Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybo w mózgu stwierdzono poszerzone komory i lekarz myślał,że to wodogłowie ..a póżniej zaczął szukać dalej no i się okazało..boję się,że ja tego wszytskiego nie zniosę..prawdopodobnie w szpitalu będę jakiś tydzień bez internetu..ja oszaleję..bez męża....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLilianka nie wiem czy doczytałaś ale mój starszy syn choruje na zanik mięśni. I z tej przyczyny mam kontakt z wieloma rodzinami chorych dzieci. Kiedy byliśmy na turnusie rehabilitacyjnym w Wągrowcu tam był chłopiec który w miał przepuklinę na kręgosłupie. Z naciskiem " miał" bo właśnie zaraz po porodzie był operowany i chodził. Fakt chód był taki kołyszący ale chodzil samodzielnie. Kochana medycyna jest w ciągłym rozwoju i potrafi bardzo wiele. Rodzice tego chłopca mieli ten problem 11 lat temu to w medycynie szmat czasu i chłopiec chodzi nie ma żadnych uszczerbków intelektualnych tylko oczywiście stałą rehabilitacyje...
Kochana życzę sił, będzie dobrze. -
sss wrote:A na co masz konkretnie alergie? Ja na kurz, roztocza, byliny . Moze tez powinnam isc, czasami nieleczeniem mozna zaszkodzic...
kurz roztocza pleśń grzyb i na króliki . objawia się u mnie tylko miedzy jesienią- zimę i wiosną-latem kaszlem duszącym wieczorem jak idę spać i kładę się wtedy dopiero się fest dusze -
Truskaweczka250 wrote:Dzisiaj mi przyszedł list z Klubu Maluszka z HiPP
Poradnik przyszłej mamy próbka balsamu do ciała i kuponu ze zniżkami na produkty HiPP do rossmana
ciekawe czy w rossmanie są te produkty ich linii
sa ale nie we wszystkichTruskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLilianka musicie być dobrej myśli, traficie do specjalistów a Oni napewno pomogą małej. Nie poddawajcie się to jeszcze nie pora!!!! Zróbcie to dla maluszka który liczy na Was .
Wiem że teraz świat się zawalił ale proszę musicie być silni. Dasz radę dla małej wierzę, że jesteście wstanie!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 19:09
-
nick nieaktualnyhttp://allegro.pl/lozeczko-dzieciece-drewniane-zuzia-biale-okazja-i5031339339.html proszę
ja chyba się zdecyduję na ten kokosowy, bo gdzieś wyczytałam, że lepszy, ale jeszcze się nie zagłębiałam w tym temacie
Lilianka, ja na ten szpital dobrego słowa nie powiem, ale jeśli chodzi o poród itp, ale jeśli chodzi o leczenie dzieci jest najlepszy i ma najlepszy sprzęt więc na pewno będzie pod dobrą opieką. Nie załamujcie się, bądźcie dobrej myśli. Trzymamy kciuki !!lilly78 lubi tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Omg Agata to fatalnie... Ja distalam po psiapsiolce pake ubran ciazowych i sa swietne- spodnie w fajnych fasonach, bluzki w kwiaty, motywy etno albo po prostu jednokolorowe i fajnie skrojone... Mam uzywki z hm, c&a, kappal.
W zwyklych lumpexach sporo oversizow i ciqzowek mozna czesto dostac. A moze trafilas w dzien przed dostawa i bylo juz poprzebierane?
Aha, polecam zakup podkoszulek, takich zwyklych, w kappalu, byla niedawno promocja 2 za 1- sa dlugie, kryja brzuszek i swietny material. Podobni biustonosze do karmienia tez maja niezle
Nieukowa czy te podkoszulki w KappAhlu są typowo ciążowe czy mówisz o zwykłych lub oversizach? -
Lilianko bardzo współczuję złych wiadomości, ale trzeba wierzyć że będzie dobrze i przede wszystkim pamiętać o tym o czym pisze Joasia, czyli że medycyna teraz może zdziałać cuda i na pewno wyleczą twoje maleństwo.
Zyrciu ja kupuje to samo łóżeczko, tylko że z szufladą. Już dawno je z mężem obczailiśmy i tylko czekamy do kwietnia aż zaczniemy młodemu pokój robić
-
lilianka bardzo mi przykro
( trzymajcie się jakoś. Niechcący kliknełam 'lubie'.
U mnie też nie najlepiej dziś byłam u świetnego prof. prywatnie, opowiedziałam mu o moim twardniejącym brzuchu, on dokładnie mnie zbadał i okazuje się że szyjka krótka!! Dlaczego poprzedni lekarz wiedząc że zgłaszam coś z brzuchem nawet szyjki mi nie sprawdził!!?? Prof. zadzwonił na swój oddział i jutro mam się położyć żeby dokładnie zbadać co i jak -
Lilianko... tulę z całych sił... jeśli maluch wierzga, to wierzę że potrafią mu pomóc! Ważne ze wiesz co i jak juz na tym etapie i że nie jest to jak grom z jasnego nieba przy samym porodzie... teraz zaopiekują się Tobą specjaliści więc musisz wierzyć, że będzie dobrze!
Cane Corso, chodziło mi o zwykłe, chyba takie: http://www.kappahl.com/pl-PL/kappahl/woman/toppar/861039/
Ale te dla karmiących oglądałam i też super w dotyku i słyszałam że się sprawdzaja... -
Lilianka ja oglądałam program o takich operacjach, niektóre wykonuje się nawet podczas ciąży- efekty są naprawdę bardzo pozytywne. Nie załamuj się, dzidziuś potrzebuje Twojego uśmiechu.
A z innej beczki dziewczyny: czy gra w badmintona dla kobiet w ciąży jest ok?
-
nick nieaktualny
-
Lilianko ... również dołączam się do dziewczyn i współczuję dzisiejszych wieści
ale wierzę, że skoro maleńka Cie kopie to czuje Twój smutek i strach i próbuje dać Ci do zrozumienia abyś się nie denerwowała bo wszystko się dobrze skończy ! Traficie w dobre ręce !
BrumBrumek - oby tylko szyjka się wydłużyła!