Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie Dziewczyny !!! Tym dużym i tym w brzuszkach zycze wszystkiego dobrego z okazji naszego święta !!!! Aby nam dzisiaj nasi mężczyźni (Ci duzi i Ci w brzuszkach) nieba uchylili
Mamy piękny słoneczny dzień, korzystajmy zatemAnia1704, Joasia:), karolinka85, Scintilla, nenette lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJoasiu w szoku jestem po przeczytaniu Twojego wpisu ;o. Najważniejsze, że mąż szybko zareagował i z małą jest wszystko ok. Nie sądziłam, że to badanie może mieć takie skutki.
Mi osobiście nikt nie sprawdzał poziomu glukometrem (robiłam badanie w szpitalu). Nikt do mnie nie zajrzał po wypiciu i w ogóle się nie interesowali jak się czuję. Dobrze, że mam to za sobą.
Kobietki wszystkiego naj z okazji naszego świętaJoasia:), Scintilla lubią tę wiadomość
-
Najlepszego dziewczynki
My dzis robimy pierwszego grilla takze juz mi cienkie ślina na karkowkeMoj M ze swoim tata zadeklarowali sie wczoraj ,ze beda stali przy grilu i wszystko wczesniej pezgotuja
taki dzien Kobiet
Muniek, agawera, karolinka85, Scintilla, nenette lubią tę wiadomość
-
Waga mi chyba prezent na dzien kobiet chciala zrobic
Po wymianie baterii wrocilam do zwyklej masy
Ale kryzys, od 2 tyg probuje dorwac pieluszki Dada newborn i nigdy w naszych lokalnych biedrach nie ma tych najmniejszychmusze sie wybrac fo biedry gdzies gdzie przyrost naturalny jest mniejszy zeby kupic na start
-
Również ode mnie przyjmijcie życzenia kobitki
wszystkiego najlepszego!!
Dzisiejszą noc u mnie super,dawno nie spałam tak dobrzewczoraj z kolei miałam mega powera cały dzień. Biegałam,sprzatalam,gotowałam i czułam się cudnie. Chyba to słońce tak na mnie działa,dziś też jest przepięknie
Miłej niedzieliJoasia:), Scintilla, nenette lubią tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Wszystkiego najlepszego i ode mnie dla wszystkich kobiet
Pieluszki jedynki ja mam tylko 2 opakowania, bo dziecko szybko rośnie i w sumie po miesiącu przeskakujesz na 2, ale też nie wiadomo jakie się urodziz drugiej strony dziennie przebierasz ok. 10 razy pieluszkę.
Miłego dniaSista, Truskaweczka250, Joasia:), Scintilla lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny, wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet!
Tak w ogóle chciałam Wam napisać że super mi tu z Wami - chyba nikt mnie tak nie rozumieMam nadzieję że uda się spotkać na żywo przynajmniej z częścią ekipy i że nasze forum będzie trwało dłuuuuużej niż do czerwca i będzie się jeszcze dzielić newsami typu "Borys idzie do przedszkola"
Przy okazji, macie adapter do pasów w samochodzie dla ciężarnych? Poczytałam wczoraj o tym i wg mnie jest nie jeden z ważniejszych zakupów - statystyki są takie że na naszym etapie wypadki samochodowe (nawet niegroźne - ale złe zapięcie zwykłych pasów) powodują największy odsetek urazów i zgonów płodówWydawało mi się że jak zapnę pas pod brzuchem to będzie ok, ale dziewczyny - prawda jest taka że nawet przy wypadku przy prędkości 40 km na h nacisk pasów jest taki że może maluchowi zrobić łatwo krzywdę
Nie chcę Was straszyć, ani panikować - ale przemyślcie temat. Aha i wskazówki są też takie:
- zero torebek, siatek na kolanach jeśli w samochodzie jest poduszka
- fotel maksymalnie odsunięty do tyłu samochodu
- jeśli kobieta jest kierowcą duże zagrożenie dla płodu to poduszka z kierownicy która niestety duży brzuch może uszkodzić - ale nie polecają jej wyłączać (chyba nawet się nie da), w miarę możliwości niech ciężarna będzie pasażerem
Przepraszam że smęcę w niedzielę ale wiadomo jak u nas wygląda bezpieczeństwo na drogach, uważajmy na siebie!Truskaweczka250, Joasia:), zyrcia, Scintilla, Nieukowa, gosi_a, nenette lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wszystkiego naj z okazji naszego święta.
Ja niestety spędze go na ip. Od wczoraj od 22 mam skurcze w krzyżu i brzuchu poczekałam do teraz z nadzieją że przejdzie a tu nic. Wczoraj jeszcze brzuch mi twardniał, dziś na szczęście już nie. Jem śniadanie i jedziemy z m do szpitala, lepiej niech sprawdzą co się dziejeJoasia:) lubi tę wiadomość
-
kasika8303 wrote:Dziewczyny wszystkiego naj z okazji naszego święta.
Ja niestety spędze go na ip. Od wczoraj od 22 mam skurcze w krzyżu i brzuchu poczekałam do teraz z nadzieją że przejdzie a tu nic. Wczoraj jeszcze brzuch mi twardniał, dziś na szczęście już nie. Jem śniadanie i jedziemy z m do szpitala, lepiej niech sprawdzą co się dzieje
Życze zdrówka wszystko będzie dobrze wiadomo lepiej sprawdzić co sie dzieje. -
Kasika trzymam kciuki zeby to nic powaznego..
ja miewam czasem bole jak na okres..ale w szpitalu mowili ze to nic niepokojacego..i zeby brac nospe..dlatego tez biore ja od samego poczatku ciazy..