Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
maglic wrote:słodkie - polecacie jakiś przepis na schab pieczony? :> bo dzisiaj zjadłam 5 przepysznych kotletów sojowych z morderczą panierką, kartoflami i słodkimi ogórami i 140 się pokazało... pobiłam swój rekord.
tak ładnie mi szło... ale widać szaleństwo nie popłaca - od jutra obiecuję poprawę, kasze gryczaną i pieczone mięcho będę żarła przez najbliższe 8 tygodni.
Dziewczyny zazdroszcze Wam potwierdzonych już cesarek, ja wizytę u okulisty mam dopiero 30.04 - 36 tc i to wtedy okaże się co ze mną dalej zrobią ( po cichutku proszę o kciuki, żeby wypisali mi skierowanko xD ) i jak to z nią jest ile wcześniej ją Wam wykonują?Liczę, że pod koniec maja będę już rozpakowana.
Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
Madzia trzymamy kciuki....... Musi byc dobrze .......
A powiedzcie mi czy wszystkie bylyscie u dentysty czy tylko jak cos wam dolegalo? Ja nie moge sie zebrac w sobie, nic mnie nie boli, dziury nie widze zadnej bylam przed ciaza i mialam wszystko ok. Codziennie sobie powtarzam ze musze isc zerknac co slychac ale jakos nie dotrzymuje slowa.
Ale umowilam sie do szkoly rodzenia i jutro mam zajecia. Moj gin tez tam wyklada o cesarce he..Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
sss wrote:Masz jakas wade wzroku? Ja tez powinnam sie wybrac ale mam lenia
od dziecka borykam się z moim lewym okiem, praktycznie nic na nie nie widzę... ewentualnie kształty za mgłą,a co najgorsze nic na to nie pomaga. Z prawym zawsze było w miarę, ale w ciąży czuję po sobie, że gorzej widzę.
Madziu - kciuki zaciśnięte. Wszystko będzie w jak najlepszym porządku, najważniejsze, że sterydy podane:** ściskam mocno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 19:21
-
nick nieaktualny
-
sss wrote:Ja mam -4 na lewym i -2 na prawym. Gorzej widze a jazda autem noca to juz odpada. Mowia ze w ciazy sie pogarsza ale ze po moze byc lepiej, choc mojej znajomej jak sie pogorszyl tak zostal.
u mnie tak samo jazda samochodem po ciemaku odpadawszystko mi się zlewa i aż strach. Oby nam się poprawiły te oczy!
-
dorcia8919, lilly78, karolinka85, maglic, Aka81, Joasia:), sss, nenette, Scintilla, Rozalia, Nieukowa, Sista, karolina0522, gosi_a, Finezja, Z. lubią tę wiadomość
-
sss ja też mam mały i rozmawiałam o tym z ginem. Wg niego to nie ma żadnego znaczenia jesli dzieciaczek prawidłowo przybiera. Wczoraj jak byliśmy na SR to kobiety z miesiąc młodszą ciążą miały większe brzuchy niż ja
Po prostu mam głęboko osadzoną macicę, szerokie biodra i taka moja budowa że brzuch nie jest duży.
sss lubi tę wiadomość
-
Madziu - trzymam kciuki aby wszystko było dobrze !!! Musi byc dobrze !!!
sss - to witaj w klubie małych brzuchówJa w piątek przychode do gina, siadam i mowię, ze mam mały brzuch. A on do mnie, cos jak u Rozalii, ze mam szerokie biodra, głęboko osadzona macice. No i Mała większa o dwa tygodnie
Taki juz nasz urok. Mniejszy problem z golenie, ale trudniej o pierwszeństwo w kolejce