Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
Kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj!
Gosia82 ja zawsze, co bym nie robiła, mam mega siniec na ręce po pobieraniu krwi. Widocznie taka nasza uroda
Dopóki nie robi ci się duży, wypukły krwiak to nie ma powodu do paniki.
Jeżeli bardzo cię to niepokoi to zapytaj lekarza przy wizycie, może skieruje cię do hematologa... -
Nieukowa mnie ogólnie rzadko kiedy wychodzą takie ranki ze tak powiem po pobieraniu krwi ale ostatnio jak bete robiłam i potem powtarzałam za dwa dni musiałam dać drugą reke bo miałam sińca po kłuciu poprzednim i na drugiej tez mi wyskoczył ;o
Trzymajcie za mnie kciuki bo dziś usg mamy pierwsze potwierdzenie fasolka hehe za inne wizytujace dziś również kciuki zaciskam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Toxey wrote:ja się dzisiaj nad ranem obudziłam z silnym bólem brzucha, typowo na okres, teraz już boli mniej, ale nadal dokucza, mam nadzieje, że wszystko będzie oki
trzymam kciuki za dzisiejsze badania, ja odbieram około 15 wynik bety z piątku
-
nick nieaktualny
-
Witam z rana Ale mam dzisiaj dobry nastrój - wyspałam się w końcu, teraz grzeję się przy kominku i słucham relaksacyjnej muzyki Wyluzujcie dziewczyny a będzie dobrze! Tak naprawdę na nic nie mamy wpływu więc jedyne co możemy zrobić to nie zadręczać się dodatkowo wiem że to jest trudne ale damy radę
Powiem Wam że od tygodnia chodziła za mną cola i chipsy... ups zjadłam pół paczki chipsów i zapiłam colą ot taki grzeszek ale czuję się teraz bosko mąż na mnie dziwnie patrzy bo potem zagryzłam to jasnym winogronem aż się boję co będzie później
Jak byłam na ostatnim usg to Pani Doktor powiedziała że plamienia mogą się pojawiać do 12-go tyg i że to normalne tylko trzeba obserwować czy się nie nasilają jak się nasilają to trzeba jechać wtedy na pogotowie... a tak stawiać na naturę i pozytywne myślenie. Powiedziałam jej że biorę tylko falvit mama i nic więcej a ona na to że na inne witaminy przyjdzie jeszcze czas więc co za dużo to nie zdrowo także wiecie dziewczyny głowa do góry i będzie dobrze Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i pozdrawiam z deszczowego Śląskalauda lubi tę wiadomość
-
Hej.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. Ja pierwsze usg miałam wg om 5t i 3dz a wg usg 4t i 6dz i było widać pecherzyk i już mały zarodek. Teraz w śr po 10 dniach idę na wizytę tzw. Serduszkowa. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. I staram się mocno w towierzyć. Chociaż boję się bo od 2/3 dni objawy ucichły ale staram się myśleć pozytywnie i cieszyć się każdym dniem może i kiedyś mnie dopadna objawyToxey, lauda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hehe, ja miałam chcicę wczoraj na sałatkę jarzynową z majonezem, którą zagryzałam samym majonezem Masakra...
Dziś miałam wziąć resztę sałatki do pracy, ale już nie mogłam na nią patrzeć ;/
Ogólnie ratuje mnie tylko herbata z miodem i cytryną, jedyne co mnie nie zmula o poranku... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny