X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • A1984 Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozalia, ja tez nie mialam żadnego gina na nfz, ale ten u którego bylam przyjmuje od ręki, bez zapisów, bylam tam pierwszy raz w życiu, czekałam w kolejce może z 20 min. Powiedzialam co mi potrzeba i wypisal bez gadania. Wysle Ci do niego namiary w poniedzialek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 10:38

f2wl20mmpih2dfg3.png
  • Rozalia Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A1984 wrote:
    Rozalia, ja tez nie mialam żadnego gina na nfz, ale ten u którego bylam przyjmuje od ręki, bez zapisów, bylam tam pierwszy raz w życiu, czekałam w kolejce może z 20 min. Powiedzialam co mi potrzeba i wypisal bez gadania. Wysle Ci do niego namiary w poniedzialek

Oooo dziękuję Ci bardzo, będę wdzięczna za namiary :)

A i jeszcze dzięki za polecenie H&M, udało mi się dziś kupić tam kurteczkę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 20:04

f2wljw4z4o3fmwct.png
  • aghata Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co tam dzisiaj porabialyscie że tu taka cisza była?

preg.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas lenistwo :) ciacho kawka, teraz kolacyjka .

Nic nie boli, nic nie kuje, normalnie błogi czas :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 20:47

Sista, Alorrene13 lubią tę wiadomość

• Muniek Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :-) u nas też miła,spokojna sobota we dwoje. Spacer,obiadek a teraz lenistwo przed telewizorem :-P oj jak przyjemnie.
    Miłego wieczorku

snk2s95.png
    y1iruwn.png
    (*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek <3
  • Dada Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My na roczku chrzesniaczka mego take nasiadowa i obzarstwo ....
    Jeszcze 50km i dom :)
    Ale cisza tu rzeczywiście dzis czyli dużo sie dzieje,ze nikt czasu na pisanie nie ma.

860ip07w5ypel8m4.png
    34bwskjop2knz5e1.png
  • CaneCorso Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po dentyście (wzięłam znieczulenie :( i obserwuję zęba- mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze....nie cierpię zimy, kiedy nadejdzie wiosna?

3i49zbmhdvaalxch.png
  • Rozalia Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja pół dnia na mieście, zakupach itp, potem zrobiliśmy pizzę, leniuchowaliśmy a niedługo spać :)
    Odebraliśmy też leżaczek i jest super, jak nowy i wygląda pięknie :)

f2wljw4z4o3fmwct.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś grzesze - zjadlam już pół torcika wedlowskiego i 2 pączki;) Dziś M pierwszy raz poczuł pod ręką ruchy małej, powiedział że rośnie córeczka tatusia:D i że od początku wiedział, że będzie dziewczyna ;)

Sista, Alorrene13, karolinka85, Rozalia lubią tę wiadomość

• BrumBrumek Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny melduję się ze szpitala, leze na patologii ciąży. Najadłam się nieźle strachu ale okazuję się że wszystko w porządku. Szyjka wcale nie skrócona, ma cale 5 cm!! Bardzo się bałam pobytu w szpitalu ale nie wiem czy to jakiś wyjątkowy szpital czy jak. Jest poprostu super, codziennie badają tętno, robią ktg, USG miałam tak dokładne jak jeszcze nigdy, wszystko dokładnie pomierzone, posiewy, cytologię itp pobrane. Super, ekstra. Takze jak coś się dzieje to śmiało do szpitala :)

Sista, nenette, Scintilla, Alorrene13, karolinka85 lubią tę wiadomość

• BrumBrumek Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i jeszcze Wam powiem że tutaj patologia sąsiaduje z porodówką więc trochę zasłyszałam historii porodowych :) rano rodzić pojechała dziewczyna która chciała naturalnie bez znieczulenia i teraz wlasnie urodziła ale darła się jakby ją ze skóry obdzierali przez jakieś 30min !! My wszystkie na oddziale z brzuchami przerażone :D aż każda nabrała chęci na cesarkę :D

karolina0522 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2015, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BrumBrumek dobrze ze wszystko w porządku:) To wspaniale, że masz super fachową opiekę. Aż miło się czyta, że są szpitale niczym z seriali :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 23:07

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam focha bo liczyłam, że wygram te 30 mln -_-

:D

Sista, Joasia:), nenette, Scintilla, Nieukowa, Alorrene13, kasika8303, karolinka85 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lutego 2015, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zyrcia my też nie wygraliśmy ... no cóż widocznie wszystkiego mieć nie można :)

Julka dzisiaj pajacyki ćwiczy, z każdej strony kopniaki :) mama leniuchuje to córeczka szuka atrakcji i bawi się, pewnie skoki przez pępowinę trenuje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 23:23

Evell, Alorrene13, karolinka85, Rozalia lubią tę wiadomość

• Sista Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się cały dzień wkręcam, ze się Mała nie rusza...cały dzień prawie leżę z rekami na brzuchu i nic...Rano poczytałam jej książkę na głos, pózniej kłuło mnie w pachwinie - może tam mnie kopie, sama nie wiem. Do tego naczytałam się o zakażeniach dróg moczowych, i powikłaniach z tym związanych, ehhh. Do tego M. przyjechał dziś po południu z delegacji, a jutro o 5 jedzie z nowi, na cały tydzień.
    Spokojnej nocy Dziewczyny !!

l22nmg7yw3r6qq05.png
  • Dada Autorytet

Wysłany: 7 lutego 2015, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez w szpitalu....:/ tak mnie bolal brzuch u góry nie do wytrzymania wiec prosto z urodzin do szpitala...na szczęście Leon ma sie dobrze ale moje nerki nie :( 3 kamienie na nerkach prawdopodobnie..Przyjął mnie lekarz czarnoskóry obrażony ,ze o tej porze i leże ..nie wiem jak tu zasne ..Ja pierwszy raz w życiu w szpitalu ..i powiedziałam M ,ze nie obchodzi mnie na jakim oceanie czy morzu bedzie na porodzie musi byc ...

860ip07w5ypel8m4.png
    34bwskjop2knz5e1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dada jesteś dzielna babeczka i dasz radę ;) pomyśl już za 5 miesięcy będziesz tulić maluszka i teraz to tylko odrobinka poświecenia, żeby spełniły się marzenia :) życzę zdrówka i trzymam kciuki za Was

Dada, Alorrene13 lubią tę wiadomość

• Dada Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 00:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Joasiu.:) postaram sie zasnac i mam nadzieje,ze jutro do domu

Joasia:) lubi tę wiadomość

860ip07w5ypel8m4.png
    34bwskjop2knz5e1.png
  • Sista Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dada - trzymaj się dzielnie, pamiętaj, wszystko dla Leosia :) Wszystko będzie dobrze, urodzisz Malenswto, a potem kamienie. Spokojnego dnia !!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 08:48

l22nmg7yw3r6qq05.png
  • Dada Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.dzieki dziewczyny.noc słaba,wyniki potwierdziły kamienie na szczęście boli juz nie mocno.ale do jutra zostaje bo juz mi dali kolejny pojemnik na mocz...

860ip07w5ypel8m4.png
    34bwskjop2knz5e1.png
‹‹ 538 539 540 541 542 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ