Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozalia, ja tez nie mialam żadnego gina na nfz, ale ten u którego bylam przyjmuje od ręki, bez zapisów, bylam tam pierwszy raz w życiu, czekałam w kolejce może z 20 min. Powiedzialam co mi potrzeba i wypisal bez gadania. Wysle Ci do niego namiary w poniedzialek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 10:38
-
A1984 wrote:Rozalia, ja tez nie mialam żadnego gina na nfz, ale ten u którego bylam przyjmuje od ręki, bez zapisów, bylam tam pierwszy raz w życiu, czekałam w kolejce może z 20 min. Powiedzialam co mi potrzeba i wypisal bez gadania. Wysle Ci do niego namiary w poniedzialek
Oooo dziękuję Ci bardzo, będę wdzięczna za namiary
A i jeszcze dzięki za polecenie H&M, udało mi się dziś kupić tam kurteczkęWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 20:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dziś grzesze - zjadlam już pół torcika wedlowskiego i 2 pączki;) Dziś M pierwszy raz poczuł pod ręką ruchy małej, powiedział że rośnie córeczka tatusia:D i że od początku wiedział, że będzie dziewczyna
Sista, Alorrene13, karolinka85, Rozalia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny melduję się ze szpitala, leze na patologii ciąży. Najadłam się nieźle strachu ale okazuję się że wszystko w porządku. Szyjka wcale nie skrócona, ma cale 5 cm!! Bardzo się bałam pobytu w szpitalu ale nie wiem czy to jakiś wyjątkowy szpital czy jak. Jest poprostu super, codziennie badają tętno, robią ktg, USG miałam tak dokładne jak jeszcze nigdy, wszystko dokładnie pomierzone, posiewy, cytologię itp pobrane. Super, ekstra. Takze jak coś się dzieje to śmiało do szpitala
Sista, nenette, Scintilla, Alorrene13, karolinka85 lubią tę wiadomość
-
A i jeszcze Wam powiem że tutaj patologia sąsiaduje z porodówką więc trochę zasłyszałam historii porodowych
rano rodzić pojechała dziewczyna która chciała naturalnie bez znieczulenia i teraz wlasnie urodziła ale darła się jakby ją ze skóry obdzierali przez jakieś 30min !! My wszystkie na oddziale z brzuchami przerażone
aż każda nabrała chęci na cesarkę
karolina0522 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZyrcia my też nie wygraliśmy ... no cóż widocznie wszystkiego mieć nie można
Julka dzisiaj pajacyki ćwiczy, z każdej strony kopniakimama leniuchuje to córeczka szuka atrakcji i bawi się, pewnie skoki przez pępowinę trenuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 23:23
Evell, Alorrene13, karolinka85, Rozalia lubią tę wiadomość
-
Ja się cały dzień wkręcam, ze się Mała nie rusza...cały dzień prawie leżę z rekami na brzuchu i nic...Rano poczytałam jej książkę na głos, pózniej kłuło mnie w pachwinie - może tam mnie kopie, sama nie wiem. Do tego naczytałam się o zakażeniach dróg moczowych, i powikłaniach z tym związanych, ehhh. Do tego M. przyjechał dziś po południu z delegacji, a jutro o 5 jedzie z nowi, na cały tydzień.
Spokojnej nocy Dziewczyny !! -
Ja tez w szpitalu....
tak mnie bolal brzuch u góry nie do wytrzymania wiec prosto z urodzin do szpitala...na szczęście Leon ma sie dobrze ale moje nerki nie
3 kamienie na nerkach prawdopodobnie..Przyjął mnie lekarz czarnoskóry obrażony ,ze o tej porze i leże ..nie wiem jak tu zasne ..Ja pierwszy raz w życiu w szpitalu ..i powiedziałam M ,ze nie obchodzi mnie na jakim oceanie czy morzu bedzie na porodzie musi byc ...
-
nick nieaktualny