Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nam zaczal sie w sumie 33 tydzien,a mial byc 30 sty ...i wszystko by bylo dobrze gdyby nie ten zab
niewiem co robic,ginekolog wlasnie odpisala zebym go usunela wraz z zastosowaniem antybiotyku,dzwonilam do mojego densty ktory jest mega specjalista i moze mnie przyjac ale dopiero 8go kwietnia
a rope mam juz 4 dzien ...zalamie sie chyba
tak sie martwie o malego
[/url]
-
Truskaweczka250 wrote:Nie przerażaj mnie bo jak pomyśle to się boje porodu hehe:)
może już nie w tak przyjemny sposób ale pierwsza chwila jak wyjdzie będzie cudowna
już sie nie umiem doczekać
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
szczesliwamama wrote:nam zaczal sie w sumie 33 tydzien,a mial byc 30 sty ...i wszystko by bylo dobrze gdyby nie ten zab
niewiem co robic,ginekolog wlasnie odpisala zebym go usunela wraz z zastosowaniem antybiotyku,dzwonilam do mojego densty ktory jest mega specjalista i moze mnie przyjac ale dopiero 8go kwietnia
tak sie martwie o malego
szczesliwamama lubi tę wiadomość
-
Agawera ja też mam ten pakiet z firmy, więc nie płacę za wizytę i nie wiem też ile kosztuje. Zapisać można osobę dodatkową niestety dopiero od następnego miesiąca. Może rozważ innego lekarza prywatnego z polecenia, niekoniecznie z Medicover, bo oni tam zarobieni sa, taka masówka trochę. Albo powiedz temu swojemu czego oczekujesz, sama nie wiem ...
-
szczesliwamama wrote:nam zaczal sie w sumie 33 tydzien,a mial byc 30 sty ...i wszystko by bylo dobrze gdyby nie ten zab
tak sie martwie o malego
To leć do dentysty i porozmawiaj o tym żeby ci go wyrwał ale jakoś najbezpieczniejNie możesz się męczyć
-
Truskaweczka250 wrote:To leć do dentysty i porozmawiaj o tym żeby ci go wyrwał ale jakoś najbezpieczniej
Nie możesz się męczyć
[/url]
-
tak sie martwie o malego
szczesliwamama lubi tę wiadomość
-
szczesliwamama wrote:nie no wtym sek ze on mnie nie boli ! ja go wogole nie czuje,ta ropa to taka kulka na dziasle i tez nie boli ...dzwonie po innych denstystach czy ktos mnie dzis nie przyjmie ;/ bo moj dopiero 8 go
aha no to faktycznie jakieś zapalenie masz to dzwoń może uda sie znaleźć miejsce albo jedź na gorąco i tak mamy pierwszeństwo tym bardziej jak i wszyscy np z bólem maja pierwszeństwo -
Agatko dziękuję za odpowiedź w sprawie ruchów.
Co do brzuszka małego, według mnie jest ok. Dzieciaczki różnie rosną, moja z kolei ostatnio miała brzuszek większy niż powinna. Zobaczymy jak będzie na następnej wizycie
Agawera ja bym zmieniła lekarza, niby jesteśmy już na końcówce, ale te tyg są ważne dla maluszków. -
Truskaweczka250, Z., kasika8303, Joasia:), dorcia8919, gosi_a, nenette, karolina0522, Scintilla, lilly78, Muniek, sss, Aka81, Finezja lubią tę wiadomość
-
Alorrene13 wrote:Agawera ja też mam ten pakiet z firmy, więc nie płacę za wizytę i nie wiem też ile kosztuje. Zapisać można osobę dodatkową niestety dopiero od następnego miesiąca. Może rozważ innego lekarza prywatnego z polecenia, niekoniecznie z Medicover, bo oni tam zarobieni sa, taka masówka trochę. Albo powiedz temu swojemu czego oczekujesz, sama nie wiem ...
no właśnie jak by mnie mąż zapisała to dopiero od 15maja bym mogła korzystać -
aghata wrote:Jezeli jest ropa w zebie to i tak nie wyrwa trzeba najpierw antybiotyk najlepiej jechac na dyzur dentystyczny zeby wypisai recepte na antybiotyk a potem juz do swojego dentysty na wyrwanie
no wlasnie nie ... bo bylam u niego w poniedzialek,i powiedzial ze jezeli nie boli to by nie ruszal,ale zebym skontaktowala sie z moja ginekolog, a jesli juz to powiedzial ze on by to nacial,by ropa wyplynela ,pozniej do wyrwania bo martwy zab,i pozniej antybiotyk ale ten ktory przypisze mi ginekolog ;([/url]
-
aghata wrote:Jezeli jest ropa w zebie to i tak nie wyrwa trzeba najpierw antybiotyk najlepiej jechac na dyzur dentystyczny zeby wypisai recepte na antybiotyk a potem juz do swojego dentysty na wyrwanie
Swoja droga dziwny lekarz..ze nie wspomnial o tym...a do 8kwietnia stan zapalny moze sie rozszerzyc -
szczesliwamama wrote:no wlasnie nie ... bo bylam u niego w poniedzialek,i powiedzial ze jezeli nie boli to by nie ruszal,ale zebym skontaktowala sie z moja ginekolog, a jesli juz to powiedzial ze on by to nacial,by ropa wyplynela ,pozniej do wyrwania bo martwy zab,i pozniej antybiotyk ale ten ktory przypisze mi ginekolog ;(
-
Moj to zawsze rano wierzga..ok.7 potem sie rusza roznie
Ale niewiem czy od dzis czy za tydz.. Ale chyba zaczne zaznaczac od dzisiaj