Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa miałam Fridę i teraz też planuję. Na początku ciężko mi było się przełamać, ale później nie zwracałam uwagi na zawartość tego co wyssałam a było naprawdę różnie
Dzięki filtrom nic nie przedostaje się do buzi. Nigdy niczym się nie zaraziłam. Polecam tylko zakup dodatkowych filtrów. -
Ja też planuję zakupić fridę. Co prawda na widok tego jak moja bratowa jej używa u bratanków robiło mi się trochę słabo, ale może jakoś się przełamię kiedy będzie chodziło o czysty nosek naszej córci.
Co do starszych ludzi- ostatnio w kościele starsza kobieta (ok.80 lat), która obok mnie usiadła zwróciła mi uwagę, że w kościele nie powinnam mieć nogi na nogę założonej, podziękowałam za uwagę i siedziałam tak dalej myśląc co ją obchodzi jak siedzę. Później w trakcie mszy zorientował się, że jestem w ciąży i kiedy tylko ksiądz wyszedł to zapytała czy tak jest. Kiedy powiedziałam jej, że tak to zaczęła mi gratulować, życzyć powodzenia, mówiła, że była położną i takie tam. Normalnie miałam ochotę się rozpłakać i ją uściskaćWiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 16:50
Alorrene13, agawera, gosi_a lubią tę wiadomość
-
ja mam taki aspiratorek z canopolu ale w sumie działa na podobnej zasadzie jak frida. Położna taki polecała a ja chyba bałabym się takim podłączanym do odkurzacza.
Dziewczyny mające termin na początku czerwca czy Wy już spakowałyście torbę do szpitala?? Położna na SR mówiła że już czas najwyższy !! :o Dzisiaj zebrałam rzeczy które spakuję do torby w jedno miejscie i mam wiele wątpliwości np. ile pampersów bierzecie do szpitala? Całą paczkę 43 sztuki? czy może to za dużo? a te podpaski bella mama, teraz dopiero zobaczyłam że one są bez kleju..myślicie że będą się trzymały do tych majtek jednorazowych/siateczkowych? a no i ile bierzecie podkładów seni? przepraszam że tyle pytań ale jakoś nie jestem pewna czy dobre ilości pakuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 16:43
-
aghata wrote:CaneCorso wysylam Ci link do przedmiotow...mi tez po uzytkownikh tak pokazalo
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=4222926 -
Ja o pakowaniu torby nawet jeszcze nie myślę
Zacznę pakować za miesiąc. Pampersów wezmę może ze 30, ale to ze względu na to, że mieszkamy dosłownie z 10 minut od szpitala więc M w każdej chwili będzie mógł dowieźć co będzie potrzebne. Do tego pewnie z 6 podkładów na łóżko i 2 opakowania bella mama. Na Żelaznej polecają właśnie te bez kleju bo i tak powinno się leżeć bez majtek i wentylować krocze. Dla mnie to trochę krepujące, dlatego kupiłam też te majtki siatkowe. Zobaczymy co położne na oddziale o tym powiedzą.
-
Agata laska z Ciebie i wcale nie masz za dużo kg. Ja niby na diecie i mam 8 kg na plusie, więc gdybym jadła normalnie byłabym słoniem a Ty trzymasz dobrą wagę
Dziewczyny ja słyszałam że te aspiratory do odkurzacza są niebezpieczne,nie wiem ile w tym prawdy, ale poczytajcie w necie. Ja planuję kupić elektroniczny żeby nie musieć patrzeć na giluny
Torby nie pakuję bo mam termin wg OM na 20 czerwca więc obstawiam, że przed datą cc młody nie zechce wyjśćNo ale myślę że na początku maja już ją dla świętego spokoju zapakuję i niech stoi.
Alorrene ja się umówiłam wstępnie z tą panią
https://www.facebook.com/littlephotoo
Bardzo sympatyczna, zdjęcia ma wg mnie ładne i z tego co pamiętam różne pakiety cenowe, ale nie jakieś kosmiczne ceny jak u innych.
-
BrumBrumek wrote:ja mam taki aspiratorek z canopolu ale w sumie działa na podobnej zasadzie jak frida. Położna taki polecała a ja chyba bałabym się takim podłączanym do odkurzacza.
Dziewczyny mające termin na początku czerwca czy Wy już spakowałyście torbę do szpitala?? Położna na SR mówiła że już czas najwyższy !! :o Dzisiaj zebrałam rzeczy które spakuję do torby w jedno miejscie i mam wiele wątpliwości np. ile pampersów bierzecie do szpitala? Całą paczkę 43 sztuki? czy może to za dużo? a te podpaski bella mama, teraz dopiero zobaczyłam że one są bez kleju..myślicie że będą się trzymały do tych majtek jednorazowych/siateczkowych? a no i ile bierzecie podkładów seni? przepraszam że tyle pytań ale jakoś nie jestem pewna czy dobre ilości pakuję
-
BrumBrumek wrote:bez majtek w szpitalu?? A jak np. do toalety iść? wszystko się zachlapie
BrumBrumek, karolinka85 lubią tę wiadomość