Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
MIKOLAY masz wyrozumiałego i kochającego Cię męża:) na pewno teraz już dotrzymasz chociaż do czerwca i będziecie szczęśliwymi rodzicami;)
dziewczyny związku z tym że leżę w łóżku moje zakupy dla małej będę robiła przez allegro,macie jakiś sprawdzonych sprzedawców? -
anetaa1607 wrote:dziewczyny związku z tym że leżę w łóżku moje zakupy dla małej będę robiła przez allegro,macie jakiś sprawdzonych sprzedawców?
Część z nas nie ma w ogóle jeszcze wyprawki ( np ja) ale ogólnie mocno podnosimy miesięczny obrót u sprzedawcy - r_p77 - kilka stron wcześniej są info co dziewczyny zamawiały bądź będą zamawiać
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
anetaa1607 wrote:MIKOLAY a no uciekłam przez atmosferę
ja się oczywiście naczytałam w necie i już jestem przerażona bo od niedzieli męczą mnie te kłucia w podbrzuszu i pochwie,mam nadzieję że szyjka jest dalej zamknięta i się nie skraca, ja dwa tyg temu miałam 4,5cm jedynie uspokajają mnie kopnięcia małej
bo podobno dzidzius sie rusza..pytalam juz 2razy mojej profesorki..wiec napewno by niezbagatelizowala tego bo jestem po 2poronieniach..
anetaa1607 lubi tę wiadomość
-
Witam nowe mamusie i życzę dużo zdrowia i spokoju;)
Padam dziś z nóg. Chyba po tej wczorajszej podróży. Pewnie zaraz zniknę pod kołderką.anetaa1607 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Kobietki,
witam w naszym gronie kolejne mamusie- u nas na pewno chamstwa nie będzie
Gratuluję wizyt, trzymam kciuki za wszystkie szyjki
U mnie dzisiaj też dyskoteka w brzuchuOdwiedziła mnie dzisiaj koleżanka i chyba mi brakowało takiego spotkania, bo przegadałyśmy ponad 5 godzin
Dobrze, że mnie ktoś odwiedza, bo dzisiaj zostałam sama aż na 4 dni, bo mój mąż zdaje od jutra egzaminy (kciuki proszę trzymać
) Chociaż nie powiem, wszyscy w koło dzwonią i pytają jak się mam i że mam dzwonić w razie co. Ja tam mam zamiar spokojnie w domu posiedzieć i nie zamierzam się wybierać do żadnych szpitali.
Dzieciaczki nam teraz rosną jak szalone, w sumie w ciągu 3 miesięcy muszą potroić wagęJa dopiero za tydzień mam wizytę i już czekam z niecierpliwością
Scintilla, dorcia8919, anetaa1607, Suzanna22, nenette, Joasia:) lubią tę wiadomość
-
CZesc dziewczyny
gosi_a tez spotkałam sie dzisiaj z koleżanką, mialysmy malo czasu, nie moglysmy sie nagadac ale juz umowilysmy sie na nastepne spotkanie. Poprawilo mi to nastroj bardzo
jeszcze taka piekna pogoda.
Tez dzisiaj przygotowałam sobie koszyk u sprzedawcy r_p77 i sądze że musimy zażądać jakiś procent od niego za bardzo dobry marketinggosi_a, anetaa1607, MIKOLAY, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Moja córcia też puka do mnie
Mamusia rzuciła się na czekoladę z orzechami...... całą
Mężusiowi kazałam wstać, to się zdziwił. Powiedziałam, że dziś jest wyjątkowy dzień i ucałowałam z okazji jego święta
To mi trol odpowiedział, że powinien dostać obiad z siedmiu dań : kawał mięcha i 6 -cio pak piwa
Niedoczekanieanetaa1607, nenette, Joasia:), Nieukowa, Aka81, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Witam się z wieczora
Fajnie że nasze grono rośnie, w czerwcu będzie niezły przyrost naturalny
Sista widziałam, że wczoraj byłaś na tych zajęciach. Mi z pewnych losowych przyczyn nie udało się dojechać ;/ Ale mam nadzieję że uda się następnym razem
I muszę się dziś pochwalić. Największy wydatek, czyli wózek mam już z głowy. Dzisiaj pojechałam z M. pooglądać do takiego duuuuużego sklepu i ostatecznie zamiast Bebetto Silvia kupiliśmy wózek Camarelo Carera - 300zł tańszy a na żywo jak dla mnie dużo ładniejszy. I co najważniejsze, większa gondolaJeśli któraś była też nim zainteresowana to na stronie bobowozki.com.pl opcja 2w1 jest obecnie w fajnej cenie bo tylko 1219zł - z tego co szukałam, najniższa w necie
zyrcia, BrumBrumek, Joasia:), MIKOLAY, Sista, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Witam nowe mamusie...u nas jest spokój bo wszystkie jestesmy fajne babki i nawet jak jest dyskusja na jakiś temat to wiemy ze.każdy ma swoje zdaniei umiemy je uszanować.
Dostałam meila z siódemki ze moje zakupy już do mnie jadą niach niach niach:)
Wszystkim życzę dobrej, przespanej nocy.Suzanna22, Joasia:), MIKOLAY, Scintilla, anetaa1607 lubią tę wiadomość
[/url]
-
anetaa1607 wrote:Witajcie dziewczyny. Czy mogę do Was dołączyć? według ostatniej miesiączki termin wychodzi na 30 czerwca ale według owulacji,usg na 4 lipca...do tej pory byłam w lipcówkach ale tam atmosfera bardzo się popsuła,dziewczyny podzieliły się (kłócili się)i pozakładały tajne grupy na fb. zrobiła się w lipcówkach cisza. Trochę opowiem o mnie,jestem w 24 tygodniu ciąży i będę miała córeczkę Julkę
o małą starałam się prawie dwa lata,mam zespół policystycznych jajników.Moja malutka rozwija się dobrze na ostatnim usg ważyła 430g (20.02) niestety mam ciaże zagrożoną od początku,i boję się że mała będzie chciała szybko wyjść na świat. Trafiłam od stycznia już trzy razy do szpitala dwa razy z bólami skurczami, a dwa tygodnie temu z plamieniami. Powiedzieli że plamienia są nie groźne,ale mam miękką szyjkę(czy któraś z Was tak ma?)ale niby jest długa i zamknięta, leżę cały czas w łóżku i biorę trzy razy dziennie duphaston, nospę i aspargin. Od niedzieli mam kłucia w pochwie i podbrzuchu,czasem też czuje ból krocza już zaczynam się niepokoić,jutro chyba wybiorę się z tymi bólami od swojego lekarza,no i taka ze mnie ofiara losu,cały czas coś. Psychicznie trochę się wykańczam bo bardzo się boje o swoje maleństwo,każdy zakłucie,ból doprowadza mnie do strasznego niepokoju. Mam nadzieję że mnie przyjmiecie do grupy
Hej.
Bo pewnie,ze przyjmujemy z otwartymi ramionamija tez koniec czerwca także podobnie.
Będzie dobrze, tu wszystkie dziewczyny tak trzymają kciuki ,ze do 38 tyg spokojnie dotrzymamyanetaa1607, Joasia:), MIKOLAY lubią tę wiadomość
-
Witam nowe koleżanki
jestem w szoku że na waszym wątku taka atmosfera,u nas to zawsze jest super,dlatego tak lubie tu wchodzić i pisać z dziewuszkami
Ja mam wizytę w przyszłym tygodniu i aż jestem ciekawa czy mój mały też tak rośnie jak wasze szkraby.ponad kilo to już niezły bobasekstrasznie ten czas leci,dopiero takie fasolki były. Nie spodziewałam się że tak będzie mi czas leciał w ciąży,zawsze myślałam 9miesięcy to przecież szmat czasu. A teraz myślę że to naprawdę mało czasu
My dziś chcieliśmy kupić komode na ciuchy młodego,ale oczywiście w sklepie brak i tylko online można zamówićbez sensu!! Jedyny plus wyjścia z domu to to że mężulek zabrał mnie na gofry
cudnie pyszne!!
anetaa1607, gosi_a, MIKOLAY, Scintilla lubią tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
też mam kilka rzeczy w koszyku u sprzedawcy r_p77 ale więcej rzeczy mam w koszyku od użytkownika gapa_kids mają większy wybór- tak mi się wydaje....
Jeszcze raz dziękuje za miłe przyjęcie:)agnieszyczka lubi tę wiadomość
-
MIKOLAY wrote:Moja córcia też puka do mnie
Mamusia rzuciła się na czekoladę z orzechami...... całą
Mężusiowi kazałam wstać, to się zdziwił. Powiedziałam, że dziś jest wyjątkowy dzień i ucałowałam z okazji jego święta
To mi trol odpowiedział, że powinien dostać obiad z siedmiu dań : kawał mięcha i 6 -cio pak piwa
Niedoczekanie
Witam Nową koleżankę,ja mojemu powiedziałam,ze obchodził we wrześniu dzień chłopaka,wiec jak już mogę za dużo nie wymagać dziś)))
-
MIKOLAY wrote:anetaa1607 widzę, że też zwiałaś z lipcówek
Ja jestem szyjkowa i sprawdzają co dwa tygodnie - chodzę prywatnie i lekarz nie zgodził się na cotygodniowe podglądania
Startowałam z szyjką prawie 5 cm, a teraz mam zapętelkowaną od 18 tc i mamy 3,8cm - taką mam od 18 tc i na razie szew trzyma
Witam ja też szyjkowa ale liczę że wytrwam do 37tyg. Tak jak Nieukowa wspominała straciłam pierwszą córeczkę w 23tyg.Teraz startowalam z szyjką 41mm w tej chwili 16mm+ nieszczesne rozwarcie wewnętrzne. Szew mamy od 14 tc a od 26 tc mamy dodatkowo ppessar. Wizyty mamy juz raz w tygodniu. Rzeczywiście kiepsko ze taka atmosfera się zrobiła na lipcowkachWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 22:07