Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdalena cały czas trzymam za Was mocno zaciśnięte kciuki.
agawera, monia, agata ale z Was laski;) Super brzuszki.
agnieszyczka mam nadzieję, że podejrzenia okażą się tylko podejrzeniami i z Malutką wszystko będzie w porządku.
Ja byłam dziś na kontroli u stomatologa. Na szczęście był tylko jeden mały ubytek więc już uzupełniony, poza tym ściąganie kamienia i kolejna wizyta najwcześniej za pół roku. Pani doktor zapytała który to już miesiąc, a jak jej powiedziałam, że 8 to stwierdziła, że ona taki brzuch to miała w 5 miesiącu.
Zrobiłam zakupy u naszego sprzedawcy na allegro, czekam na przesyłki z koszulami i materiałem na pościel. Zakupy w aptece zrobię już po powrocie ze świąt (o ile uda nam się wyjechać na święta) i zostanie już chyba tylko materacyk - pewnie gryka pianka kokos, poduszka do karmienia i pampersy (a propos pampersów w Carrefourze rozmiar 1 widziałam dziś za 19,99zł).
No właśnie byliśmy dziś na zakupach i po raz pierwszy miałam wrażenie, że zaraz zejdę. Tak zakręciło mi się w głowie, że szok. I w ogóle jakiś kiepski ten dzień bo od rana brzuch się napinał. Na pocieszenie M zrobił pyszną pizzęWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 21:29
Marcia86, Scintilla lubią tę wiadomość
-
agnieszyczka wrote:Madziu trzymam kciuki.
Ja musze sie pozalić. Bylam na usg 3trym i wyszlo podejrzenie niedomykalności plucnej. Mamy sie udac na echo serca. Jestem przerazonamam nadzieje ze sie myla
Agnieszyczka na spokojnie musisz to sprawdzić. Będzie dobrze, trzymam kciuki!!!!agnieszyczka lubi tę wiadomość
-
kasika8303 wrote:gosi_a wrote:A dałaś kasjerce kartę Rossnę? No i pytanie, czy wzięłaś te premium care 0 lub 1, bo 2 już nie były w promocji.[/QUOTE
Dałam karte i premium care 1 kupiłam
No to bezczelnie zostałaś oszukana. Jak nie masz daleko to ja bym chyba podeszła z paragonem do nich. -
Lilly - akurat dzisiaj rozmawiałam z kolezanka na temat soli morskiej do noska. No i po tej rozmowie nie kupuje, bede używała soli fizjologicznej, w tych pojedynczych pojemniczkach. To spokojnie starcza na zakropienie oczek i noska wlasnie. Kolezanka kupiła sól i wogole jej nie używała.
Agnieszyczka - a poza ta informacja mowil cos jeszcze czy tylko nastraszyl? Ci lekarze tak często cos chlapną bez pomyślenia. To tylko hipoteza, echo serca wszystko zweryfikuje i ufam, ze bedzie wszystko dobrze. Kciukam !!!
Agawera - super brzuszek, ale i extra figura. Brzuszek na pewno zostawisz w szpitalu
-
Ale z was laski.......
Agnieszka sprawdzisz i bedzie dobrze. A to wczesniej tego nie bylo widac? Ja robilam echo i bylo ok ale to gin moj z automatu wystawia skierowanie i to jakos sie robi do 23 tygodnia jak pamietam.
Dziewczyny codziennie cos wrrr...... Ale juz niedlugo jeszczw troszke damy radeMarcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
Dzięki za wsparcie, doceniam to bardzo. Niejednokrotnie widziałam jak wspieracie inne dziewczyny w trudnych chwilach i miałam nadzieje ze nie bede w takiej sytuacji. łudziłam się ze jedyne o czym bedziemy rozmawiać to pampersy i takie tam. Coz... zycie jest zaskakujące.
Mimo wszystko zastanawia mnie to ze jestem spokojna, martwie sie oczywiscie ale czuje ze bedzie dobrze. Mam nadzieje ze intuicja mnie nie zawiedzie... Zobaczymy co czas pokaze.
Ile w waszych miastach sie czeka na Echo serca na NFZ? I ile kosztuje echo prywatnie? Wie może któraś? -
W badaniach prenatalnych byla wysoka przezierność wszystko inne ok. Zaleceniem bylo połokowe to wiadomo i tam tez bylo ok. Wskazaniem byla mozliwosc wykonania usg 3 trym ale odplatnie no i poszlam i dzisiaj wlasnie wyszlo to. Ona powidziala ze nie jest kardiologiem wiec sie nie moze wypowiadac na temat czegos na czym sie nie zna jedyne co widzi to tą niedomykalność, ze to jest nieprawidlowy obraz i radzi pojsc do specjalisty, polecila mi jedną Pania dr jutro bede porbować sie umowić.
-
agnieszyczka wrote:agawera na echo serca?? Zartujesz ?
a pani w rejestracji powiedziała czy zarejestrować , oczywiście powiedziałam że nie i całe szczęście mam jeszcze przychodnię prywatną i tam jestem zarejestrowana na maj sama chciałam taką datę w moim przypadku chodzi o nie równe tętno wiec mi nie spiesznoagnieszyczka lubi tę wiadomość
-
A1984 wrote:Agawera, Monia ale z Was szczuplaczki
śliczne brzuszki!!!
przepis na muffinki
http://www.kwestiasmaku.com/desery/muffiny_cupcakes/babeczki_bazyliowe/przepis.html
kobieto ja na następnej wizycie u gina na wadze na początku 9 zobaczę ! uwierzysz ?