Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Joasia:) wrote:Scintilla dzięki
czyli wczorajszy incydent może był jednorazowym dramatem. ?
Ja mam taką nadzieję.... być może fatyczne Twój organizm zareagował szokiem na taką dawkę glukozy ... Jeśli po takim śniadaniu masz cukier niewiele wyższy od tego na czczo to spodziewam się, że w poniedziałek zobaczysz prawidłowe wyniki krzywej
... a od czasu do czasu sprawdzaj sobie cukier - szczególnie na czczo ... no i kiedy się słabiej poczujesz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 12:30
Joasia:) lubi tę wiadomość
-
Te adaptery widziałam, ze sa do wypożyczenia na stronie naszej SR. Jutro zobaczę jaki to koszt. Ja pasy zapinam zawsze, M. mnie pilnuje aby były dobrze ułożone. Ostatnio 90% jako pasażer, własnego samochodu jeszcze nie mam
I pomysleć, ze jak robiłam prawo jazdy, to pasy dla pasażera nie były wymaganeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 12:34
-
nick nieaktualny
-
Witam i ja wszystkie cudne kobietki-czerwcowki:-)
Scintilla, a ja moge prosic o interpretacje moich wynikow?.
Na czczo - 72
Po 1 h - 127
Po 2 h - 122
Wydaje sie ze sa dobre ale zastanawia mnie to ze jest niewielka roznica po 1 i 2 h....hmmm...czy to jest ok? -
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny
Również życzę Wam wszystkiego dobrego z okazji naszego święta ! Abyśmy już nie długo tuliły nasze dzieciaczki i żebyśmy dotrwały do tego czerwca bez problemów
A ja się chwalę zakupami mojej mamy
i nie mogła się podobno oprzeć... termometr piesek
tradycyjnie wszystkiego mi nie dała no bo przecież koleżanki jeszcze nie widziały najnowszych łupówjutro jadę do cioci po kołderkę i podusię, bo ma nowe i jakąś pościel,koniecznie muszę już brać, bo mama Elka wymyśliła sobie, że uszyje sama pościel
no więc pozwolę jej się wykazać
Joasia:), agnieszyczka, gosi_a, Ania1704, Sista, karolinka85, Scintilla, agawera, karolina0522 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Witam i ja wszystkie cudne kobietki-czerwcowki:-)
Na czczo - 72
Po 1 h - 127
Po 2 h - 122
Wydaje sie ze sa dobre ale zastanawia mnie to ze jest niewielka roznica po 1 i 2 h....hmmm...czy to jest ok?
Mnie również to zastanawiało.
Ale dowiedziałam się od ginekolog, że to normalne w ciąży, że mamy taką płaską krzywą cukrową
Także gratuluje dobrych wynikówViola, Scintilla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zyrcia moja mama tez ostatnio powiedziała ze uszyję lecz jak ostatnio mówiłam żeby coś uczyła dla Zosi to powiedział ze jej się nie chce jak jej to przypomniałam to stwierdziła ze ona może tak mówi a i tak uszyję
tylko jestem ciekawa ile materiału potrzeba czy 2 metry wystarcza czy nie będzie za mało ktoś się zna -
Viola wrote:Witam i ja wszystkie cudne kobietki-czerwcowki:-)
Na czczo - 72
Po 1 h - 127
Po 2 h - 122
Wydaje sie ze sa dobre ale zastanawia mnie to ze jest niewielka roznica po 1 i 2 h....hmmm...czy to jest ok?
Dopiero wróciliśmy z spacerku
Viola - jak dla mnie masz wynik poprawny -ważne, że po 2h nie jest wyższy niż po 1hpoza tym obydwa mieszczą się w ustalonych normach - uświętowałabym to czymś słodkim
Viola lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja też życzę wszystkiego najlepszego z okazji dnia Kobiet
kurcze SĄsiad dobrze,.że wszystko ok, ja ide jutro robić krzywą, zobaczymy czy padnę
Joasia:), Scintilla, Ania1704 lubią tę wiadomość
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
Dziękuję Zapach ciszy
ide do grzebalca dopiero za tydzien, ale uspokoilas mnie
zapah_ciszy wrote:Mnie również to zastanawiało.
Ale dowiedziałam się od ginekolog, że to normalne w ciąży, że mamy taką płaską krzywą cukrową
Także gratuluje dobrych wynikówzapah_ciszy lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Scintilla, dziwne mi się wydało ze organizm nie spala tej glukozy i pozostaje na takim samym poziomie jak po 1 h. No ale wy jesteście doswiadczone wiec podnioslyscie mnie na duchu
Dzięki:-)
Scintilla wrote:Dopiero wróciliśmy z spacerku
Viola - jak dla mnie masz wynik poprawny -ważne, że po 2h nie jest wyższy niż po 1hpoza tym obydwa mieszczą się w ustalonych normach - uświętowałabym to czymś słodkim
Scintilla lubi tę wiadomość
-
Zrobili ktg,badanie na samolocie,dostalam leki rozkurczowe i zostajemy na oddziale. Bol troszke mniejszy.na ktg nie wyszlybskurcze,amelka oczywiscie szalala i nie dala sobie zrobic ale jakos sie udalo.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór dziewczynki! Na początek dołączam się do życzeń dla nas wszystkich, abyśmy były zawsze zdrowe, szczęśliwe i spełnione w każdej dziedzinie
Niestety nie nadrobię wpisów, bo sporo tego jak zawsze... Widziałam tylko straszną historię Joasi i dobrze, że wszystko skończyło się pozytywnie. Ja miałam przed badaniem glukozę z palca, a potem z żyły na czczo i chyba tak wygląda prawidłowo zrobione badanie. Gratuluję tym, którym wynik wychodzi prawidłowo!
My już w domku po udanym weekendzie u mamuśkiCzujemy się dobrze, młody aktywny, ja trzymam się z dala od słodyczy i o dziwo jeszcze żyję
Czekam na kryzys cukrowy
Najgorzej męczę się z obiadami, bo ja mało co lubię, a jeść kurczaka z warzywami przez najbliższe 3 mce będzie ciężko...Może coś mi w poradni doradzą, a wizytę mam już we wtorek.
Poza tym zrobiłam z mamą kurs po lumpeksach i znów przywiozłam ciuszków, a miałam już nic nie kupować. No ale nie mogłyśmy się oprzećJutro wrzucę foty z polowania.
Pogoda dziś była piękna, mózg dotleniony, a teraz czas na odpoczynekMiłego wieczoru!
Nieukowa, Scintilla, Joasia:) lubią tę wiadomość