Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Allorene super komplet.
karolinka leginsy kupiłam przy okazji kupowania koszul. Przesyłam link http://allegro.pl/leginsy-legginsy-getry-ciazowe-z-panelem-rozm-s-i4894410337.html Skład: 95% bawełna, 5% elastan Tylko jak na mój gust to nie są one raczej dla osób z długimi nogami, ale że moje długością nie grzeszą to leginsy są akurat;)karolinka85, Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
Inesicia dzieki za link
A co do koszul to mowisz ze te S sa duze?bo ja wlasnie mialam zamawiac od tego sprzedawcy M.. Choc nosilam SWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 16:30
-
Ja przed ciążą nosiłam xs i s, teraz noszę głównie s i jak dla mnie te koszule w rozmiarze s są jednak trochę za duże.
karolinka85 lubi tę wiadomość
-
Allorene śliczne perełki
Mój mąż mi obiecał mi na rocznicę zaręczyn kolczyki z rubinami do kompletu z pierścionkiem zaręczynowym... Zaczynam przypuszczać, że specjalnie nie powiedział, na którą rocznicę mi je kupi bo na razie ni widu ni słychu
Pogodowa masakra ;/ Ja miałam chyba ze 3 drzemki już, mąż też przyszedłz roboty i walnął w kimę... taki dzień. Przynajmniej właśnie tęcza sie pojawiłą
A ja żeby było śmiesznie nam robotę do pracy. NA URLOPIE. Szef do mnie wydzwania że już, że teraz, że natychmiast bo on ma w piątek jakiś deadline na zgłoszenie na kongres i potrzebuje wyników laboratoryjnych które ja mam mu statystycznie policzyć ;( No jakaś masakra.
Alorrene13 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MIKOLAY wrote:Oj mamo ;(
mam termin do poradni diabetologicznej na 20 kwietnia ;(
maskara !!!!
zamówiłam glukometr i pewnie będzie dopiero po świętach .
Pewnie dlatego dzidzi ważu 980 g w 26 tc
Moje wyniki :
95
1h 200
2h 160
Se poszalałam ;( -
Nenette nie tyle polecał, co sama stwierdziłam że chyba ten wezmę... mam elektryczny odkupiony za pół ceny i nieużywany nigdy...
Słszałam że Medela, Lovi i Avent mają dobre, ale dużo zależy od anatomii brodawki i indywidualnych preferencji... jedynie tych najtanszych trzeba się strzec bo silniki głośne, ssą brutalnie i ze zbyt mala lub za dużą siłą...nenette lubi tę wiadomość
-
Byłam dziś na kontroli,szyjka znowu minimalnie krótsza. Ehh do bani!! Na szczęście z małym wszystko dobrze. Na ktg tak się wiercił że nie dało się zmierzyć poprawnie,jutro rano znowu muszę przyjść. A tak to kontrole teraz co tydzień.
Rozmawiałam też dziś z położną,jak urodze w terminie to ona przyjdzie nie ma problemu a jak parę dni wcześniej to lipa bo ona ma urlop. No nigdy nie można wszystkiego załatwić na 100%. Zawsze coś!!
Ciekawe co z naszą Magdą? Odezwij się kochana jak dasz radę!
Marcia podziwiam za talent,śliczny ten komplecik.
Alorrene fiu fiu piękne perełkiRozalia, Alorrene13 lubią tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek