X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • Truskaweczka250 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj mi przyszedł list z Klubu Maluszka z HiPP ;) Poradnik przyszłej mamy próbka balsamu do ciała i kuponu ze zniżkami na produkty HiPP do rossmana :)
    ciekawe czy w rossmanie są te produkty ich linii :)

25.png
    https://www.maluchy.pl/li-73052.png
    Mili <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona jest taka śliczna..siedzimy z mężem i płaczemy..czemu nas to spotkało,nasze pierwsze wyczekane dziecko...ja nie przeżyje tego jak ona nie przeżyje..czeka mnie poród 150km od domu,później leczenie małej.....

• Truskaweczka250 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilianka to współczuję trzymam kciuki żeby wszystko wyszło dobrze.

25.png
    https://www.maluchy.pl/li-73052.png
    Mili <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo w mózgu stwierdzono poszerzone komory i lekarz myślał,że to wodogłowie ..a póżniej zaczął szukać dalej no i się okazało..boję się,że ja tego wszytskiego nie zniosę..prawdopodobnie w szpitalu będę jakiś tydzień bez internetu..ja oszaleję..bez męża....

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i teraz jeszcze tak kopie..nie mogę dziewczyny,ja nie wierzę w to wszytsko

BrumBrumek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilianka nie wiem czy doczytałaś ale mój starszy syn choruje na zanik mięśni. I z tej przyczyny mam kontakt z wieloma rodzinami chorych dzieci. Kiedy byliśmy na turnusie rehabilitacyjnym w Wągrowcu tam był chłopiec który w miał przepuklinę na kręgosłupie. Z naciskiem " miał" bo właśnie zaraz po porodzie był operowany i chodził. Fakt chód był taki kołyszący ale chodzil samodzielnie. Kochana medycyna jest w ciągłym rozwoju i potrafi bardzo wiele. Rodzice tego chłopca mieli ten problem 11 lat temu to w medycynie szmat czasu i chłopiec chodzi nie ma żadnych uszczerbków intelektualnych tylko oczywiście stałą rehabilitacyje...
    Kochana życzę sił, będzie dobrze.

• agawera Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sss wrote:
    A na co masz konkretnie alergie? Ja na kurz, roztocza, byliny . Moze tez powinnam isc, czasami nieleczeniem mozna zaszkodzic...

kurz roztocza pleśń grzyb i na króliki . objawia się u mnie tylko miedzy jesienią- zimę i wiosną-latem kaszlem duszącym wieczorem jak idę spać i kładę się wtedy dopiero się fest dusze

km5stv73wsegzrx0.png
    06fd4202d9.png
  • agawera Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Truskaweczka250 wrote:
    Dzisiaj mi przyszedł list z Klubu Maluszka z HiPP ;) Poradnik przyszłej mamy próbka balsamu do ciała i kuponu ze zniżkami na produkty HiPP do rossmana :)
    ciekawe czy w rossmanie są te produkty ich linii :)

sa ale nie we wszystkich

Truskaweczka250 lubi tę wiadomość

km5stv73wsegzrx0.png
    06fd4202d9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilianka musicie być dobrej myśli, traficie do specjalistów a Oni napewno pomogą małej. Nie poddawajcie się to jeszcze nie pora!!!! Zróbcie to dla maluszka który liczy na Was .
    Wiem że teraz świat się zawalił ale proszę musicie być silni. Dasz radę dla małej wierzę, że jesteście wstanie!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 19:09

• Alorrene13 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilianka bardzo mi przykro, nie wiem na ile to poważne, nie znam się. Trzymam kciuki, żeby lekarze Wam pmogli i żeby Malutka chodziła i była zdrowa !!!! Wspieramy Cię !

syy26iyeeuly3wjb.png
  • lilly78 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 22:51

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece-drewniane-zuzia-biale-okazja-i5031339339.html proszę ;)
    ja chyba się zdecyduję na ten kokosowy, bo gdzieś wyczytałam, że lepszy, ale jeszcze się nie zagłębiałam w tym temacie ;)

Lilianka, ja na ten szpital dobrego słowa nie powiem, ale jeśli chodzi o poród itp, ale jeśli chodzi o leczenie dzieci jest najlepszy i ma najlepszy sprzęt więc na pewno będzie pod dobrą opieką. Nie załamujcie się, bądźcie dobrej myśli. Trzymamy kciuki !!

lilly78 lubi tę wiadomość

• CaneCorso Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Omg Agata to fatalnie... Ja distalam po psiapsiolce pake ubran ciazowych i sa swietne- spodnie w fajnych fasonach, bluzki w kwiaty, motywy etno albo po prostu jednokolorowe i fajnie skrojone... Mam uzywki z hm, c&a, kappal.
    W zwyklych lumpexach sporo oversizow i ciqzowek mozna czesto dostac. A moze trafilas w dzien przed dostawa i bylo juz poprzebierane?

Aha, polecam zakup podkoszulek, takich zwyklych, w kappalu, byla niedawno promocja 2 za 1- sa dlugie, kryja brzuszek i swietny material. Podobni biustonosze do karmienia tez maja niezle

Nieukowa czy te podkoszulki w KappAhlu są typowo ciążowe czy mówisz o zwykłych lub oversizach?

3i49zbmhdvaalxch.png
  • Rozalia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilianko bardzo współczuję złych wiadomości, ale trzeba wierzyć że będzie dobrze i przede wszystkim pamiętać o tym o czym pisze Joasia, czyli że medycyna teraz może zdziałać cuda i na pewno wyleczą twoje maleństwo.

Zyrciu ja kupuje to samo łóżeczko, tylko że z szufladą. Już dawno je z mężem obczailiśmy i tylko czekamy do kwietnia aż zaczniemy młodemu pokój robić :)

f2wljw4z4o3fmwct.png
  • BrumBrumek Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lilianka bardzo mi przykro :(( trzymajcie się jakoś. Niechcący kliknełam 'lubie'.

U mnie też nie najlepiej dziś byłam u świetnego prof. prywatnie, opowiedziałam mu o moim twardniejącym brzuchu, on dokładnie mnie zbadał i okazuje się że szyjka krótka!! Dlaczego poprzedni lekarz wiedząc że zgłaszam coś z brzuchem nawet szyjki mi nie sprawdził!!?? Prof. zadzwonił na swój oddział i jutro mam się położyć żeby dokładnie zbadać co i jak :(

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilianko... tulę z całych sił... jeśli maluch wierzga, to wierzę że potrafią mu pomóc! Ważne ze wiesz co i jak juz na tym etapie i że nie jest to jak grom z jasnego nieba przy samym porodzie... teraz zaopiekują się Tobą specjaliści więc musisz wierzyć, że będzie dobrze!

Cane Corso, chodziło mi o zwykłe, chyba takie: http://www.kappahl.com/pl-PL/kappahl/woman/toppar/861039/
    Ale te dla karmiących oglądałam i też super w dotyku i słyszałam że się sprawdzaja...

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Rozalia Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A taką pościel kupujemy do łóżeczka - wybierzemy coś z turkusem, może komuś wpadnie w oko :) A do tego przybornik na łóżeczko i ozdóbki z podobnym motywem.

http://allegro.pl/10cz-posciel-dla-dzieci-100x135-lub-90x120-34wzory-i5020108308.html

f2wljw4z4o3fmwct.png
  • CaneCorso Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilianka ja oglądałam program o takich operacjach, niektóre wykonuje się nawet podczas ciąży- efekty są naprawdę bardzo pozytywne. Nie załamuj się, dzidziuś potrzebuje Twojego uśmiechu.
    A z innej beczki dziewczyny: czy gra w badmintona dla kobiet w ciąży jest ok?

3i49zbmhdvaalxch.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też z szufladą;p zły link dałam ;p

• Scintilla Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilianko ... również dołączam się do dziewczyn i współczuję dzisiejszych wieści :( ale wierzę, że skoro maleńka Cie kopie to czuje Twój smutek i strach i próbuje dać Ci do zrozumienia abyś się nie denerwowała bo wszystko się dobrze skończy ! Traficie w dobre ręce !

BrumBrumek - oby tylko szyjka się wydłużyła!

mhsvi09kzjtuku9r.png
    18.02.2020 Narodziny Bartusia 👨‍👩‍👧‍👦
    10.06.2015 Narodziny Emilki 💝
    05.05.2014 [*] pamiętamy...
‹‹ 529 530 531 532 533 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ