Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
BrumBrumek wrote:a jaki płyn do higieny intymnej w połogu kupujecie??
mnie ostatnio wszystko uczula mogę używać szarego mydła lub biały jeleń po wszystkim innym pali mnie skóra
wiec biore biały jeleń i szampon bambi (dla dzieci )Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 17:58
-
U nas zostały dwie lekcje w szkole rodzenia i torbę według wskazań położnej naszykuję torbę w 35tc żeby sobie czekała a równie bywa nieraz jest tak że wszystko się zacznie wcześniej i wtedy panika żeby wszystko szybko spakować. Co do majtek to w tym szpitalu co będę rodzić to do porodu w fazie rozwarcia to nie można mieć majtek i tylko między nogami trzeba trzymać ale po porodzie to można mieć tę siateczkowe
-
Agata - nie przejmuj sie uwagami o swojej wadze. Ja sie przyznaje do plus 16kg i widze, ze ide na czerwcoowkach na rekord
Na ostatniej wizycie miałam 14kg na plus i gin nic nie powiedział. Nalazilam sie na wycieczce jak głupia, robiłam dziennie 10-20 km spaceru, a i tak przytyłam w tydzien ze dwa kilo. Choc teraz to juz duzo wody mi sie zatrzymało i kontroluje ciśnie. Na szczęście białka w moczu nie było, ale i tak łapie stracha o zatrucie...
Co do aspiratora - to ja dzisiaj odebrałam z In postu elektryczny: http://sklep.haxe.pl/oddychanie/1032-haxe-aspirator-do-nosa-dla-dzieci-elektryczny-skuteczny-bezpieczny.html
Podkłady Bella nie maja kleju, pisałam tu kiedyś o tym. Ja je zamówiłam u naszego sprzedawcy na Allegro, ale w międzyczasie na SR położna nam powiedziała, ze nie maja kleju. Wiec jak juz towar odbierałam, to zamieniłam je na Canpol.
Co do torby do szpitala, to ja spakuje dopiero pod koniec maja.
Ja dzisiaj w końcu widziałam swój wybrany wózek w sklepie. Chyba jestem ostatniaNo i upewniłem sie w trafności wyboru, tylko Pani w sklepie zrobiła mi dziurę w głowie pytaniem o isofixa. Generalnie zakładałam, ze go nie bede miała, ale teraz sie zastanawiam. Czy Wy będziecie stosować isofixa do samochodu?
-
Kurcze jak tak czytam to Wy juz prawie wszystko macie
a ja doslownie nic..
dlatego nie ociagam sie dluzej i jutro pozamawiam to co trzeba
bo do 32tc chcialabym miec juz spakowana torbe tak na wszelki wypadek
-
Sista nie jesteś ostatnia ja wózka też nie mam niby dziadkowie chcą nam kupić jedni i drudzy ale jak coś wspominałam że teraz pod koniec kwietnia chciałabym kupić bo nie wiem jak będę się czuła to w ich strony cisza więc i ja się nie będę odzywać;( co do wagi to u nas 33tc i jest 9kg na plusie więc przez tę 8 tygodni jeszcze przystyję. Ja podkłady mam jedną paczkę Bella jedna typowe szpitalne bo mam w szkole dała i jeszcze dokupię Canpola. Aspirator Do noska to fridę kupiłam i wodę morską też mam