Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKurczę, dziewczyny... Piszecie jak szalone Melduję, że wszystko nadrobiłam.
Gratuluję nowym mamom maleńkich fasolek i witam wśród nas. Mam prośbę byście podały przewidywany termin porodu (jeśli macie ochotę być wpisane na listę w pierwszym poście). Z góry dzięki!
Poza tym donoszę, że termometr poszedł w kąt, a ja niczym się nie przejmuję. Tylko pozytywne myśli. Miłość! Relaks! Mąż mi stopy masujeZ., XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarna, masz rację. Klap na dupę dla mnie.
W ramach usprawiedliwienia powiem, że mierzyłam nawet nie z nadgorliwości, tylko z przyzwyczajenia. I przez dwa miesiące minimum 37, a tu nagle se spadła. I byłam w szoczku lekkim. Ale spoko majonez... Nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu, a ja faszystką nie jestem
Czarnaa94 wrote:To nie w ramach złośliwości tylko klapsa w tyłek za wymyślanieCzarnaa94, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAghata, ale super przepis! I jest w nim wszystko co lubię
Jutro będzie niedzielna szarlotka do pośniadaniowej kaweczki ineczki!
aghata wrote:Dziewczynki, jest czas na jablka, mialam ich troszke w domu, naszla mnie chec na ciacho i zrobilam szarlotke sypana. Jest tak latwa jak posmarowanie kromki chleba maskem..tutaj link
http://www.mojewypieki.com/post/szarlotka-sypana
Nie da sie jej zepsuc. Poszlam dwa razy powiesic pranie i bola mnie plecy na dole. Tez tak macie? -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, mam pytanko do Was: macie twardy czy miękki brzuszek? Ja mam jakiś taki twardy i już zaczynam się martwić. Przysięgam zwariuję. Jak w czw będzie zarodek z serduszkiem to macie mnie ochrzanić za te zamartwianie się!
-
nick nieaktualnyKasik, ja mogę ochrzanić Cię już teraz - później drogą gratisową
Brzuszek, to znaczy gdzie? Bo jeśli chodzi o tzw. łono, to owszem dość twarde i napięte. Odczuwam też jakby rozciąganie czy rośnięcie macicy. A jeśli chodzi Ci o brzuch, w sensie brzuch... no to niestety kaloryferka już nie mam, więc jest dość miękko.Aka81 lubi tę wiadomość
-
Piszecie tu ciągle o smakołykach aż ślinka cieknie a ja jutro zamierzam powyciskać sobie soki, jabłkowy, marchewkowy i soczek z kiwi Nigdy nie lubiłam soku jabłkowego, od tygodnia niczego bardziej nie pragnę jak właśnie tego
lauda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lauda wrote:Mniam, aż ślinka cieknie... Ja też czasami piekę chleb i właśnie najchętniej żytni. Dodaję kminek, który uwielbiam. A Ty dodajesz jakieś specjalne składniki?
Lauda różnie robię, teraz jest z kminkiem i czarnuszką, ale dodaję też jak mi się uwidzi: otręby, pestki dyni, słonecznik, siemię lniane, cebulkę prażoną, śliwki suszone, kaszę gotowaną jaglana, gotowaną soję, amarantus, quinoę.... jest multum możliwości Jeszcze wszystkich składników które można w PL dostać nie testowałam, ale mam filozofię że im większa róznorodność zbóż i kasz w diecie tym lepiej. A z przypraw poza kminkiem i czarnudzką tylko zioła śródziemnomorskie (do chleba cebulowego), kozieradkę, ocet balsamiko, no i zawsze sól.lauda lubi tę wiadomość
-
lauda wrote:Kurczę, dziewczyny... Piszecie jak szalone Melduję, że wszystko nadrobiłam.
Gratuluję nowym mamom maleńkich fasolek i witam wśród nas. Mam prośbę byście podały przewidywany termin porodu (jeśli macie ochotę być wpisane na listę w pierwszym poście). Z góry dzięki!
Poza tym donoszę, że termometr poszedł w kąt, a ja niczym się nie przejmuję. Tylko pozytywne myśli. Miłość! Relaks! Mąż mi stopy masuje
ja też od dziś nie mierzę rano obudził mnie ból po stronie jajnika z którego była ovu masakra.. cały czas daje o sobie znać .Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 07:41
-
Witam i ja was z ranca. Ale zapowiada sie piekny dzien trzeba cos wykombinowac zeby w domu nie siedziec.
Wy tez macie tak, ze odkad jestescie w ciazy snia wam sie glupoty? Jakie mi sie dzisiaj snily glupoty i codziennie mam idiotyczne sny.[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny