Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
śmiało możesz wziąć 100mg
maksymalna dawka dzienna to chyba 600mg z tego co czytałam
Evell wrote:Dziewczyny rano brałam luteine 50 mg poludniu 100 mg a teraz mam wziasc na wieczór ? lekarz mi przepisał n aip luteine 100 mg 2x1 poradzcieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 19:24
Moje 4 kochane Aniołki
-
Witam.
Krótko na swoj temat. Mam 29 lat i jestem szczesliwa mezatka od czerwca 2013.
Pierwsza ciąża obumarła w 8 tc 15.05.2014 roku. teraz po buzliwych dlugich 3 ponad 40 dniowych cyklach zobaczyłam 2 kreseczki. Ciesze się bardzo ale zarazem denerwuje. Dzis mniej bola mnie piersi i juz zaczynam sie stresowac. Wizyte mam dopiero na 12.11.2014 nie wiem jak wytrzymam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 19:27
Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny...
I tak nie nadrobie wszystkich wpisów, wiec w skrócie:
Wizyta u Giny ok, było usg wewnętrze, byłam sama po pracy. Nerwy były, ale na szczęście wszystko było dobrze.
Żywy zarodek z migajacym serduchem ma 5mm, podobno to prawidłowo. Gina założyła kartę ciąży, zleciła pełen pakiet badań krwi i moczu. Następna wizyta ma być za 4 tyg, a obowiązkowe usg miedzy 12a13tyg. Ciesze się i zostanę chyba z ta doktorką, jest pozytywna opowiadała jak to ona sciemniala na początku ciąży na imprezie, że pije, żeby znajomi się nie zorientowali
Udanego wieczoru, nie będę mieć teraz zbyt wiele czasu aby pisać w pracy...Aka81, Viola, Nieukowa, Czarnaa94, Werbenka, Z. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alorrene13 wrote:Hej Dziewczyny...
I tak nie nadrobie wszystkich wpisów, wiec w skrócie:
Wizyta u Giny ok, było usg wewnętrze, byłam sama po pracy. Nerwy były, ale na szczęście wszystko było dobrze.
Żywy zarodek z migajacym serduchem ma 5mm, podobno to prawidłowo. Gina założyła kartę ciąży, zleciła pełen pakiet badań krwi i moczu. Następna wizyta ma być za 4 tyg, a obowiązkowe usg miedzy 12a13tyg. Ciesze się i zostanę chyba z ta doktorką, jest pozytywna opowiadała jak to ona sciemniala na początku ciąży na imprezie, że pije, żeby znajomi się nie zorientowali
Udanego wieczoru, nie będę mieć teraz zbyt wiele czasu aby pisać w pracy...
też mam wizytę kolejną za 4 tygodnie na 17-go masz? -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, na allegro widziałam coś takiego jak detektor tętna płodu. Słyszałyście coś o tym? Myślę czy by sobie takiego nie sprawić, ale nie wiem czy to jest takie w 100% samo dobro. Dajcie znać proszę czy macie z takim ustrojstwem jakieś doświadczenia.