Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sista wrote:Monia, ja poszłam do sklepu Italian Fashion. Wzięłam rożne rozmiary do przymierzalni i wkładałam pod koszule kurtkę (wyglądałam wtedy na 9 miesiac). Wzięłam wiec L i nadal sa troche luźne
Oczywiście trzeba przymierzyć identyczny fason i firmę, która potem kupimy na Allegro.
-
karolina0522 wrote:Hej dziewczyny!
Też Walczak wszystko w....ia?
ja dziś jestem na maca wk....na
ludzie dookola, autobusy, ciąża no okropnie:/
brzuch mnie ciągle boli i ciagnie, tez tak maciE?
dołóżmy jeszcze ciągnące krocze i ból kręgosłupakarolina0522 lubi tę wiadomość
-
no i ogólne zmęczenie materiału. byłam dziś rano w lab. korzystając z pogody chodziłam pieszo a o 14 byłam odebrać wynik,a teraz leże, nogi bolą jakieś są opuchnięte. maaasakra :o
Zastanawiam się jak nasza Nieukowa daje radę na wojażach, ja bym już chyba nie podołała!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 21:32
karolina0522 lubi tę wiadomość
-
karolina0522 wrote:I nawet pisanie nie wychodzi....
tłumacząc to co Napisałam. ...
czy was też wszystko tak wk...wia jak mnie?normalnie od rana wszystko nie tak!
najpierw sie wku..bo ta glupia karta z mbanku uszkodzona i nawet niemoge nia zaplacic a nowa ma przyjsc do 15dni..potem sie dowiedzialam ze kasa ktora mialam miec na koncie bedzie po 24 kwietnia..noz kur..i az z tej bezsilnosci sie poplakalam
ehh
Dobrze ze synek kopie..mam nadzieje ze u niego ok
Do dupy z tym wszystkim..i dalej mnie piecze..dobrze ze w pon.mam gina na nfz powiem niech weznie wymaz..bo juz mnie to wkur..mam nadzieje ze to od luteiny to pieczenie..bo ph mam 4.0 bo badalam paskami..jutro jeszcze zawioze mocz na wszelki wypadek.. -
karolinka85 wrote:Mnie chyba pierwszy raz takie cos dopadlo..
normalnie od rana wszystko nie tak!
najpierw sie wku..bo ta glupia karta z mbanku uszkodzona i nawet niemoge nia zaplacic a nowa ma przyjsc do 15dni..potem sie dowiedzialam ze kasa ktora mialam miec na koncie bedzie po 24 kwietnia..noz kur..i az z tej bezsilnosci sie poplakalam
ehh
Dobrze ze synek kopie..mam nadzieje ze u niego ok
Do dupy z tym wszystkim..i dalej mnie piecze..dobrze ze w pon.mam gina na nfz powiem niech weznie wymaz..bo juz mnie to wkur..mam nadzieje ze to od luteiny to pieczenie..bo ph mam 4.0 bo badalam paskami..jutro jeszcze zawioze mocz na wszelki wypadek..
Mnie ciągnie, boli jak na @a humor dop...la ze juz sama stwierdziłam a h...uk niech boli najwyżej wswcześniej urodze...bo mnie ten stsn juz zamecza...do tego ciągle leci coś i sprawdzam czy ok, czy nie eeeehhh i wyzywam sie na bliskich.,AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
karolina0522 wrote:To mnie pocieszylyscie....bo mialam i mam wrażenie, ze fiksuje
bedzie lepiej..ale chyba dopiero po terminie porodu
karolina0522 lubi tę wiadomość
-
Czekałyśmy na wiosnę, to mamy...widze, ze dopada co niektóre przesilenie wiosenne
Mnie denerwują moje puchnące i blade nogi. Spodnie upralam i przez dwa dni chodziłam w spódnicy, łydki jak balerony, po godzinie spaceru były juz jak salcesony
Chyba potraktuje je jakimś samoopalaczem, tylko sprawdzę czy to bezpieczne. Ale poza tym to ok, jakoś mam pozytywna olewke na wszystko.
karolina0522, karolinka85, nenette, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Sista wrote:Czekałyśmy na wiosnę, to mamy...widze, ze dopada co niektóre przesilenie wiosenne
Mnie denerwują moje puchnące i blade nogi. Spodnie upralam i przez dwa dni chodziłam w spódnicy, łydki jak balerony, po godzinie spaceru były juz jak salcesony
Chyba potraktuje je jakimś samoopalaczem, tylko sprawdzę czy to bezpieczne. Ale poza tym to ok, jakoś mam pozytywna olewke na wszystko.
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
karolina0522 wrote:Mnie ciągnie, boli jak na @a humor dop...la ze juz sama stwierdziłam a h...uk niech boli najwyżej wswcześniej urodze...bo mnie ten stsn juz zamecza...do tego ciągle leci coś i sprawdzam czy ok, czy nie eeeehhh i wyzywam sie na bliskich.,
i to praktycznie cala ciaze mi towarzysza...nie to zeby codziennie ale czasami lapia..dlatego tez biore nospe 3x1 caly czas..
Do tego te swedzenia i pieczenia toz to jakas zmoramam juz ich dosc!!!
Niech juz bedzie koniec maja! -
karolina0522 wrote:Podczytuje kwietniowki, juz prawie wszystkie po.....
ciekawe, jak u nas będzie. ....bo do konca raczej nie dotrwam..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 22:15
-
nick nieaktualnyJa dziś też mam dzień płaczu, masakra. Wszystkie palce mam pokłute, bo jakoś nie bardzo mi idzie to badanie glukometrem i musiałam robić po 2-3 podejścia, bo krew nie chciała lecieć
nie wiem czy jakaś jestem niekumata czy co, generalnie po kolacji kłułam się i płakałam z bezsilności. A cukry ciągle ciut powyżej normy ok 125 i po obiedzie i po kolacji, załamka nooooo.
-
nick nieaktualnyaaaa brzuch też mnie boli, ale tak się zafiksowałam na tych cukrach, że tu trochę odpuściłam, biorę leki więc musi być ok. Chyba naprawdę mamy wiosenne przesilenie
Z dobrych newsów - mam szafę! Teraz M zacznie opróżniać pokój małej tak żeby w ciągu 2tyg kupić jej mebelkiwtedy zrobimy pranie i M zacznie prasować
bo mi raczej nie pozwolą, tyle dobrego bo nie znoszę prasować
Z., Sista, Rozalia lubią tę wiadomość
-
Nenette ja mierze z miesiąc już i tez mi się zdarza jeszcze kuc po kilka razy... a cukry metoda prób i błędów ogarniesz. Moje cukry na początku rano potrafiły szykować do 150... będzie dobrze, nie stresuj się bo ponoć stres tez podnosi cukier. Wiem łatwo się mówi bo ja tez wylam jak jadłam to co zalecają a cukier poza norma i plakalam ze krzywde dziecku robie. Ale z każdym dniem będzie lepiej.
A ogolnie dołączam się do odczuwajacych przesilenie wiosenne. U mnie tez dzis łzy bez powodu. Albo z powodu kumulacji hormonóww kupie raźniej
nenette, karolinka85 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnyZ dzięki, pocieszyłaś mnie, bo już myślałam, że jestem totalną ofiarą losu w tym temacie
Najgorsze jest to, że za muszę zmieniać moc kłucia, bo raz się udało 4, później dopiero na 5 poszło, nie wiem od czego to zależy, no nic początki są zawsze trudne. Dobrze, że można się tu wyżalić