Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzyrcia wrote:OO widzę, że już zaczyna się ciekawy temat imion Chwalcie się dziewczyny czy już jakieś propozycje ?
U nas koniecznie ma być Filip, a jeśli się jednak okaże Filipinką, to będzie Martą, Gosią albo Weroniką albo co jeszcze mi się w międzyczasie spodoba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 11:43
-
nick nieaktualnyNieukowa wrote:Zyrcia u mnie Lila też zajmuje czołową pozycję Jeszcz Emilia mi i mężowi się podoba
Z chłopięcymi jest trudniej, mąż się nie zdeklarował jeszcze, a ja optuję za Radosławem albo Radomirem -
A ja mam dwie siostry I nie mam brata, moj tata nie żyje. JEdna z moich sióstr ma cztery córki I ani jednego syna...mój mąż ma dwie siostry I nie ma brata.
Pytanie do Żyrci I reszty zainteresowanych tematem imion: czy mamm szanse na chlopca?lauda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa to się nie znam, ale tam coś czytałam, że to zależy w którym dniu się teges ale szczerze to uważam, że nie ma reguły, chociaż nie wiem Patrząc na przesądy to będzie u mnie chłopak, bo wyglądam ładnie, cera, włosy mi się bardzo poprawiły i normalnie byłam serowa, a teraz żre kiełbasy ale większość u nas obstawia bliźniaki, bo się często zdarzały, a ostatnio coś cicho więc możeee ale wtedy życzę sobie parki
-
CaneCorso wrote:A ja mam dwie siostry I nie mam brata, moj tata nie żyje. JEdna z moich sióstr ma cztery córki I ani jednego syna...mój mąż ma dwie siostry I nie ma brata.
Pytanie do Żyrci I reszty zainteresowanych tematem imion: czy mamm szanse na chlopca?
Płeć dziecka zależy od mężczyzny, więc fakt, że masz siostry, a Twoja siostra ma córki nie ma żadnego znaczenia.
Kobieta jest zawsze X (czyli gdybyśmy się miały rozmnażać same, to rodziłybyśmy zawsze dziewczynki). Mężczyzna ma plemniki X i Y.
Jak X polączy się z X będzie corka, jak z Y będzie chłopak.
Znaczenie ma dzien owulacji. Plemniki Y są szybsze, więc jeśli jajeczko już czeka to prawie na pewno będzie chlopak. Plemniki X są wolniejsze, ale bardziej żywotne, więc dotrą do jajeczka później, ale jeśli owulacji jeszcze nie było, to one na nią poczekają dłużej.
Mój kuzyn ma 3 braci, a sam ma dwie córki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 11:59
-
Witajcie;) Ja od piątku czuję się w miarę dobrze. Przestało mnie póki co mdlić, wymiotować też jeszcze nie wymiotowałam. Dziś "siedzę" z moimi dwoma bratankami (4 i 2 latka) i już bym chciała żeby bym wieczór. Uwielbiam ich, ale obaj dają w kość. Pojedynczo są jeszcze w miarę do ogarnięcia, ale w pakiecie masakra.
Viola, lauda lubią tę wiadomość
-
Katarzyna87: mam wiedze, ktora przedstawilas- ale jednak fakt ze mam siostry a siostra corki podobno ma znaczenie, gdyz gin mnie poinformowal, ze dociera do mnie plemnik z takim chrmosomem, któremu ja jako kobieta stworze lepsze warunki
No cóz, dodam ze jestesmy jedyna szansa na przedluzenie nazwiskaViola lubi tę wiadomość
-
Katarzyna, ciesze się ze wszystko w porządku u ciebie to co piszesz o płci jest prawda ale nie na 100%. Jest tez sytuacja gdzie kobieta rodzi bliźniaki dwujajowe chlopca i dziewczynkę. I jak tu się ma teoria o szybkuch Y i wolnych X? Poza tym ważne jest środowisko pochwy kobiety i jej śluzu przy zapłodnieniu. Niektóre panie mogą mieć taką kwasowośc/ zasadowosc ktora bedzie zawsze niszczyła Y i tylko X dadzą radę przeżyć i na odwrót. Tak że faktycznie to facet ma X iY ale od kobiety również zależy co się ostatecznie pocznie.
-
nick nieaktualny
-
Mi to w sumie wszystko jedno czy będzie chłopiec czy dziewczynka! u mojego Taty w rodzinie same chłopaki a ma nas 3 dziewuchy siostry mają i dziewczynkę i chłopca, więc co mi się trafi nie wiadomo
XxMonia życzę dużo cierpliwości, przyda Ci się podczas czekania na wizytę a co powiedział gin o becie? -
nick nieaktualnyDziewczyny zaczynam świrować. Zostało 3 godz do mojej godziny W. Nie myślę czy będzie dobrze czy będzie źle. Po prostu boję się usłyszeć to co niespełna rok temu.
Jeśli chodzi o płeć to mi obojętne. Ja miałam brata. Brat dzieci nie ma bo nie żyje. Mąż ma dwóch braci i siostrę. Każdy z braci w tym mój mąż ma córkę.
Viola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny