WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Czerwiec 2015 =)
Odpowiedz

Czerwiec 2015 =)

Oceń ten wątek:
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moi rodzice powiedzieli, że kupią wózek dla małej i jak tylko ok 22 tc byłam zobaczyc wózek i powiedziałam że jest kazali kupić i dali kasę więc nie miałam z tym problemu :
    )

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CaneCorso wrote:
    Swędzące łydki mogą być objawem cukrzycy ciążowej?
    oj nie pomogę :/

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Inesicia Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    ja sie strasznie boje że mój M. nie zdąży z pracy jak sie zacznie i zostanę sama a nie chce :( a pracuje na kopalni więc nie ma możliwości wyjadzu jak tylko mi sie zamarzy :(
    Ja też najbardziej boję się, że zacznę rodzić jak M będzie w pracy i ze służby nie zejdzie. Dlatego liczę, że dostanie wolne od połowy maja (oby Zosia nie zdecydowała się wcześniej nas nawiedzić;)) i razem w domku będziemy czekan na poród.

"Dziecko chce być dobre. Jeśli nie umie – naucz. Jeśli nie wie – wytłumacz. Jeśli nie może – pomóż."
    Janusz Korczak

km5svcqgn978gm4o.png
    Córcia, Córeczka;*
  • agawera Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kojarzycie czy mozemy brac cos na ból glowy ?

km5stv73wsegzrx0.png
    06fd4202d9.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój nie weźmie sobie ot tak urlopu bo wolę żeby go wziłął jak mała będzie .. ale u mnie to super dziwne bo wg belly termin mam na 27 czerwiec, wg om 25 czerwiec a wg usg dzidzia jest o 2 tyg starsza więc bądź tu mądry i pisz wiersze :)
    a ja mam cichą nadzieję, że ok połowy czerwca się pojawi bo lokal na chrzciny mamy na 19 lipca.

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agawera wrote:
    kojarzycie czy mozemy brac cos na ból glowy ?
    apap :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • agawera Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to na szczescie mam w domu , zaraz łeb mi odpadnie

km5stv73wsegzrx0.png
    06fd4202d9.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to weź apap i nie męcz się :)

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heja dziewczyny.

Jaki był dziś piękny dzień,chyba za dużo się nachodziłam,bo i nogi bolą i brzuch na dole....ale żal było nie skorzystać..Mąż miał dziś wolne więc trochę na zakupach byliśmy..i dziś łóżeczko kuzyn przywiózł i drugi wózek spacerówkę i jeszcze renifera na biegunach takiego dużego..kurczę jak ja się cieszę..tyle rzeczy dostaliśmy,że prawie nic nie kupiliśmy...
    Co do wagi..dziewczyny ja przytyłam 14kilo,a dziecko waży 1200 więc chyba dużo..ale ja się nie przejmuje,bo nawet ostatnio do swojego gina mówię,że dużo jem żeby w końcu mała podrosła...i rozstępy mi się robią i cellulit i kit z tym..zdrowie małej najważniejsze!

Sista, karolina0522, karolinka85, Scintilla lubią tę wiadomość

• agawera Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawe czy pomorze przed ciążą nie pomagał

km5stv73wsegzrx0.png
    06fd4202d9.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lilianko pewnie olej cellulit i rozstępy ... smarujesz się pewnie więc robisz co możesz a na resztę nie masz wpływu .. najważniejsza malutka :*

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agawera wrote:
    ciekawe czy pomorze przed ciążą nie pomagał
    może zimny okład na czoło ?

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Sista Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia - jak możesz to sobie przymierz w sklepie stacjonarnym i potem zamów na Allegro. Ja tak zrobiłam z koszulami nocnymi ;) A biustonosza nie przymierzylam i mam nauczkę, na szczęście kupiłam tylko jeden ;)

Zyrcia - dzięki za podpowiedz z tym kappa. Jakoś ten biustonosz z Canpolu mnie nie powalił :/

Dada - super, ze po wizycie wszystko dobrze, bo od razu dobry nastrój wrócił :)

Mnie, odkąd jestem w ciazy głowa swędzi na maxa. Czasami to sie drapie jak pies ;) A używam tego samego szamponu co wczesniej i myje głowę codziennie. Ale nic na to nie stosuje, wiec nie pomogę :/

Czytam te Wasze dyskusje o badaniu tarczycy i muszę przyznać, ze ja w życiu tego nie badałam. Widać nie mam z tym problemu, bo nie miałam problemu z zajściem, ani utrzymaniem ciazy. To chyba nie jest w standardzie, bo moj gin raczej skrupulatny w tym temacie. Jak na razie to ja wydałam 650zl na wizyty u gina, zawsze z USG (płace tylko za te umówione, raz w miesiącu, jak wpadam z problemem to mam za darmo). A za badania wydałam jakies 300zl maksymalnie. Na szczęści to nie jest jednorazowy koszt i da sie przeżyć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 20:58

l22nmg7yw3r6qq05.png
  • Sista Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w temacie prania. W Tesco jest teraz promocja na proszki i płyny do prania z Lovela. A w Rossmanie promocja na płyn do płukania z Lovela. Każda z rzeczy za mniej niż 15zl :)

Finezja lubi tę wiadomość

l22nmg7yw3r6qq05.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sista ale z tymi rozmiarami różnie bo tą mam teraz XXL , niektóre XL co nosze po domu a jeszcze inne L :/

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Sista Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z. wrote:
    Ależ pędzicie ze stronami. Już zapomniałam co chciałam odpisać. Ale wspieram we wszystkich troskach <3
    Sama za to dziś mam jakąś chandre.
    Wczoraj byłam na wizycie i wyszłam niepocieszona więc nie bardzo miałam humor opisywać. Ogólnie z dzieckiem okej, szyjka okej ale faktycznie wyszły mi te hemoroidy. Dostałam na to maść. Wczoraj odczuwałam dyskomfort ale dziś to już koszmar tak mnie tyłek boli. Normalnie nie wiem co ze sobą zrobić bo stać za bardzo nie mogę bo bolą nogi potem puchną a potem w nocy napinają mi się łydki. Siedzieć też nie bardzo bo tyłek... leżeć też słabo bo zaraz zgaga łapie. Więc osiągnęłam level ekstremalnie hard o.O

Strasznie Ci współczuje tych hemoroidów, niestety wiem co czujesz :( Jak najmniej czasu spędzaj w pozycji siedzącej i stojącej, bo wtedy hemoroidy wypychane sa na zewnątrz i boli. Jak siedzsz, to tak troche na ukos na boku. Albo bokiem w pozycji półleżącej, żeby jak najmniej siedzieć na tyłku. Przepraszam za dosłowność, ale jak mnie tak strasznie bolało, to je sobie wpychalam do środka, kładłam na boku i wtedy była ulga.

l22nmg7yw3r6qq05.png
  • XxMoniaXx Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju dziewczyny współczuje Wam... ja na szczęście tego nie mam ..

f2wl3e5exwv499zn.png
    km5sdf9hllms5iw1.png

10. 2018r. - c.b
  • Sista Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    Sista ale z tymi rozmiarami różnie bo tą mam teraz XXL , niektóre XL co nosze po domu a jeszcze inne L :/

Monia, ja poszłam do sklepu Italian Fashion. Wzięłam rożne rozmiary do przymierzalni i wkładałam pod koszule kurtkę (wyglądałam wtedy na 9 miesiac). Wzięłam wiec L i nadal sa troche luźne ;) Oczywiście trzeba przymierzyć identyczny fason i firmę, która potem kupimy na Allegro.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 21:12

l22nmg7yw3r6qq05.png
  • karolina0522 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!
    Też Walczak wszystko w....ia?
    ja dziś jestem na maca wk....na
    ludzie dookola, autobusy, ciąża no okropnie:/
    brzuch mnie ciągle boli i ciagnie, tez tak maciE?

AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
    541113d5ef.png
  • Sista Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    XxMoniaXx wrote:
    jeju dziewczyny współczuje Wam... ja na szczęście tego nie mam ..

Monia - ja teraz na szczęście juz nie mam, ale kilka lat temu to był hard core.

l22nmg7yw3r6qq05.png
‹‹ 887 888 889 890 891 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ