Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO, coraz więcej nicków z ovu
Ja się jakoś wyjątkowo przestałam stresować, nie wiem, jakim cudem na razie wiedzą tylko moi rodzice, siostra i najlepsza przyjaciółka. Chcieliśmy powiadomić jeszcze teściową, ale akurat wyjechała i nie ma jak. A teść na taką wieść sobie nie zasłużył (nie lubi swojego syna ani mnie, w naszych układach wieje chłodem).
Cały czas strasznie chce mi się spać, dziś spałam prawie 14h... masakra! Nie spodziewałam się, że tak wcześnie mnie to złapie. -
Z. super! Czyli wszystko z malenstwem ok skoro rosnie tak szybko
Duphaston to inna postac luteiny.
Toxey normalnie, dzien jak codzien. Ja testowalam w pierwszej ciazy dzien rzed okresem, a teraz w dniu spodziewanej miesiaczki. Nie przyszla i tyle, chociaz brzuch bolal tak samo. Ale podobno moga sie zdarzyc plamienia, z tym ze mniej ibntensywne jak okres. Nie stresuj sie, korzystaj z pieknego dzionkaZ. lubi tę wiadomość
-
Toxey wrote:lilirose!!
powiedźcie mi jak przeżyłyście dzień w którym miałyście dostać @? testowałyście przed czy dopiero jak się spóźniał?
Ja to sie bardzo denerwowałam żeby tylko @ nie przyszła:)i w ten sam dzień pojechałam na betę -
Taka ladna pogoda a ja nie moge z lozka wstac, chyba mam niskie cisnienie bym tylko spala i spala...no coz, patrze na to z innej strony, jest niedziela a moj tato zawsze mowil ze niedziela to znaczy nie dzialac hehe wiec ja dzisiaj tak wlasnie nie dzialam.
Toxey mi test z cieniem wyszedl juz 4 dni przed okresem ostatni zrobilam dzien przed okresem wieczorem i byla wyraznq druga krecha bóle mialam tylki przy implantacji (chyba to byla implantacja) 6 dni przed okresem tak mnie bolal brzuch jakbym miala zaraz urodzic wzielam scopolan i myslalam ze dostane szybciej okres a za dwa dni test byl pozytywnyNieukowa lubi tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny Ja to jakaś taka do niczego jestem ostatnio... A to mnie głowa boli, to spać się chce, jeść ale na nic nie mam ochoty, w nocy spać nie mogę. I tak jakoś leci pomału.
Z. super że z dzidzią okZ. lubi tę wiadomość
-
Podczytałam Wasze wcześniejsze tematy i Ja też mam od dwóch dni takie bóle jajnika lewego co jakiś czas , raz lżej , raz mocniej i zaraz przechodzi i znów ... mam wrażenie , że od tego lewego jajnika czasami zaczyna mnie boleć podbrzusze bo w nocy dziś i w dzien również dziś łapały mnie od czasu do czasu takie bóle podbrzusza mocne aż mnie prostowało i za sekunde przechodziło jak pomasowałam sobie brzuch wyżej ! Zadzwoiłam wczoraj do lekarki mojej powiedziała , że mam brac luteine 2x1 , na szczescie plamien nie mam i jutro jest wizyta w południe u niej ,oby było wszystko w porządku bo panicznie sie boje ... to jest ciąża po CLO i jeszcze przez to większy stres mam .Ale wierze , że bedzie okej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 20:14
-
spokojnie, ciąża po ClO jest taka sama jak bez CLO
ZakręconaOna wrote:Podczytałam Wasze wcześniejsze tematy i Ja też mam od dwóch dni takie bóle jajnika lewego co jakiś czas , raz lżej , raz mocniej i zaraz przechodzi i znów ... mam wrażenie , że od tego lewego jajnika czasami zaczyna mnie boleć podbrzusze bo w nocy dziś i w dzien również dziś łapały mnie od czasu do czasu takie bóle podbrzusza mocne aż mnie prostowało i za sekunde przechodziło jak pomasowałam sobie brzuch wyżej ! Zadzwoiłam wczoraj do lekarki mojej powiedziała , że mam brac luteine 2x1 , na szczescie plamien nie mam i jutro jest wizyta w południe u niej ,oby było wszystko w porządku bo panicznie sie boje ... to jest ciąża po CLO i jeszcze przez to większy stres mam .Ale wierze , że bedzie okejMoje 4 kochane Aniołki
-
Cześć wszystkim, chciałam powiedzieć że jestem myślami z Aka i Evell dzisiaj, mocno trzymam kciuki! Wiem że jeszcze któraś miała wizytę ale nie mogę sobie teraz przypomnieć która,ale również wspieram:-) dziewczyny jestem tak zdechnięta że ledwo żyje, w piątek myślałam że wyladujemy na IP bo już nie daję rady z nudnosciami i potwornym bólem żołądka. Nic nie mogę jeść bo po wszystkim boli mnie żołądek, masakra....
Aka81, lauda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć, ja już drugiej nie robiłam chyba się nie chce stresować, ale mam inny problem poszłam na badania w czwartek pobierala mi krew i wszystko było Oki ale przyjechałam do pracy i ręką nie mogłam ruszyć, w piątek rano zrobił mi się siniaki lekki a potem to już miałam pół ręki fioletowej dziś tez wszystkie kolory tęczy widzę ze to schodzi pomału ale ręką dalej trochę boli, przestraszył się ze może coś mam z żylami bo przy zabiegu pekaly mi żyły jak chcieli mi włożyć fenflona.
-
Cześć Dziewczyny!!! witam się po weekendzie z okropnym samopoczuciem od rana tak mnie mdli że masakra
Witam z radością Wszystkie nowe Mamuśki
p.s. XxMonia obserwowałam Twoje starania na ovu! cieszę się ogromnie że jesteś tutaj z nami GratulujęXxMoniaXx lubi tę wiadomość