Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku Madzia wszystko bedzie dobrze wierze w to...dzisiaj ogladalam w dzien dobry tvn jak pokazywali tego chlopca co urodzil sie w 25 tg z waga 824g i podlaczyli go do sztucznej nerki, wszystko w szpitalu w Legnicy...dzis ma juz 4 miesiace i dopiero teraz postanowili o tym mowic kiedy wszystko dobrze sie skonczylo. Byl najmniejszym czlowieczkiem iratyowanym w ten sposob. Dzis medycyna potrafi duzo. Ja jakbym miala klopoty z ciaza to bym chyba wyruszyla do Legnicy...dostali teraz w "nagrode" jakis nowoczesny inkubator hybrydowy od Owsiaka. Ta sztuczna nerka tez byla z fundwacji orjiestry.
Viola lubi tę wiadomość
[/url]
-
A mnie dzisiaj zlapala policja, dokumenty, otwieram portfel a tam nie ma dowodu z ubezpieczeniem pytam Zuzi czy brala moj portfel...szukam, juz stres rece mi ske trzesa, policjant do mnie ze spokojnie w moim stanie stres nuewskazany...poszedl do radiowozu a ja szukam tych dokumentow i znalazlam w schowku na szczescie...pown policjant zerknal, wyciagnal Marsa wreczyl Zuzi i kazal jechac...teraz Zuzia chyba bedzie lubika policjantow
Nieukowa, Marcia86, A1984, Rozalia, Scintilla, Finezja lubią tę wiadomość
[/url]
-
No to miałaś przygody Aghata
Jak widać drogówka nie taka straszna
Ja nie wytrzymałam w domu, pojechałam na basenWłaśnie jestem z powrotem, dumna ze swojego wyniku: 46 basenów zrobiłam i teraz się docukrzam cukierkami
DO wózka na czerwiec proponuję pieluszkę flanelową zamiast kocyka albo cieniutki kocykA na potem grubszy kocyk. A na zimę śpiworek
Madziu to w takim razie kciuki zaciśniete za twojego syneczka i za ciebie! Trzymaj się i daj znam znać po cesarce jak się maluszek czuje i ty po zabiegu... To będzie nasz pierwszy forumowy dzieciaczek, musi być dobrze!A1984, Sista, Rozalia lubią tę wiadomość
-
kasika8303 wrote:Dzięki dziewczyny. Bo się zastanawiałam nad kołderką i poduszeczką, ale na lato trochę bez sensu.
Kasika u mnie tylko prześcieradło i jeśli noc będzie chlodniejsza lekki spiworek, wydaje mi sie ze tak najbezpieczniej, żadnej pościeli i kocyków na tym etapiekasika8303 lubi tę wiadomość
-
Agata a slyszalas o cholestazie ciężarnych??? Nawet jak to nie to tylko jakieś uczulenie to cholestaze trzeba wykluczyć, ja bym tak zrobiła, bo moja przyjaciółka ostatnio to miała i juz mnie uczulila na to. No a objawy to właśnie świąd.Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
http://m.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/ciaza/cholestaza-ciazowa-niebezpieczna-dla-plodu-choroba-watroby_35945.html
W tym artykule są wypisane parametry wątrobowe jakie trzeba sprawdzić przy cholestazie, a jeśli będą ok to pewnie coś uczuliloA1984 lubi tę wiadomość
Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
Mojej siostrze też się nie zaczęło od stóp i rąk tylko od brzucha swędzenie.zatrzymali ja w szpitalu tyle że ona była tydzień przed terminem.trzymam kciuki żeby to tylko chwilowe.
Dziewczyny a ja gdzuesz czytałam ze puchniecie stóp i nóg jest niebezpieczne w ciąży i lepiej to konsultować z lekarzem .A1984 lubi tę wiadomość
-
A mnie się spać nie chce przez tą zmianę czasu
Niedawno od znajomych wróciliśmy, zjadłam płatki z mlekiem na kolację i zaraz będe próbować zasnąć...Synek dostał szaleju i kopie matkę zdrowo
Agata z tymi wieczorami kawalerskimi to tak już jest że chłopy nie znają umiaru...U mnie o mały włos a nie byłoby ślubu przez kawalerski mojego męża tak naodwalał, a jest najbardziej spokojnym, odpowiedzialnym i uczciwym człowiekiem jakiego znam. Niestety wpływ grupy, a zwłaszcza grupy nawalonych mężczyzn jest bardzo duży...Mówi się że każdy ma swój rozum i nie robi głupot, ale wiem z doświadczenia że w różnych sytuacjach tego typu odbiera facetom rozum, a alkohol, kumple i udowiadnianie różnych rzeczy robią swojeJa nadal mam żal do mojego męża o kawalerski i on o tym wie...
A co do swędzenia to jakiś czas temu też to miałam i lekarz nie stwierdził żadnego uczulenia ani nie daj boże cholestazy. Samo przeszło po kilku dniach, czego i Tobie życzę
Córeczka brata tej znajomej u której dziś byliśmy urodziła się w 26 tygodniu z wagą 800 g i jeszcze straciła do 650, a teraz to 2 letnia dziewczynka która rozwija się tak samo dobrze jak rówieśnicy. Także widać jak wiele może teraz medycyna i nawet jeśli synek Magdy urodzi się lada moment, to już jest sporo starszy i na pewno wszystko będzie dobrzeTrzymam kciuki!
Ostatnio też mieliśmy spotkanie z policjantem, ale to już mąż 100 zł zarwał mandatu za prędkość. W sumie ulitował się policjant bo akurat po wózek jechaliśmy i chciał dać 200
Czas myć ząbki, do jutra i śpijcie dobrze!Sista, nenette, A1984, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Widzę Rozalia ze tez masz problemy ze snem
Co do facetow to jest dokładnie jak napisałaś, wplyw grupy i malpiego rozumu dostają.
Madzia daj znac co u Was, mam nadzieje ze choć odrobinkę dodajemy Wam otuchy!
ale dziś leje od rana, pomyslu nie mam co by tu porobić... -
U mnie tez leje..i to cala noc..
jade zaraz zawiesc mocz do analizy..mam nadzieje,ze juz wyjdzie dobry..
I licze ze posiew ktory zawozilam w piatek bedzie dzis..ewentualnie jutro do poludnia..
To bym poszla do profesorki jutro a nie w czwartek..bo nadal cos mnie piecze pochwa..wolalabym zeby zerknela..czy wszystko ok..i jak szyjka..