Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzia urodziła. Dominik ma 37cm, 870g i 4pkt. Pozdrawiam: Jarek
ps. Trzymajcie kciukiRozalia, dorcia8919, karolinka85, Nieukowa, gosi_a, XxMoniaXx, nenette, Alorrene13, A1984, Scintilla, sss, Muniek, nadine24, Joasia:), maglic, Z., agawera, gosiunia, julita, agnieszyczka, Aka81, Marcia86, zyrcia, karola84, Sista, małaMyszka, Fatim, Nikonka, BrumBrumek, kasika8303, Truskaweczka250, Katha81, Finezja lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki!
Melduję się że wszystko z nami dobrze, ale niestety w nocy mocno bolał mnie brzuch i jakiś napięty się robi jak chodzę zbyt długo...Wzięłam no spę i trochę odpuściło.
Nie nadrobię wszystkiego, ale...
Agata ja piorę wszystko. Materacyk z wózka był używany więc obowiązkowo do pralki.
Byliśmy dziś z mężem na zakupach i chciałam kupić persil sensitive, ale okazało się że on wcale nie jest dla dzieci. Na odwrocie jest napisane że to płyn do tkanin białych i delikatnych, a na opakowaniu dziecko i mamy ładny chwyt marketingowy. Koniec końców kupiłam lovela, nie wiem czy to dobry czy zły wybór
Ojej pierwszy maluszek na forum!!! Ależ emocje! Trzymam moooocno kciuki za Dominika, rośnij kochany!
Marcia a może chcesz dla mnie, a raczej mojego synka uszyć taki piękny komplecik? Oczywiście odpłatnie
Alorenne to poszalałaś, ale komplet rzeczywiście cudoJa mam zaręczynowy i obrączkę z apartu, ładne rzeczy tam mają ale właśnie niestety za markę sobie liczą dodatkowo...
Nenette gratuluję pozytywnej wizyty, wytrwacie na pewno jeszcze dłuuugo z taką ładną szyjką!
Muniek ważne że z małym wszystko ok, a szyjka cóż...musisz dbać o siebie i uważać, a na pewno będzie dobrze
Stokrotko a jak wysokie miałaś te cukry? Przestrzegałaś diety? Moja diabetolog bardzo ostrożnie podchodzi do insuliny dlatego pytam.
CaneCorso ja miałam wręcz odwrotnie czyli po 1h 190 a po 2h 133 i stwierdzono niby tylko nietolerancję.Twoje wyniki na pewno są zbyt wysokie po 2h i masz cukrzycę ciążową...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 19:07
Alorrene13, Scintilla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam. Jestem po pierwszym spotkaniu SR. Dopiero było wprowadzenie, ale myślę, że będzie fajnie. Będzie się chociaż coś działo.
Pogoda senna, czuję się fatalnie. Byłam z teściem w szpitalu na kontroli i dostałam takich zawrotów głowy, że myślałam, że padnę tak jak stoję. Chyba jakieś osłabienie mnie dopadło.
Magdalena 3mam mocno kciuki
Allorene ładny komplecik, choć osobiście za perełkami nie przepadam
Marcia gratuluję talentu, bo ja i szycie hmmm
Alorrene13 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStokrotka21 wrote:Dziewczyny czy ktoras z was wstrzykuje sobie insuline ? bylam dzis u diabetologa i nie obeszlo sie, musze brac insuline o 22 wieczorem bo cukry rano na czczo wysokie
Magda_lena88 wrote:Madzia urodziła. Dominik ma 37cm, 870g i 4pkt. Pozdrawiam: Jarek
ps. Trzymajcie kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 19:18
-
Jejku jejku jej! Pierwszy czerwcowy maluszek!
Magda, Jarek, trzymam kciuki za szybkie dojście Dominika do masy urodzeniowej i za brak jakichkolwiek problemów wcześniakowych! Bądźcie dzielni, wspieram z całych sił!
A ja rozpakowałam matę edukacyjną. Nawet jak się Radkowi nie spodoba, mam już chętnego do zabawy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 19:24
Alorrene13, karolinka85, dorcia8919, lilly78, A1984, Rozalia, Scintilla, Muniek, Joasia:), Z., nenette, Aka81, Marcia86, Sista, Finezja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z niedowierzaniem przeczytałam tą wiadomość !!!!!
Łzy się oczach zakręciły, trzymam kciuki z całej siły za Ciebie Magda i za Dominika !!! Serdecznie gratulacje dla Mamy i TatyMusi być dobrze, musi, nie może być inaczej !!!
No to zaczęła się lista rozpakowanych czerwcówek ...
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa, biżuterię będę mogła zaprezentować rodzinie w Wielkanoc i znajomym podczas urodzin (bo to od znajomych był częściowo prezent sprzed roku, a resztę dopłaciłam). -
A mnie się przypomniało, że w tym tygodniu nie strzeliłam fotki brzuchola. Raz w tygodniu musi być dla mojego porównania jak rośnie
Więc tak się prezentujemy w 27t+2d:
lilly78, Rozalia, karolinka85, gosi_a, Scintilla, Joasia:), Z., nenette, Aka81, Viola, Finezja lubią tę wiadomość