Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sista oczywiscie ze damy rade i wszystko ogarniemy! Zaczynam mieć podejście ze nie ma co się spinać ani porodem ani opieka nad dzieckiem, trzeba uwierzyć w swoja kobieca, pierwotna moc i intuicje
jak damy jej dojsc do głosu to ze wszystkim sobie poradzimy bez setek dobrych rad
nenette, karolinka85, Sista lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgata polubiłam za Twoją wyrozumiałość dla przyszłego męża
napewno był grzeczny i głupot nie zrobił
przecież Go znasz ze to rozsądny facet
inaczej byś Go nie pokochała ... prawda ?
A co do Waszych dziewczyny obaw, czy dacie rade z opieką nad maluszkiem i tym wszytkim, to jestem jestem pewna ze najlepiej na świecie. Każdy rodzic po porodzie ma instynktyt, który pojawi sie w dniu kiedy zobaczy swoje największe szczęście
Dacie radebez obaw kochane
A1984, Sista, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Joasia:) wrote:Agata polubiłam za Twoją wyrozumiałość dla przyszłego męża
napewno był grzeczny i głupot nie zrobił
przecież Go znasz ze to rozsądny facet
inaczej byś Go nie pokochała ... prawda ?
Joasia jasne że wiem że nic głupiego nie robił (no może nic BARDZO głupiego), ale zawsze trudno mi było zrozumieć jak z normalnych, fajnych facetów w trakcie wieczoru kawalerskiego wychodzą typki w stylu pies spuszczony ze smyczy który musi się uwalić na maxa, iść przez miasto rycząc jak niedźwiedź, pójść do szemranego klubu do którego normalnie by nie wszedł nawet jakby mu dopłacali, na koniec można jeszcze zwymiotować w taxówce lub coś w tym styluNie zakładam że tak to dokładnie wyglądało, ale jakim cudem z mojego Kochanego Misia co to go raz w życiu widziałam pijanego nagle mam na kanapie uwalone zwierze które do tej pory sapie i mało co kontaktuje
Joasia:), Finezja lubią tę wiadomość
-
Aż mam ochotę mu wygarnąć coś w stylu: A JAKBYM ZACZĘŁA W NOCY RODZIĆ TO CO?
Kurde dziewczyny sorry że ja tu tak nie na temat, ale jakoś tak mi z Wami dobrze że ta tematy niedzidziusiowe też się lubię tu wygadaćWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 16:08
gosi_a, karolinka85, Joasia:), nenette, Viola, Rozalia lubią tę wiadomość
-
Hejka:-) jednak odebrałam wyniki i lekko się zdziwiłam bo spadła mi hgb glikowana i jest na poziomie 4,6 %
już się nie mogę doczekać jutrzejszej wizyty u diabetologa i mam nadzieję że będę mogła legalnie zjeść coś pysznego;-)
Z., Joasia:), Sista, Rozalia, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Magdalena- daj znać co u ciebie, jeżeli coś ci w ogóle nowego powiedzą...
Radek mi się przekręcił chyba w drugą stronę ;/ Prawie w poprzek teraz leży cholera, a taki był grzeczny główką w dół przez ostatnie 10 tygodni... a teraz kop pod żebra i z piąchy w pępek...
U nas chwilowo przestało padać, ale małżon sprzeciwiłsię wyjściu na spacer bo mokro i pizga ;/ I nie wiem czy iść sama czy zostać i się lenić... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgata a sukienka na ślub wybrana?
Nieukowa moja też jakoś inaczej ostatnio kopała i myślałam, że się przekręciła w poprzek ale na usg wyszło, że dalej główką w dół. Nie wiem co za akrobacje uskuteczniała, może Radek podobnieNieukowa lubi tę wiadomość
-
A mnie rano synek zestresowal.. Bo zawsze z rana jak jeszcze leze w lozku to kopie a dzis nic.. Zdazylam wziasc prysznic,zjesc..a on dalej nic.. Wiec wyjelam detektor i szukam..szukam..i w koncu znalazlam serduszko
no i potem zaczal kopac..i tak co jakis czas odzywa sie.. Ale stresa mialam..nie powiem
-
nick nieaktualnyA Julka ma dzień ćwiczeń karate
jej jak ona mocno mnie kopie plus wypychanie wszytkiego co tylko sie da. Ja mam stracha że rusza się za dużo i jej coś dolega.
Też mi sie wydaje że ułożyła się w poprzek. Zobaczymy za 8 dnijuż nie mogę sie doczekać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2015, 17:50
Sista, sss, nenette, Rozalia, Scintilla lubią tę wiadomość
-
A ja muszę sie pochwalić, bo poszliśmy na obiad, dobre 50 minut spacerkiem do Dominium. Na miejscu zupka i pizza na cieniutkim cieście. No i powrót okrężna droga, przez kolejną godzinę. Przyszliśmy oboje zdrowo zmęczeni
Nieukowa - leniuchuj z mężem, na samotny spacer możesz wybrać sie jutroNieukowa, nenette, Rozalia, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Dziś chcieliśmy wyjść na spacer i wyszło ze kupiliśmy bazie i bukszpan i musieliśmy wracać do domu bo zaczęło padać na razie wiosna nie rozpieszcza, no to wzięłam się za sprzątanie i w szafce w łazience znalazłam mój test ciążowy musiał się zawieruszyc stwierdziłam mała rzecz a jak cieszy
, teraz po tym sprzątaniu boli kość ozonowa i tak kolosalne Zosie ze chyba zasnęła
-
Za waszą radą mam dzień lenia
Coś z dzisiejszą pogodą jest, bo u mnie wszyscy jak zombie- ja, mąż, kot, dzieć też kopnie od niechceniaTakże Karolina, jak widać taki biorytm, cóż poradzić
Właśnie napisałam pół pracy zaliczeniowej na jutro... nie wiem czy zdobędę się na heroiczny wyczyn zrobienia drugiej połowy jeszcze dziś... Mam czas jutro do 24:00 żeby to wysłaćSista, karolinka85, nenette, gosi_a, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Magda_lena88 wrote:My po usg przepływy nie sa gorsze ale też nie są lepsze...więc ta CC na dniach zostaje aktualna. Zapisy ktg wychodzą dobre to mnie pociesza. Boję się jak to będzie ale trzeba wierzyć.
Wspieram myślami i modlitwą aby maluch był silny i wy z mężem równieżDwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Madziu to w takim razie trzymam kciuki za Was i bede sie modlic zeby wszystko bylo wporzadku..
Synek da rade na 100% zobaczysz..i po wyjsciu z brzuszka bedzie ladnie przybieral na wadze.. Tak bedzie dla niego lepiej..lekarze wiedza co robia..
Informuj nas na biezaco..