Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Moniaa wrote:xxmonia spokojnie, ważny jest przyrost...
A CIĄŻE NIE PISZA KSIĄŻEK
Może u ciebie zagnieżdżenie odbyło się kilka dni później stąd niższa betaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 09:54
-
nick nieaktualnyNo pewnie ze nie ma się czym.martwić ja robiłam raz, a ty wcześnie to na tamten czas była prawidłowa i tak ważny jest przyrost ale dziewczyny tez tu piszą ze to głupota bo czasami jest za mało a jest Oki, dlatego ja drugiej nie robiłam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 09:55
-
simon86 wrote:XxMonia ja z betą to nie pomogę, bo w ogóle nie robiłam! poszłam od razu go gin żeby zobaczył czy coś tam jest
ale muśle, że jak co zień testy ciemnieją jak robię to chyba ok jest . -
simon86 wrote:MarCza ja też ostatnio zgrzeszyłam wypijając colę, ale zagryzłam bananem w ogóle ostatnio banany są u mnie obowiązkowe Zakręcona dzisiaj masz pierwszą wizytę? bo coś nie doczytałam
Ja to mam dzisiaj okropną ochote na frytki z majonezem ... ale nie zgrzesze aż tak hehe a wczoraj za mną chodził tort czekoladowy masakra . -
Moim zdaniem przyrost nie jest az tak wazny i najlepiej jak wiecej nie bedziesz robila bety bo tu juz rozne wychodzily cuda a fasolka rosla sobie zdrowo. Ja wcale nie robilam zrobilam 3 testy potem w 6 tyg lekarz potwierdzil ciaze byl zarodek i tyle.
Wiecie co? Ja mam urodziny 2 czerwca a termin mam na 3 ale bedzie prezent urodzinowy jezelu dotrzymam do koncaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 10:01
Moniaa, Nieukowa, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
[/url] -
Monia Ja robiłam bete w 13 dpo i okazało się , że najprawdopodobniej musiał być to dzień w którym bobas się zagnieżdzał bo miała spadek temperatury a moja beta wyniosła 11.89 więc też mała a w piątek wzrosła o 102% więc dobrze , liczy się przyrost a nie ilosc jej