Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje Joasiu za pomoc w zmniejszeniu zdjecia. Moze w kompie jakos bym sobie poradzila ale w tablecie to koszmar...
No wlasnie juz 32 dzisiaj zaczynam kiedy to zlecialo...jeszcze 6 zostalo albo 7gosi_a, Joasia:), karolinka85, Z. lubią tę wiadomość
[/url]
-
Właśnie zadzwoniłam do M. i powiedziałam, że wygrałam aukcje na allegro i za 900 zł nakupowałam ciuszków do 3 roku życia
... ciekawe kiedy się skapnie, że jest Prima Aprilis ... bo powiedział tylko " Porozmawiamy w domu
"
gosi_a, nenette, A1984, Sista, Alorrene13, karolinka85, Joasia:), lilly78, Inesicia, sss, Viola, kasika8303, Muniek, Rozalia, Z. lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Ale mam dziś nastrój, tylko zabijać...
Fatalnie.się czuję..truskaweczka , tak jak ty ostatniowszystko ciągnie, boli, mała kopie, cycki bolą, plus 11lg czyli jestem jak mors...krocze kuje i ogólne wk..
Nie mogłam spać do 2, potem wstać do 10, a teraz muszę kilka spraw załatwić i ciężko mi to idzie...
Mam nadzieję, że wy się macie lepiej...
Agata fajny wózek, ja też zamierzam kupić używany, tak do 800 złAlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
MIKOLAY wrote:dziewczyny, a pisałyście jeszcze o paskach na mocz. tęż kupię w aptece ?? jak to się fachowo nazywa ??
przykładowo :
http://www.doz.pl/apteka/p11884-Test_paskowy_Ketodiastix_50_paskow
To są paski do badania ketonów w moczu.
Nie każdy diabetolog zaleca to jako konieczność - szczególnie, ze dopiero zaczynasz dietę.
Na Twoim miejscu wstrzymałabym się z zakupem a w między czasie zrobiła badanie krwi - HBA1C : dosyć istotne pod kątem tego jak mocno masz nieuregulowaną cukrzycę - dzięki temu będziesz miała wynik już na wizytę a sam wynik też Cie może uspokoić -
Scintilla wrote:Właśnie zadzwoniłam do M. i powiedziałam, że wygrałam aukcje na allegro i za 900 zł nakupowałam ciuszków do 3 roku życia
... ciekawe kiedy się skapnie, że jest Prima Aprilis ... bo powiedział tylko " Porozmawiamy w domu
"
Ale się uśmiałam, super:D:D
Scintilla lubi tę wiadomość
-
Witajcie Dziewczynki,
My juz w samochodzie, pędzimy do granicy. Za 5 godzin powinnismy byc na miejscu
Miłego dnia i choc odrobiny słońcaA1984, Scintilla, Alorrene13, karolinka85, nenette, Joasia:), Inesicia, dorcia8919, Rozalia lubią tę wiadomość
-
karolina0522 wrote:Hej dziewczyny
Ale mam dziś nastrój, tylko zabijać...
Fatalnie.się czuję..truskaweczka , tak jak ty ostatniowszystko ciągnie, boli, mała kopie, cycki bolą, plus 11lg czyli jestem jak mors...krocze kuje i ogólne wk..
Nie mogłam spać do 2, potem wstać do 10, a teraz muszę kilka spraw załatwić i ciężko mi to idzie...
Mam nadzieję, że wy się macie lepiej...
Agata fajny wózek, ja też zamierzam kupić używany, tak do 800 zł
To jest nowy wózek od producenta
[/url]
-
nick nieaktualnyMIKOLAY wrote:Oj mamo ;(
mam termin do poradni diabetologicznej na 20 kwietnia ;(
maskara !!!!
zamówiłam glukometr i pewnie będzie dopiero po świętach .
Pewnie dlatego dzidzi ważu 980 g w 26 tc
Moje wyniki :
95
1h 200
2h 160
Se poszalałam ;( -
nick nieaktualnyAghata nic nie zmniejszając wkleiłam " kod do forum"
czytam i pisze tylko na iPhone.
Sista odpoczywaj, świętuji wybijaj babole moczowe
Scintilla jesteś aparatka... mąż biedny nie potrafi odmówić i pewnie szaleństwo tłumaczy ciążowymi hormonamiScintilla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMIKOLAY wrote:Oj mamo ;(
mam termin do poradni diabetologicznej na 20 kwietnia ;(
maskara !!!!
zamówiłam glukometr i pewnie będzie dopiero po świętach .
Pewnie dlatego dzidzi ważu 980 g w 26 tc
Moje wyniki :
95
1h 200
2h 160
Se poszalałam ;(
Moja w 27 tyg ważyła 1800 prawie 2 kg teraz nie wiem ile będzie ważyć w 31 tyg mam wizyte trochu się boje ja mam cukrzyce ciążową i biore insuline niestety. -
Hm to macie wagi dzieciakow. Moj w 26 tc jakies ponad 800 g wazyl. Kazde malenstwo jest inne,
Ja czekam na pogode pi swietach i wielkie pranie mnie czeka. A jak narazie brak weny do wszystkiego. Na 17 mam szkole rodzenia.Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
nick nieaktualnyAghata z tej samej strony co Ty
tinypic
U nas sypie śnieg
Kochane Kubuś wrócił i ogólnie zadowolony.
Z Bartkiem na 17" idę na urodziki do przeszkolnej koleżanki, więc muszę zaraz zacząć ogarniać mój wygląd żeby nie straszyć
Nie chce mi sie za bardzo iść ale wyjścia nie mam.
Kawał z aukcją za 900 zł też użyłam na mężuoch był w szoku i zaczął mi tłumaczyć, ze mamy już całą wyprawkę. Biedny 5 min mnie przekonywał ze nie warto aż 900 teraz wydawać ... święta przecież sie zbliżają :)ubaw miałam że hoho
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 13:59
Scintilla, karolinka85, Finezja, A1984, sss, kasika8303, nenette, Rozalia, Z. lubią tę wiadomość
-
Witajcie, u nas dzisiaj wietrznie i co chwile pada i wychodzi słońce. Czekam na przsylke z koszulkami do karmienia, ale cos kurier się ociąga, pewnie już dziś nie przyjdzie...
Ja juz po dzisiejszych robótkach ręcznychteraz trzeba odpocząć bo juz mnie plecy zaczęły bolec... A to moje dzisiejsze dzieło.
Joasia jak tam synek po egzaminach ??? W radio mówili ze juz po
Evell, dorcia8919, Joasia:), Scintilla, karolinka85, Finezja, gosi_a, A1984, sss, agnieszyczka, nenette, Alorrene13, Rozalia, Z. lubią tę wiadomość
Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021