Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
agnieszyczka wrote:a rodzisz w Krakowie?
Nie w Bochni bo tu mam lekarza. Wcześniej chodziłam do Krakowa ale z racji wylądowania w szpitalu na początku ciąży zmieniłam lekarza i mam bliżej bo z 10 minut.
Gdyby nie to to pewnie był by to Ujastek bo tam miałam lekarkę.Siostra tez tam rodziła i nie narzeka..Co pacjentka to inna opiniaagnieszyczka lubi tę wiadomość
Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
sss rozumiem tez bym wybrala tam gdzie blizej. U mnie najblizej jest Krakow
o Ujastku tez slyszalam dobre opinie, ja osobiscie wybieram Narutowicza z tego względu ze moj lekarz tam pracuje
Ponawiam pytanie odnosnie pieluszek tetrowych. Czy ktoraś z Was zakupila takowe i moze podzielic sie opinią. Chcodzi mi glownie o allegro. -
Agnieszyczka ja kupiłam pieluszki tetrowe w smyku,paczkę 10sztuk. Gatunkowo wydają mi się w porządku,ale ja właściwie nie mam porównania z innymi. Narazie ich nie pralam więc nie wiem jak się zachowają.
agnieszyczka lubi tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Kasika - mam nadzieję, że to nic poważnego i szybciutko będziesz w domu!
Kochane wpadłam tylko na chwilę życzyć Wam Miłego "Naszego" dnia ....
Po wczorajszym dniu spędzonym głównie na oglądaniu serii "Mamo to ja" czas wyjść z jaskini na świeże powietrze .... dobrze, że M wrócił
Aha - dowiedziałam się min. tego, że podobno jeśli kobieta w ciąży czuje się doceniania, kochana, dokomplementowana to przyczynia się do wzrostu IQ u dziecka - więc Panie .... nasi Panowie mają się starać nie tylko dzisiaj!
http://wrzucaj.net/images/2015/03/08/gozdzik-rajstopy-dzien-kobiet.jpgSista, Ania1704, karolinka85 lubią tę wiadomość
-
agnieszyczka wrote:sss rozumiem tez bym wybrala tam gdzie blizej. U mnie najblizej jest Krakow
o Ujastku tez slyszalam dobre opinie, ja osobiscie wybieram Narutowicza z tego względu ze moj lekarz tam pracuje
Ponawiam pytanie odnosnie pieluszek tetrowych. Czy ktoraś z Was zakupila takowe i moze podzielic sie opinią. Chcodzi mi glownie o allegro.
Agnieszka - ja zamówiłam tetry na Allegro, ale odbieram dopiero we wtorek, wtedy napisze czy warto. Joasia polecała pieluszki ze Smyka - moze warto podjechać, sprawdzić, podotykaćagnieszyczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasika oby wszystko było dobrze ... trzymam kciuki
Agnieszko ja kupiłam tetrowe w smyku i wydają sie być dobrej jakości, jeszcze nie prałam. Zamawiałam w e-smykutaką paczkę 5 sztuk. Kolorową tetrę kupiłam w sklepie stacjonarnym smyk.
Badanie glukometrem na czczo 72 a po godzinę od śniadania ( 4 kanapki pieczywa pszennego z szynką) wynik 78 .
Proszę Was o opinie bo jestem zupełnie zielona w tym temacie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 12:01
-
agnieszyczka wrote:Muniek dzięki za info a inne dziewczyny co powiedzą?
-
agnieszyczka - ja tez pieluchy tetrowe kupowałam na allegro,co prawda jeszcze czekam aż do mnie dotrą
jednak bardzo długo przesiedziałam i przefiltrowałam allegro zanim kupiłam
Myślę ,że będą super bo sprzedawca ma 100% pozytywnych komentarzy
http://allegro.pl/pieluchy-tetrowe-70x80-pieluszki-podwojnie-tkane-i5110070557.html
http://allegro.pl/pieluchy-tetrowe-pieluszki-kolorowe-wzory-atest-pl-i5135572868.html
http://allegro.pl/pieluchy-flanelowe-pieluszki-kolorowe-wzory-pl-hit-i5135572967.html
Ja te kupiłamagnieszyczka lubi tę wiadomość
-
Joasia:) wrote:Badanie glukometrem na czczo 72 a po godzinę od śniadania ( 4 kanapki pieczywa pszennego z szynką) wynik 78 .
Proszę Was o opinie bo jestem zupełnie zielona w tym temacie.
Każda słodka mama zazdrości takiego wyniku.... b. ładny cukier!
Joasia:), Z. lubią tę wiadomość
-
Ja mam taka poduche z adaptorem na pas. Nawet wygodne, tylko zapinanie i wypinanie co chwila nie ma sensu, wiec uzywam tylko na dluzsze trasy.
A niezapinanie pasow to glupota... w razie wypadku i tak lecisz na deske rozdziecza przygniatajac brzuch i dziecko, a dodatkowo narazasz na smierc tez siebie.
Taki adapter niue musi byc nowy, wsrod moich znajomych az 3 kobitki mi zaoferowaly pozyczenid wiec jest tego duzo, na olx tez
Co do pieluch to od swiezo upieczonych mamusiek slyszalam ze potrzeba ok. 80 tych najmniejszych.A1984, Muniek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyScintilla dzięki
czyli wczorajszy incydent może był jednorazowym dramatem. ?
U nas taki adapter do pasów można wypożyczyć w sklepie dla niemowląt i dzieci Markusia ( w Rybniku ). Ten sklep prowadzi rownież sprzedaż wysyłkową to może wypożycza na odległość. Dla chętnych polecam zapytaćWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 12:21