X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • Magda_lena88 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia urodziła. Dominik ma 37cm, 870g i 4pkt. Pozdrawiam: Jarek
    ps. Trzymajcie kciuki

Rozalia, dorcia8919, karolinka85, Nieukowa, gosi_a, XxMoniaXx, nenette, Alorrene13, A1984, Scintilla, sss, Muniek, nadine24, Joasia:), maglic, Z., agawera, gosiunia, julita, agnieszyczka, Aka81, Marcia86, zyrcia, karola84, Sista, małaMyszka, Fatim, Nikonka, BrumBrumek, kasika8303, Truskaweczka250, Katha81, Finezja lubią tę wiadomość

relghdgecegtmzr9.png

P6dtp2.png
  • karolina0522 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymamy mocno!!!

AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
    541113d5ef.png
  • Muniek Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Jarek za info. Madziu i Dominiczku trzymam za was kciuki z całych sił. Na pewno będzie dobrze,MUSI!!!! Innej opcji nie ma! Zdrówka życzę z całego serca!

snk2s95.png
    y1iruwn.png
    (*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek <3
  • Rozalia Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki!
    Melduję się że wszystko z nami dobrze, ale niestety w nocy mocno bolał mnie brzuch i jakiś napięty się robi jak chodzę zbyt długo...Wzięłam no spę i trochę odpuściło.
    Nie nadrobię wszystkiego, ale...:)
    Agata ja piorę wszystko. Materacyk z wózka był używany więc obowiązkowo do pralki.
    Byliśmy dziś z mężem na zakupach i chciałam kupić persil sensitive, ale okazało się że on wcale nie jest dla dzieci. Na odwrocie jest napisane że to płyn do tkanin białych i delikatnych, a na opakowaniu dziecko i mamy ładny chwyt marketingowy. Koniec końców kupiłam lovela, nie wiem czy to dobry czy zły wybór :)

Ojej pierwszy maluszek na forum!!! Ależ emocje! Trzymam moooocno kciuki za Dominika, rośnij kochany!

Marcia a może chcesz dla mnie, a raczej mojego synka uszyć taki piękny komplecik? Oczywiście odpłatnie :)

Alorenne to poszalałaś, ale komplet rzeczywiście cudo :) Ja mam zaręczynowy i obrączkę z apartu, ładne rzeczy tam mają ale właśnie niestety za markę sobie liczą dodatkowo...

Nenette gratuluję pozytywnej wizyty, wytrwacie na pewno jeszcze dłuuugo z taką ładną szyjką! :)

Muniek ważne że z małym wszystko ok, a szyjka cóż...musisz dbać o siebie i uważać, a na pewno będzie dobrze :)

Stokrotko a jak wysokie miałaś te cukry? Przestrzegałaś diety? Moja diabetolog bardzo ostrożnie podchodzi do insuliny dlatego pytam.
    CaneCorso ja miałam wręcz odwrotnie czyli po 1h 190 a po 2h 133 i stwierdzono niby tylko nietolerancję.Twoje wyniki na pewno są zbyt wysokie po 2h i masz cukrzycę ciążową...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 19:07

Alorrene13, Scintilla lubią tę wiadomość

f2wljw4z4o3fmwct.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymamy mocno!!

• MIKOLAY Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madzia, mocno trzymam kciuki !!!!!!!!!!!!!!

b4ipuen.png
  • dorcia8919 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Jestem po pierwszym spotkaniu SR. Dopiero było wprowadzenie, ale myślę, że będzie fajnie. Będzie się chociaż coś działo.

Pogoda senna, czuję się fatalnie. Byłam z teściem w szpitalu na kontroli i dostałam takich zawrotów głowy, że myślałam, że padnę tak jak stoję. Chyba jakieś osłabienie mnie dopadło.

Magdalena 3mam mocno kciuki <3

Allorene ładny komplecik, choć osobiście za perełkami nie przepadam :)
    Marcia gratuluję talentu, bo ja i szycie hmmm :)

Alorrene13 lubi tę wiadomość

• aghata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też trzymam kciukasy za Was...wierzę ze wszystko skończy się dobrze

preg.png[/url]
  • MIKOLAY Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CaneCorso wrote:
    MIKOLAY: Ja mialam po dwóch godzinach chyba 191, ale po 1 h miałam 132, nie wiem czy to dobrze...
    a nie odwrotnie?? bo cukier po 2h chyba powinien spadać

b4ipuen.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka21 wrote:
    Dziewczyny czy ktoras z was wstrzykuje sobie insuline ? bylam dzis u diabetologa i nie obeszlo sie, musze brac insuline o 22 wieczorem bo cukry rano na czczo wysokie :/
    zapraszam do wątku Problemy i komplikacje-Cukrzyca ciążowa tam jest Nas więcej :)
    Magda_lena88 wrote:
    Madzia urodziła. Dominik ma 37cm, 870g i 4pkt. Pozdrawiam: Jarek
    ps. Trzymajcie kciuki
    Kciuki mocno zaciśnięte, zdrówka dla Mamusi i synka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 19:18

• karolinka85 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia..trzymamy kciuki za Dominika <3 bedzie dobrze :)

Moje dwa aniołki <3
    17.07.2013r. (*) 9tydz4dz
    18.01.2014r. (*) 9tydz4dz
    relgtrd8nl40gy67.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku jejku jej! Pierwszy czerwcowy maluszek!

Magda, Jarek, trzymam kciuki za szybkie dojście Dominika do masy urodzeniowej i za brak jakichkolwiek problemów wcześniakowych! Bądźcie dzielni, wspieram z całych sił!

A ja rozpakowałam matę edukacyjną. Nawet jak się Radkowi nie spodoba, mam już chętnego do zabawy :)
    k87t0o25tt5d.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 19:24

Alorrene13, karolinka85, dorcia8919, lilly78, A1984, Rozalia, Scintilla, Muniek, Joasia:), Z., nenette, Aka81, Marcia86, Sista, Finezja lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu gratulacje i szybkiego powrotu do pełni sił dla was obojga !!!
    trzymamy kciuki ! bądźcie dzielni <3

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • aghata Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzisz Nieukowa chociaż wiesz ze się przyda i na darmo nie kupilas...ale masz.fajnego kota.

preg.png[/url]
  • gosi_a Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratki Madziu!! Dominik niech teraz nabiera sił i na pewno będzie zdrowiutki !!

Mi mała chyba dzisiaj brzuch rozsadzi. Najlepiej jakbym tylko leżała.

wnidt5odau6o2x80.png
  • lilly78 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 21:04

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia trzymamy mocno kciuki, niech Dominik szybko rośnie! Ściskam Was wirtualnie

• Alorrene13 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z niedowierzaniem przeczytałam tą wiadomość !!!!!
    Łzy się oczach zakręciły, trzymam kciuki z całej siły za Ciebie Magda i za Dominika !!! Serdecznie gratulacje dla Mamy i Taty :) Musi być dobrze, musi, nie może być inaczej !!! :) No to zaczęła się lista rozpakowanych czerwcówek ...

Dziękuję dziewczyny za miłe słowa, biżuterię będę mogła zaprezentować rodzinie w Wielkanoc i znajomym podczas urodzin (bo to od znajomych był częściowo prezent sprzed roku, a resztę dopłaciłam).

syy26iyeeuly3wjb.png
  • dorcia8919 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie się przypomniało, że w tym tygodniu nie strzeliłam fotki brzuchola. Raz w tygodniu musi być dla mojego porównania jak rośnie :)

Więc tak się prezentujemy w 27t+2d:

fc1tz8.jpg

lilly78, Rozalia, karolinka85, gosi_a, Scintilla, Joasia:), Z., nenette, Aka81, Viola, Finezja lubią tę wiadomość

• lilly78 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 21:05

‹‹ 841 842 843 844 845 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ