Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam.
Ale beznadziejna pogoda.. Deszczowa zamiec u mnie
Ja rano bylam na badaniach a potem zakupy
Dzieki za liste bo wlasnie jednej rzeczy mi brakuje. Dzis zamowilam koszule i szlafrok .
Moj lekarz nic nie wspominal o usg III trymestru. Pewnie uwaza ze to zbedne. Moj malec po sobotnich wygibasach leniuchuje, mam nadzieje ze jest caly i zdrowy bo az dziwne ...
Trzymam kciuki za wizyty
Na tablecie jakos nie umiem nic zalaczyc nawet linka..
Cos mi szwankuje suwak.Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
karolinka85 wrote:Kiedys trzeba bylo ksiazeczke.. Teraz wpisuja pesel w tym programie Ewuś..
Okej, już doczytałam na stronie szpitala, że to potrzebne tylko do zwolnienia lekarskiego. A po porodzie zwolnienie niepotrzebne bo zaczyna się urlop macierzyński.
karolinka85 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
u mnie w szpitalu w którym chce rodzić lista na stronie jest taka ale wg mnie troche mała
Niezbędne dokumenty:
Dokument tożsamości.
Karta ciąży i grupa krwi.
Ostatnie wyniki badań.
Karty informacyjne - pobyty w szpitalu
Niezbędne przedmioty dla mamy:
Koszula ( plus druga na zmianę).
Szlafrok.
Ręczniki -2szt.
Obuwie (plus obuwie do kąpieli).
Przybory toaletowe.
Woda mineralna ( najwyżej 2 butelki).
Niezbędne przedmioty dla noworodka:
Pampersy – 1 opakowanie.
Chusteczki nawilżające.
Kaftany, śpioszki – po 3szt.
Czapeczki – 2szt.
Rożek, kocyk.
Skarpetki, rękawiczki – po 1 parze
Krem do pielęgnacji pośladków.
Jedna tetrowa pieluszka.
co do ręcznika to ja nie wyobrażam sobie abym swojego ręcznika czy mydła nie wzięła dla mnie to niehigieniczne bo skąd mam wiedzieć kto go używał wcześniej i czy na prawdę jest wyprany ale to może moja fobia -
Viola, XxMoniaXx, nenette, Z., Inesicia, Alorrene13, karolinka85, karolina0522, gosi_a, Sista, lilly78, BrumBrumek, Dada, Joasia:), Scintilla, Finezja lubią tę wiadomość
Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
aghata wrote:Agawera mi chodziło o ręczniki dla dziecka ze nie trzeba a nie dla Ciebie
dla małej ylko ubranka na wyjście do domu, pampersy, chusteczki nawilżane, krem do pupci i kocyk cienki do kangurowania, czapeczka, niedrapki -
aghata wrote:Agawera mi chodziło o ręczniki dla dziecka ze nie trzeba a nie dla Ciebie
dla dziecka chce wziąść taki malutki zmieści sięw domu mam na razie jeden musze sie wybrac do ikei choc moż nie chce co za duzo wydam
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50215084/Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 marca 2015, 16:23