze jak na podusię. Tylko potem konsternacja, jak ja mam kuzwa sie podniesc
na szczescie maz pomogl
Oby pozytywnie bylo do samiuskiego konca! Pamietajcie, rodzimy w terminie i tylko w ladny, pogodny i nieupalny dzienA1984, Joasia:), nenette, Scintilla, zapah_ciszy, karolina0522 lubią tę wiadomość
-
Omg Agata to fatalnie... Ja distalam po psiapsiolce pake ubran ciazowych i sa swietne- spodnie w fajnych fasonach, bluzki w kwiaty, motywy etno albo po prostu jednokolorowe i fajnie skrojone... Mam uzywki z hm, c&a, kappal.
W zwyklych lumpexach sporo oversizow i ciqzowek mozna czesto dostac. A moze trafilas w dzien przed dostawa i bylo juz poprzebierane?
Aha, polecam zakup podkoszulek, takich zwyklych, w kappalu, byla niedawno promocja 2 za 1- sa dlugie, kryja brzuszek i swietny material. Podobni biustonosze do karmienia tez maja niezleWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 16:27
-
Dziewczyny, brałyście różne leki, ja bardzo rzadko. Powidzcie mi NOSPĘ brałyście na bolący i twardy brzuch? Żuravt na infekcje moczowe tak? Przed tym wyjazdem tak wypytuję na wszelki wypadek. Co do ruchów, też na razie u mnie tylko lekkie myszki, a kopów brak ale staram się tym nie martwić, chociaż już późno i podczas leżakowania na plaży licze na konkretne znaki mojego synka, że mu sie podoba na wakacjach hehe żeby się matka nie zamartwiała. Ciuchy ciążowe trudny temat, brzydkie albo drogie niestety ...
Bosz przed chwilą przyjaciółka mi powiedziała że jest w ciąży, super, cieszę się,wszystko przed nią... -
nick nieaktualnyA mi przed chwilą kurier przyniósł ciuszki kupione na Allegro. Oj się obkupiłam:) 4 bluzeczki, w tym dwie z motywem ciążowym, 3 pary spodni w tym jedne rybaczki, spódniczkę
wszystkie h&m za 150 zł. Kurczę wyprane, pachnące i wyprasowane. No śliczne jak nowe
karolina0522, A1984, Nieukowa, Scintilla, nenette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nieukowa wrote:Omg Agata to fatalnie... Ja distalam po psiapsiolce pake ubran ciazowych i sa swietne- spodnie w fajnych fasonach, bluzki w kwiaty, motywy etno albo po prostu jednokolorowe i fajnie skrojone... Mam uzywki z hm, c&a, kappal.
W zwyklych lumpexach sporo oversizow i ciqzowek mozna czesto dostac. A moze trafilas w dzien przed dostawa i bylo juz poprzebierane?
Aha, polecam zakup podkoszulek, takich zwyklych, w kappalu, byla niedawno promocja 2 za 1- sa dlugie, kryja brzuszek i swietny material. Podobni biustonosze do karmienia tez maja niezle
O dzięki, sprawdzę Kappal! I zazdroszczę spadku po koleżanceNa razie daję radę z ciuchami nieciążowymi z sieciówek, da się kupić odpowiednie modele sukienek i jest git, polecam rajstopy ciążowe, ja mam z allegro, super wygodne.
Typowe ciążowe ciuchy na razie sobie odpuszczę, mam tylko jedne spodnie z H&M, szkoda mi kasy na więcej -
Alorrene13 wrote:Dziewczyny, brałyście różne leki, ja bardzo rzadko. Powidzcie mi NOSPĘ brałyście na bolący i twardy brzuch? Żuravt na infekcje moczowe tak? Przed tym wyjazdem tak wypytuję na wszelki wypadek. Co do ruchów, też na razie u mnie tylko lekkie myszki, a kopów brak ale staram się tym nie martwić, chociaż już późno i podczas leżakowania na plaży licze na konkretne znaki mojego synka, że mu sie podoba na wakacjach hehe żeby się matka nie zamartwiała. Ciuchy ciążowe trudny temat, brzydkie albo drogie niestety ...
Bosz przed chwilą przyjaciółka mi powiedziała że jest w ciąży, super, cieszę się,wszystko przed nią...
Baw się dobrze i grzej brzuszek))
Ja na problemy z pęcherzem biorę urosept, ale coś żurawinowego też możesz zabrać
Odzywaj się czasem do nas!Alorrene13 lubi tę wiadomość
-
Postaram się pisac czasami ... W Bangkoku będzie wifi, na wyspie odpoczynek od kompa i netu hihi jestem pełna emocji to tuż tuż. Asiu masz zagwarantowane, wygrzeję się za Was wszystkie - z wysokim filtrem oczywiście hehe albo w cieniu pod parasolem, pod palmą, na leżaku no sama jeszcze nie wiem ... happy
Scintilla, A1984, Nieukowa, zapah_ciszy, Czarnaa94, Joasia:), nenette, Natka88 lubią tę wiadomość
-
Alorrene - liczę po powrocie na egzotyczne przepisy drinków bezalkoholowych
! .... odpocznij i pokaż synowi jak to jest kiedy "dziewczyny lubią brąz"
Macie rację - pora coś zrobić także dla siebie! w sobotę mąż ma wyjazd - a ja wybiorę się na ciążowy maraton po sklepach - dzień robi się coraz dłuższy - pora wyjść z dresów
Alorrene13 lubi tę wiadomość
-
sss wrote:Agawara napisz co powiedzial ci alergolog. Ja sie waham isc bo nie chce kolejnych leków ale ten katar mnie dobija. Podobno w ciazy albo przechodzi albo sie nasila ja to ten drugi przypadek. Na astme mam ventolin ale odpukac zadko uzywam, podobno mozna w ciazy.
Ja wczoraj ogladalam program o metamorfozach i spojrzalam na siebie odrazu zrobilam brwi, wlosow nie musze farbowac ale fryzjer by sie przydal. I kosmetyczka tak mi skora schodzi z twarzy ze nie wiem. Macie tak?
wróciłam od lekarza , nawet się zdziwiłam ze lekarz nawet na mnie nie krzyczał że odstawiłam sama lek na alergie , dostałam symbicort jako główny lek i ventolin jako dodatkowy . dowiedziałam się ze ten lek który brałam i na mnie nie działał brałam w złej dawcei powinnam brać coś rozkurczowego co poprzedni lekarz mnie nie dal , wiec w sumie ten dzisiejszy lekarz trochę skrytykował koleżankę po fachu