X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lilirose!! :)

powiedźcie mi jak przeżyłyście dzień w którym miałyście dostać @? testowałyście przed czy dopiero jak się spóźniał?

• Z. Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 14:37

lauda lubi tę wiadomość

Dwa bąbelki 👣
    06.2015
    03.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O, coraz więcej nicków z ovu :)

Ja się jakoś wyjątkowo przestałam stresować, nie wiem, jakim cudem :) na razie wiedzą tylko moi rodzice, siostra i najlepsza przyjaciółka. Chcieliśmy powiadomić jeszcze teściową, ale akurat wyjechała i nie ma jak. A teść na taką wieść sobie nie zasłużył (nie lubi swojego syna ani mnie, w naszych układach wieje chłodem).

Cały czas strasznie chce mi się spać, dziś spałam prawie 14h... masakra! Nie spodziewałam się, że tak wcześnie mnie to złapie.

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. super! Czyli wszystko z malenstwem ok skoro rosnie tak szybko ;)
    Duphaston to inna postac luteiny.

Toxey normalnie, dzien jak codzien. Ja testowalam w pierwszej ciazy dzien rzed okresem, a teraz w dniu spodziewanej miesiaczki. Nie przyszla i tyle, chociaz brzuch bolal tak samo. Ale podobno moga sie zdarzyc plamienia, z tym ze mniej ibntensywne jak okres. Nie stresuj sie, korzystaj z pieknego dzionka :)

Z. lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Truskaweczka250 Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lilirose wrote:
    Witajcie :) nieśmiało dołączam, mój termin to 25 czerwca :)

No Witamy Cie kochana:)

25.png
    https://www.maluchy.pl/li-73052.png
    Mili <3
  • Truskaweczka250 Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toxey wrote:
    lilirose!! :)

powiedźcie mi jak przeżyłyście dzień w którym miałyście dostać @? testowałyście przed czy dopiero jak się spóźniał?

Ja to sie bardzo denerwowałam żeby tylko @ nie przyszła:)i w ten sam dzień pojechałam na betę:)

25.png
    https://www.maluchy.pl/li-73052.png
    Mili <3
  • aghata Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka ladna pogoda a ja nie moge z lozka wstac, chyba mam niskie cisnienie bym tylko spala i spala...no coz, patrze na to z innej strony, jest niedziela a moj tato zawsze mowil ze niedziela to znaczy nie dzialac hehe wiec ja dzisiaj tak wlasnie nie dzialam.

Toxey mi test z cieniem wyszedl juz 4 dni przed okresem ostatni zrobilam dzien przed okresem wieczorem i byla wyraznq druga krecha bóle mialam tylki przy implantacji (chyba to byla implantacja) 6 dni przed okresem tak mnie bolal brzuch jakbym miala zaraz urodzic wzielam scopolan i myslalam ze dostane szybciej okres a za dwa dni test byl pozytywny

Nieukowa lubi tę wiadomość

preg.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro od razu umówię się do ginki, tylko nie pamiętam w jakie dni przyjmuje. Trzeba czekać nawet prywatnie czy jak powiem, że chcę potwierdzić ciążę to przyjmie mnie od razu?

• Moniaa Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zyrcia śliczna elegancka suknia

• Czarnaa94 Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ;) Ja to jakaś taka do niczego jestem ostatnio... A to mnie głowa boli, to spać się chce, jeść ale na nic nie mam ochoty, w nocy spać nie mogę. I tak jakoś leci pomału.

Z. super że z dzidzią ok :)

Z. lubi tę wiadomość

thgfyx8dkbbmw2ir.png
    l22nzbmh47rkhklk.png
    Synuś Olek (*) 5.05.2014 (15tc)
    Aniołki 27.08.2014 (5tc) | 10,2014 (7tc)
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heeeeej ;) to i Ja proszę o dopisanie mnie do listy Czerwcowych mamusiek ;) według Ovu i Belly mój termin to 24.06.2015 ;) ;-p

Nieukowa, lauda lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podczytałam Wasze wcześniejsze tematy i Ja też mam od dwóch dni takie bóle jajnika lewego co jakiś czas , raz lżej , raz mocniej i zaraz przechodzi i znów ... mam wrażenie , że od tego lewego jajnika czasami zaczyna mnie boleć podbrzusze bo w nocy dziś i w dzien również dziś łapały mnie od czasu do czasu takie bóle podbrzusza mocne aż mnie prostowało i za sekunde przechodziło jak pomasowałam sobie brzuch wyżej ! Zadzwoiłam wczoraj do lekarki mojej powiedziała , że mam brac luteine 2x1 , na szczescie plamien nie mam i jutro jest wizyta w południe u niej ,oby było wszystko w porządku bo panicznie sie boje ... to jest ciąża po CLO i jeszcze przez to większy stres mam .Ale wierze , że bedzie okej ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2014, 20:14

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • RobaG Przyjaciółka

Wysłany: 20 października 2014, 00:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spokojnie, ciąża po ClO jest taka sama jak bez CLO :-)
    ZakręconaOna wrote:
    Podczytałam Wasze wcześniejsze tematy i Ja też mam od dwóch dni takie bóle jajnika lewego co jakiś czas , raz lżej , raz mocniej i zaraz przechodzi i znów ... mam wrażenie , że od tego lewego jajnika czasami zaczyna mnie boleć podbrzusze bo w nocy dziś i w dzien również dziś łapały mnie od czasu do czasu takie bóle podbrzusza mocne aż mnie prostowało i za sekunde przechodziło jak pomasowałam sobie brzuch wyżej ! Zadzwoiłam wczoraj do lekarki mojej powiedziała , że mam brac luteine 2x1 , na szczescie plamien nie mam i jutro jest wizyta w południe u niej ,oby było wszystko w porządku bo panicznie sie boje ... to jest ciąża po CLO i jeszcze przez to większy stres mam .Ale wierze , że bedzie okej ;)

Moje 4 kochane Aniołki
  • lilirose Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 00:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toxey, Truskaweczka :*

Ja testowałam w dniu spodziewanej @.

Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
    p19uyx8dp2cbt5uf.png
  • aghata Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc ale mnie dzisiaj boli glowa chyba umre w tej pracy...czy moge brac na bol syrop paracetamol dla dzieci?

preg.png[/url]
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    u mnie dzisiaj wyniki drugiej bety . Będzie dobrze- musi być :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Viola Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć wszystkim, chciałam powiedzieć że jestem myślami z Aka i Evell dzisiaj, mocno trzymam kciuki! Wiem że jeszcze któraś miała wizytę ale nie mogę sobie teraz przypomnieć która,ale również wspieram:-) dziewczyny jestem tak zdechnięta że ledwo żyje, w piątek myślałam że wyladujemy na IP bo już nie daję rady z nudnosciami i potwornym bólem żołądka. Nic nie mogę jeść bo po wszystkim boli mnie żołądek, masakra....

Aka81, lauda lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, ja już drugiej nie robiłam chyba się nie chce stresować, ale mam inny problem poszłam na badania w czwartek pobierala mi krew i wszystko było Oki ale przyjechałam do pracy i ręką nie mogłam ruszyć, w piątek rano zrobił mi się siniaki lekki a potem to już miałam pół ręki fioletowej dziś tez wszystkie kolory tęczy widzę ze to schodzi pomału ale ręką dalej trochę boli, przestraszył się ze może coś mam z żylami bo przy zabiegu pekaly mi żyły jak chcieli mi włożyć fenflona.

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Hej :)
    u mnie dzisiaj wyniki drugiej bety . Będzie dobrze- musi być :)
    Bedzie dobrze ;* nie ma wyjścia .
    RobaG no wiesz tyle co Ja sie naczytałam to az wlosy na głowie stają dęba ale wiem ze nie potrzebnie . Musi byc dobrze ;)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • simon86 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny!!! witam się po weekendzie z okropnym samopoczuciem :-( od rana tak mnie mdli że masakra :-(
    Witam z radością Wszystkie nowe Mamuśki :-)

p.s. XxMonia obserwowałam Twoje starania na ovu! cieszę się ogromnie że jesteś tutaj z nami :-) Gratuluję :-)

XxMoniaXx lubi tę wiadomość

‹‹ 74 75 76 77 78 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ