Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
agnieszyczka wrote:a rodzisz w Krakowie?
Nie w Bochni bo tu mam lekarza. Wcześniej chodziłam do Krakowa ale z racji wylądowania w szpitalu na początku ciąży zmieniłam lekarza i mam bliżej bo z 10 minut.
Gdyby nie to to pewnie był by to Ujastek bo tam miałam lekarkę.Siostra tez tam rodziła i nie narzeka..Co pacjentka to inna opinia
agnieszyczka lubi tę wiadomość
Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
sss rozumiem tez bym wybrala tam gdzie blizej. U mnie najblizej jest Krakow
o Ujastku tez slyszalam dobre opinie, ja osobiscie wybieram Narutowicza z tego względu ze moj lekarz tam pracuje
Ponawiam pytanie odnosnie pieluszek tetrowych. Czy ktoraś z Was zakupila takowe i moze podzielic sie opinią. Chcodzi mi glownie o allegro. -
Agnieszyczka ja kupiłam pieluszki tetrowe w smyku,paczkę 10sztuk. Gatunkowo wydają mi się w porządku,ale ja właściwie nie mam porównania z innymi. Narazie ich nie pralam więc nie wiem jak się zachowają.

(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek
-
Kasika - mam nadzieję, że to nic poważnego i szybciutko będziesz w domu!
Kochane wpadłam tylko na chwilę życzyć Wam Miłego "Naszego" dnia ....
Po wczorajszym dniu spędzonym głównie na oglądaniu serii "Mamo to ja" czas wyjść z jaskini na świeże powietrze .... dobrze, że M wrócił
Aha - dowiedziałam się min. tego, że podobno jeśli kobieta w ciąży czuje się doceniania, kochana, dokomplementowana to przyczynia się do wzrostu IQ u dziecka - więc Panie .... nasi Panowie mają się starać nie tylko dzisiaj!
http://wrzucaj.net/images/2015/03/08/gozdzik-rajstopy-dzien-kobiet.jpg
Sista, Ania1704, karolinka85 lubią tę wiadomość
-
agnieszyczka wrote:sss rozumiem tez bym wybrala tam gdzie blizej. U mnie najblizej jest Krakow
o Ujastku tez slyszalam dobre opinie, ja osobiscie wybieram Narutowicza z tego względu ze moj lekarz tam pracuje
Ponawiam pytanie odnosnie pieluszek tetrowych. Czy ktoraś z Was zakupila takowe i moze podzielic sie opinią. Chcodzi mi glownie o allegro.
Agnieszka - ja zamówiłam tetry na Allegro, ale odbieram dopiero we wtorek, wtedy napisze czy warto. Joasia polecała pieluszki ze Smyka - moze warto podjechać, sprawdzić, podotykać
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasika oby wszystko było dobrze ... trzymam kciuki
Agnieszko ja kupiłam tetrowe w smyku i wydają sie być dobrej jakości, jeszcze nie prałam. Zamawiałam w e-smyku
taką paczkę 5 sztuk. Kolorową tetrę kupiłam w sklepie stacjonarnym smyk.
Badanie glukometrem na czczo 72 a po godzinę od śniadania ( 4 kanapki pieczywa pszennego z szynką) wynik 78 .
Proszę Was o opinie bo jestem zupełnie zielona w tym temacie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 12:01
-
Ja niestety nie pomogę bo sama czekam na wiadomości od innych dziewczyn co do pieluszek. Ewentualnie poproszę teściową o ich kupienie w IRL bo mówiła, że mają tam dość grube tetrowe pieluszki.agnieszyczka wrote:Muniek dzięki za info a inne dziewczyny co powiedzą?
-
agnieszyczka - ja tez pieluchy tetrowe kupowałam na allegro,co prawda jeszcze czekam aż do mnie dotrą
jednak bardzo długo przesiedziałam i przefiltrowałam allegro zanim kupiłam
Myślę ,że będą super bo sprzedawca ma 100% pozytywnych komentarzy 
http://allegro.pl/pieluchy-tetrowe-70x80-pieluszki-podwojnie-tkane-i5110070557.html
http://allegro.pl/pieluchy-tetrowe-pieluszki-kolorowe-wzory-atest-pl-i5135572868.html
http://allegro.pl/pieluchy-flanelowe-pieluszki-kolorowe-wzory-pl-hit-i5135572967.html
Ja te kupiłam
-
Joasia:) wrote:Badanie glukometrem na czczo 72 a po godzinę od śniadania ( 4 kanapki pieczywa pszennego z szynką) wynik 78 .
Proszę Was o opinie bo jestem zupełnie zielona w tym temacie.
Każda słodka mama zazdrości takiego wyniku
.... b. ładny cukier!
Joasia:), Z. lubią tę wiadomość
-
Ja mam taka poduche z adaptorem na pas. Nawet wygodne, tylko zapinanie i wypinanie co chwila nie ma sensu, wiec uzywam tylko na dluzsze trasy.
A niezapinanie pasow to glupota... w razie wypadku i tak lecisz na deske rozdziecza przygniatajac brzuch i dziecko, a dodatkowo narazasz na smierc tez siebie.
Taki adapter niue musi byc nowy, wsrod moich znajomych az 3 kobitki mi zaoferowaly pozyczenid wiec jest tego duzo, na olx tez
Co do pieluch to od swiezo upieczonych mamusiek slyszalam ze potrzeba ok. 80 tych najmniejszych.
A1984, Muniek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyScintilla dzięki
czyli wczorajszy incydent może był jednorazowym dramatem. ?
U nas taki adapter do pasów można wypożyczyć w sklepie dla niemowląt i dzieci Markusia ( w Rybniku ). Ten sklep prowadzi rownież sprzedaż wysyłkową to może wypożycza na odległość. Dla chętnych polecam zapytać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 12:21

[/URL]