Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zyrcia, jesteś moją idolką! Czyli nastraszyli cię żeby wyciągnąć kasę zNFZ... idealna pacjentka kurde, nie muszą jej badań robić, leży tylko, zeroryzyka a po 3 dniach wypisują i dostają kasę za pełną obsługę... ech. A ty potem weź dziewczyno schizuj czy jest wszystko ok, ich to już nie obchodzi...
Dziś przyszły do mnie 3 paczki! Bujaczek, katarek i książka "Położna" J. KalytyTylko czytać nie ma czasu!
Plus zakupiłam pierwszy śliniaczek i fajne śpiochy i pajace mieli w Carefourze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 21:36
Sista, gosi_a, nenette, karolina0522, Scintilla, Aka81, Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
Sista wrote:A my zaczynamy od przyszłego tygodnia Szkole Rodzenia. Hura, nareszcie
Nadine - zaakceptuj moje zaproszenie do przyjaciółek, to prześle Ci moje dane osobowe. Bedą bowiem grupy i fajnie jakbyśmy były w jednejMyśle tylko, ze trzeba o to poprosić jak bedą dzwonić.
Pisz jak tam po Twojej obroniea ja oczywiście zapomniałam ;/
Zaproszenie zaakceptowałam
Obrona pozytywniefaktycznie było tak jak mówiłyście, moja piekielna komisja okazała się chyba najlepsza z wszystkich biorąc pod uwagę opinie znajomych
no i dostałam powera do dalszego rozwoju
Ania1704, Sista, Nieukowa, nenette, Scintilla, sss lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNieukowa wrote:Zyrcia, jesteś moją idolką! Czyli nastraszyli cię żeby wyciągnąć kasę zNFZ... idealna pacjentka kurde, nie muszą jej badań robić, leży tylko, zeroryzyka a po 3 dniach wypisują i dostają kasę za pełną obsługę... ech. A ty potem weź dziewczyno schizuj czy jest wszystko ok, ich to już nie obchodzi...
Dziś przyszły do mnie 3 paczki! Bujaczek, katarek i książka "Położna" J. KalytyTylko czytać nie ma czasu!
Plus zakupiłam pierwszy śliniaczek i fajne śpiochy i pajace mieli w Carefourze
i musze odespac dzisiejsza pobudke
-
nadine24 wrote:Sista, a do mnie nikt nie dzwonił
a ja oczywiście zapomniałam ;/
Zaproszenie zaakceptowałam
Obrona pozytywniefaktycznie było tak jak mówiłyście, moja piekielna komisja okazała się chyba najlepsza z wszystkich biorąc pod uwagę opinie znajomych
no i dostałam powera do dalszego rozwoju
Nadine - do mnie tez nie dzwonili, to ja zadzwoniłamNo i maja się kontaktować w tym tygodniu, musimy poczekać
Gratuluje obrony !!
-
hej dziewczyny,
wizyta opóźniona , ze zamianą miejsca..
ale bardzo przyjemna....lekarz naprawdę konkretny, uprzejmy...mhhhy za 250 zł, ja też bym taka była..
mała była do nas odwrócona d.....ą i plecami , więc buzię średnio ujęło...wtulona w macicę ze stopami ku górze i łapkami za głową , pozycja olewcza, pukanie, trzesienie nic nie dało, no trudno....
parametry w normie, wad nie uwidoczniono.
a co do szyjki to mi urosła....wydłużyła się..z 33mm na 40mm wiec ja już nie wnikam, zamknięta, lekarz stwierdził, że gin badając łapą może stwierdzić tylko połowe szyjki, a drugie pół nie wymaca bo to od wew. jest i ta, co da się wymacać może przepuszczać opuszek a wewnętrzna może być zamknięta, rozumiecie masło maślane..
waga małej ok.760g
zdjęć super brak , jutro wstawię kawałek buźki ,co uchwyciło..takie badanie powinnyśmy mieć na nfz, a nie bulić tyle kaski...mi chodziło przede wszystkim o szyję...
jeszcze jakiś program mi wyliczył po dł. szyjki i czegoś tam jeszcze , ze poród przed 37 tyg, może wystąpić znikomo bo 1,2% nie wiem o co kama i nie wierze w to zbytnio
dziewczyny morał jest taki ze szyjki mogą się wydłużać i zupełne masło maślane, więc my nie mamy na to wpływu, a ile lekarzy , tyle zdań...
nenette, Scintilla, karolinka85, sss, Alorrene13, Rozalia lubią tę wiadomość
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
kasika8303 - to ty chudzinka jesteś....
ja czkawkę czuję jako miarowe pulsowanie raz za razem , jak drżenie powieki...
tylko moja malutka ma przynajmniej 3,4 razy na dzień,,,no pijaczynka jest..AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
Karolina uffff. Moja szyjka tez sie wydluzyla do 4,3 cm ostatnio. Dzis tylko w szkole rodzenia mowili ze zalezy od sprzetu i przylozenia glowicy. Ale mamy 4 cm i supcio
yeah kamien z serca
karolina0522, Alorrene13, Rozalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cześć kochane
ale u mnie na ursynowie w wawie sypie śnieg, jakby to początek zimy był..
moja córka na 8 do szkoły na rekolekcje miała iść, ale ją chyba zaraziłam, gardło, głowa, dreszcze, niech zostanie w domu!!
ja jakoś spać nie mogę, ale zaraz się położę jeszcze...
dzięki dziewczyny za kciuki.....Alorrene13 lubi tę wiadomość
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg