Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej. Gratuluję dobrych wizyt. Rozalia co do poduszki ja mam taka w kształcie litery C zakupilamm ja ok 14tc i od tej pory z nią śpię i jest dobra. Polecam. Widzialam ze w temacie Bazarek dwie dziewczyny mają na sprzedaż właśnie takie jaka posiadam.
Rozalia lubi tę wiadomość
-
Chciałam się pochwalić moimi dzisiejszymi łupami ramperoswymi, ale zdjęcia wkleić nie potrafię, tylko sam link...
http://files.tinypic.pl/i/00632/5yn53711rcsh.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 20:59
Ania1704, agawera, zyrcia, nadine24, Scintilla, Inesicia, Rozalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZyrcia wczoraj Julka ruszała się przez cały dzień non stop, aż chciałam na IP jechać. Koło 22 wzięłam nospe bo aż brzuch mi się mocno napinał. Tez się wystraszyłam, ale trafiłam na artykuł o tym ile dziecko się rusza a nie ile my czujemy ruchów . Zaraz odszukam artykuł to podam link. Artykuł bardzo mnie uspokoił. Już go szukam
-
nick nieaktualnyzyrcia wrote:Dziewczyny Leon od jakiś 3 h strasznie kopie i to bardzo nisko, aż mam wrażenie, że zaraz mi coś poleci... to normalne ? Może mu coś jest ??
Zyrcia pewnie ułożył się nogami w dół, też tak miałam przez ostatni tydzieńmyślałam, że wypadnie tak mi okładała tam na dole - nic takiego się nie stało
-
nick nieaktualnyRozalia wrote:Mam pytanie do dziewczyn, które mają poduszkę ciążową. Chcę jutro kupić taki kojec czy jak to się zwie
Dobrze Wam się śpi, sen się polepszył? Bo mnie zaczynają dokuczać bóle kręgosłupa i nie mogę znaleźć wygodnej pozycji.
Rozalia ja mam taką w C i pomogła mi na ból kręgosłupa i nóg - polecam bardzo!Rozalia lubi tę wiadomość
-
Zyrciu widocznie tak się ułożyl, Amelka dziś przechodzi samą siebie, od 10 non stop kopie, wierci się. Godzinkę przerwy dziś miała, też sobie pomyślałam czyjej się nic nie dzieje. Ale poczytałam nanecie i jest ok. Leon sobie takie dziś miejsce do kopania upatrzył
-
nick nieaktualnyCiekawy artykuł
jak wyglada dzień brzuszkowego
http://forum.babyonline.pl/jak_wyglada_dzien_z_zycia_dziecka_w_twoim_brzuszku_artykul,19.html
Właśnie kopie tak mocnojuż jest wysoko bo nad pępkiem jakieś 5 cm. Tak to ten czas kiedy kopniaki naszych maluszków bedą mocne... a kilka tygodni temu o nich marzyłyśmy... prawda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 22:48
BrumBrumek, Scintilla, nenette lubią tę wiadomość
-
Rozalia wrote:Normalnie jak nie urok to... :)dziś mi coś wlazło w kość w tyłku i czuję jakby mnie ktoś cały czas kolcem dźgał, no masakra...Mam nadzieję że to chwilowe, bo utrudnia funkcjonowanie i żadna zmiania pozycji nie pomaga.
Rozstępów póki co nie mam żadnych, ale liczę się z tym że mogą się pojawić w każdej chwili, więc się nie cieszę na zaśKoleżanka smarowała się całą ciążą non stop, miała piękny brzuszek i kilka dni przed CC ją pocięło całą, była załamana.
Rozalia a ciągnie Cię ból do nogi bo to może być rwą kulszowa ja tydzień ledwo chodziłam,lekarz mi mówił,ze niektóre kobiety maja tak do końca ciąży bo zmienia się środek ciężkości.ja ograniczyłam chodzenie w wysokich butach i minęło
-
nick nieaktualny
-
Rozalia wrote:A ja mam hemoglobinę 14 z ostatniego badania i lekarz był w szoku, że taka wysoka, tym bardziej że nie jem mięsa (tylko pierś z kurczaka).
Mam pytanie do dziewczyn, które mają poduszkę ciążową. Chcę jutro kupić taki kojec czy jak to się zwieDobrze Wam się śpi, sen się polepszył? Bo mnie zaczynają dokuczać bóle kręgosłupa i nie mogę znaleźć wygodnej pozycji.
Ja mam kojec i niewyobrazam sobie teraz spania bez niego. Super odciąża i plecy i brzuch, jest wygodnie, miękko. Szybko się do niego przyzwyczaiłam i nawet mąż w nocy tuli się do niego.
Rozalia lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Ja planuję sobie kojec kupić niebawem, ale póki co świetnie zasypiam normalnie - nic mnie nie gniecie, nie uwiera, wieczorem 5 sekund i mnie nie ma
Ale wiem że brzuch jeszcze mega urośnie i pod koniec nie będzie zmiłuj, więc też za czymś się rozejrzę. Mówicie że macie rogala takiego trzymającego swój kształt czy taką wydłużoną ze styropianem?
A planujecie zakup sako? Ja chyba do pokoju małego kupię, bo całkiem to wygodne- siedzimy w nich na szkole rodzenia i jest super...
Ps. Wczoraj byłam podejrzeć Radka u gina. waga 550g, ale u małego mega foch, bo twarz całą zasłoniłOt jak tata, niefotogeniczny i nie lubi zdjęć
Łapa na twarzy i pozamiatane.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 07:47
Scintilla, Aka81, Joasia:), Rozalia, zyrcia, agawera, nenette, Marcia86, Sista, Truskaweczka250 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWy się przejmowałyście mocnymi ruchami a ja w nocy przeżyłam drastyk bo mała się nie ruszała, a zawsze to robi jak się kładę. Próbowałam różnych pozycji i nic. Coś słodkiego i nic. Miałam stracha ogromnego i w końcu się zołza ruszyła. Dziś też jeszcze nic, ale wcześniej się zbierałam do pracy więc pewnie ją kołysałam. Teraz siedzę i czekam z niecierpliwością.
Sista lubi tę wiadomość
-
Ufff - udało mi się dogonić wpisy z kilku stron
Gratulujemy ostatnich wizyt i jak widzę na razie poprawnych krzyw cukrowych.
Nie znalazłam wczoraj sekundki aby usiąść i napisać - więc Sista cieszę się, że jesteś już w domku; Rozalia - dobrze, że był to fałszywy alarm, Zyrcia - przeurocza kolekcja rzeczy - szczególnie ten smoczek i love milk - ❤
Widziałam, że była dyskusja o rozstępach - ja się smaruję głównie Garnierem czerwonym ale to dlatego, że strasznie wysuszyła mi się skóra - w pewnym momencie wpadłam w panikę bo wszystko zaczęło mnie swędzieć i aż zrobiłam próby wątrobowe czy to nie cholestaza
Niestety nie widzę czy mam rozstępy czy nie bo co kilka cm. mam siniaka na brzuchu po zastrzykach... do reklamy bikini nikt trzeźwy obecnie by mnie nie zatrudnił.
kasika8303 - mam nadzieję, że usłyszysz dzisiaj dobre wieści - szczególnie o szyjce
My również dzisiaj się wizytujemy po 18.00 - poprosimy więc o kciuki :]Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 08:36
Joasia:), Rozalia, zyrcia, agawera, nenette, kasika8303, gosi_a, Sista, lilly78 lubią tę wiadomość
-
Witam się w 26 tygodniu. Niestety dopadło mnie przeziębienie. Ból gardła i katar nie do zniesienia. Próbuję walczyć mlekiem z miodem i czosnkiem, ale jakoś kiepsko mi to wychodzi. Na dodatek jeszcze zaparcia, a co za tym idzie waga szybciej skoczyła do góry. No nic może to wszystko minie. Miała iść w tym tygodniu na krzywą cukrową, morfologię i mocz, ale z tym przeziębieniem to chyba nie pójdę bo morfologia pewnie wyjdzie mi kiepska. Gratuluję Wam dobrych wyników krzywej. Też bym tak chciała;)
Jeśli chodzi o kopniaki to mnie czasami potrafi cały dzień siedzieć w miarę spokojnie, a następnego dnia Mała kilka godzin potrafi balet ćwiczyćNa forach dziewczyny pisały, że mają tak nawet w 30 tyg. więc staram się tym nie stresować.
Miłego dnia;)Rozalia lubi tę wiadomość
-
Witam w ten piękny poranek
Przez okno słoneczko święci niczym wiosna
Ale niestety od samej pobudki ból głowy nie chce odpuścić. Macie jakieś faktycznie skuteczne metody, żeby się go pozbyć? Bo ja średnio co drugi dzień tak mam (niskie ciśnienie+zmiana pogody)i czasami ledwo żyję.
Miłego dnia