X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia urodziła. Dominik ma 37cm, 870g i 4pkt. Pozdrawiam: Jarek
    ps. Trzymajcie kciuki

Rozalia, dorcia8919, karolinka85, Nieukowa, gosi_a, XxMoniaXx, nenette, Alorrene13, A1984, Scintilla, sss, Muniek, nadine24, Joasia:), maglic, Z., agawera, gosiunia, julita, agnieszyczka, Aka81, Marcia86, zyrcia, karola84, Sista, małaMyszka, Fatim, Nikonka, BrumBrumek, kasika8303, Truskaweczka250, Katha81, Finezja lubią tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • karolina0522 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymamy mocno!!!

AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
    541113d5ef.png
  • Muniek Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Jarek za info. Madziu i Dominiczku trzymam za was kciuki z całych sił. Na pewno będzie dobrze,MUSI!!!! Innej opcji nie ma! Zdrówka życzę z całego serca!

snk2s95.png
    y1iruwn.png
    (*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek <3
  • Rozalia Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki!
    Melduję się że wszystko z nami dobrze, ale niestety w nocy mocno bolał mnie brzuch i jakiś napięty się robi jak chodzę zbyt długo...Wzięłam no spę i trochę odpuściło.
    Nie nadrobię wszystkiego, ale...:)
    Agata ja piorę wszystko. Materacyk z wózka był używany więc obowiązkowo do pralki.
    Byliśmy dziś z mężem na zakupach i chciałam kupić persil sensitive, ale okazało się że on wcale nie jest dla dzieci. Na odwrocie jest napisane że to płyn do tkanin białych i delikatnych, a na opakowaniu dziecko i mamy ładny chwyt marketingowy. Koniec końców kupiłam lovela, nie wiem czy to dobry czy zły wybór :)

Ojej pierwszy maluszek na forum!!! Ależ emocje! Trzymam moooocno kciuki za Dominika, rośnij kochany!

Marcia a może chcesz dla mnie, a raczej mojego synka uszyć taki piękny komplecik? Oczywiście odpłatnie :)

Alorenne to poszalałaś, ale komplet rzeczywiście cudo :) Ja mam zaręczynowy i obrączkę z apartu, ładne rzeczy tam mają ale właśnie niestety za markę sobie liczą dodatkowo...

Nenette gratuluję pozytywnej wizyty, wytrwacie na pewno jeszcze dłuuugo z taką ładną szyjką! :)

Muniek ważne że z małym wszystko ok, a szyjka cóż...musisz dbać o siebie i uważać, a na pewno będzie dobrze :)

Stokrotko a jak wysokie miałaś te cukry? Przestrzegałaś diety? Moja diabetolog bardzo ostrożnie podchodzi do insuliny dlatego pytam.
    CaneCorso ja miałam wręcz odwrotnie czyli po 1h 190 a po 2h 133 i stwierdzono niby tylko nietolerancję.Twoje wyniki na pewno są zbyt wysokie po 2h i masz cukrzycę ciążową...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 19:07

Alorrene13, Scintilla lubią tę wiadomość

f2wljw4z4o3fmwct.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymamy mocno!!

• MIKOLAY Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia, mocno trzymam kciuki !!!!!!!!!!!!!!

b4ipuen.png
  • dorcia8919 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Jestem po pierwszym spotkaniu SR. Dopiero było wprowadzenie, ale myślę, że będzie fajnie. Będzie się chociaż coś działo.

Pogoda senna, czuję się fatalnie. Byłam z teściem w szpitalu na kontroli i dostałam takich zawrotów głowy, że myślałam, że padnę tak jak stoję. Chyba jakieś osłabienie mnie dopadło.

Magdalena 3mam mocno kciuki <3

Allorene ładny komplecik, choć osobiście za perełkami nie przepadam :)
    Marcia gratuluję talentu, bo ja i szycie hmmm :)

Alorrene13 lubi tę wiadomość

• aghata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też trzymam kciukasy za Was...wierzę ze wszystko skończy się dobrze

preg.png[/url]
  • MIKOLAY Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CaneCorso wrote:
    MIKOLAY: Ja mialam po dwóch godzinach chyba 191, ale po 1 h miałam 132, nie wiem czy to dobrze...
    a nie odwrotnie?? bo cukier po 2h chyba powinien spadać

b4ipuen.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka21 wrote:
    Dziewczyny czy ktoras z was wstrzykuje sobie insuline ? bylam dzis u diabetologa i nie obeszlo sie, musze brac insuline o 22 wieczorem bo cukry rano na czczo wysokie :/
    zapraszam do wątku Problemy i komplikacje-Cukrzyca ciążowa tam jest Nas więcej :)
    Magda_lena88 wrote:
    Madzia urodziła. Dominik ma 37cm, 870g i 4pkt. Pozdrawiam: Jarek
    ps. Trzymajcie kciuki
    Kciuki mocno zaciśnięte, zdrówka dla Mamusi i synka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 19:18

• karolinka85 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia..trzymamy kciuki za Dominika <3 bedzie dobrze :)

Moje dwa aniołki <3
    17.07.2013r. (*) 9tydz4dz
    18.01.2014r. (*) 9tydz4dz
    relgtrd8nl40gy67.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku jejku jej! Pierwszy czerwcowy maluszek!

Magda, Jarek, trzymam kciuki za szybkie dojście Dominika do masy urodzeniowej i za brak jakichkolwiek problemów wcześniakowych! Bądźcie dzielni, wspieram z całych sił!

A ja rozpakowałam matę edukacyjną. Nawet jak się Radkowi nie spodoba, mam już chętnego do zabawy :)
    k87t0o25tt5d.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 19:24

Alorrene13, karolinka85, dorcia8919, lilly78, A1984, Rozalia, Scintilla, Muniek, Joasia:), Z., nenette, Aka81, Marcia86, Sista, Finezja lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu gratulacje i szybkiego powrotu do pełni sił dla was obojga !!!
    trzymamy kciuki ! bądźcie dzielni <3

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • aghata Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzisz Nieukowa chociaż wiesz ze się przyda i na darmo nie kupilas...ale masz.fajnego kota.

preg.png[/url]
  • gosi_a Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratki Madziu!! Dominik niech teraz nabiera sił i na pewno będzie zdrowiutki !!

Mi mała chyba dzisiaj brzuch rozsadzi. Najlepiej jakbym tylko leżała.

wnidt5odau6o2x80.png
  • lilly78 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 21:04

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia trzymamy mocno kciuki, niech Dominik szybko rośnie! Ściskam Was wirtualnie

• Alorrene13 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z niedowierzaniem przeczytałam tą wiadomość !!!!!
    Łzy się oczach zakręciły, trzymam kciuki z całej siły za Ciebie Magda i za Dominika !!! Serdecznie gratulacje dla Mamy i Taty :) Musi być dobrze, musi, nie może być inaczej !!! :) No to zaczęła się lista rozpakowanych czerwcówek ...

Dziękuję dziewczyny za miłe słowa, biżuterię będę mogła zaprezentować rodzinie w Wielkanoc i znajomym podczas urodzin (bo to od znajomych był częściowo prezent sprzed roku, a resztę dopłaciłam).

syy26iyeeuly3wjb.png
  • dorcia8919 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie się przypomniało, że w tym tygodniu nie strzeliłam fotki brzuchola. Raz w tygodniu musi być dla mojego porównania jak rośnie :)

Więc tak się prezentujemy w 27t+2d:

fc1tz8.jpg

lilly78, Rozalia, karolinka85, gosi_a, Scintilla, Joasia:), Z., nenette, Aka81, Viola, Finezja lubią tę wiadomość

• lilly78 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 21:05

‹‹ 841 842 843 844 845 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ