Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas na SR położna weszła naszym mężczyznom na ambicje, mówiąc, że mama karmiąca powinna mieć coś czym będzie zaznaczać z której piersi ostatnio karmiła i że do tego celu doskonale sprawdza się np. nowa błyszcząca bransoletka (nie gumka recepturka!) więc ostatnio M chciał mnie do Apartu wyciągnąć, ale jakoś nie miałam do tego weny;)
Powinnam iść na pocztę i do biblioteki, a nie chce mi się nawet nosa za drzwi wystawić.
Finezja współczuję z powodu śmierci babci. Moja zmarła rok temu akurat wtedy kiedy moja siostra była w ciąży z córcią. Babcia nie mogła się doczekać drugiej prawnuczki bo do tej pory miała tylko jedną i bodajże 17 prawnuków. Niestety nie zdążyła się dowiedzieć, że druga prawnuczka jest w drodze. -
buszuje po allegro i kupiłam koszulę szukam jeszcze torby do wózka może natknęłyście się na coś ciekawego co mi przypadnie do gustu
http://allegro.pl/koszula-nocna-do-karmienia-ciazowa-m-marcinkowski-i5018378120.html
właśnie mąż do mnie dzwonił ma kupić kilka rzeczy które zapomniało się wczoraj kupić na święta i rozbawił mnie do łez na liście jest świeże oregano i cytuje " a po to świeże oregano to do Włoch mam jechać"Joasia:), A1984, nenette lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:a też po wypłacie chcę kupić na allegro koszule ale nie wiem jaki rozmiar
chyba będę musiała miary zebrać
bo inaczej sie nie da ...
jak wy kupujecie ? na oko ? czy sie mierzycie ?
przed ciąża miałam ubrania xs/s kupiłam m przy ciąży z weroniką też koszulę kupowałam m -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MIKOLAY - pamiętaj, że to nie są tragiczne wyniki ... i gdyby nie ciąża to do cukrzycy jeszcze Ci daleko ... najważniejsze opanować cukier na czczo!
B. mądrze postąpiłaś zamawiając glukometr już teraz
A wagą dziecka nie ma co się sugerować - nie wszystkie słodkie mamy rodzą duże dzieciWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 11:53