Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rano mialam taka kulke jakby galaretka ala sluz plodny..teraz jak bylam w toalecie to na papierze znowu to samo...
Kurcze to chyba to patrzac po zdjeciach w necie!
Boze jade na ip... Modlcie sie prosze zeby to nie byl czop! -
Gosia - a wykluczyłaś jakieś pęknięte naczynko po badaniu lub sexie? Ja tak miałam dwa tygodnie temu, nitki krwi i okazało się, że to po badaniu u gina.
Karolinko - będzie dobrze, to pewnie gęstszy śluz. Dużo płynów piłaś ostatnio? Bo jest gorąco, to więcej chyba powinno się pić.
Trzymam kciuki za Was obie !!!karolinka85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nenette wrote:Kochane a bepanthen macie ten zwykly czy extra? A alantan to masc czy krem??
Bepanthen mam zwykły, a Alantan maść.
Śmigam na spotkanie z koleżankami i ich pociechami (Chłopczyk 10, Dziewczynka 7 miesięcy). Kolejne wieści z pierwszej ręki o porodzie w szpitalu, gdzie będę rodziła
Musze po drodze kupić jakiś mały tort, koleżanka ma ogródek, a pogoda cudnanenette, Alorrene13 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nenette wrote:Kochane a bepanthen macie ten zwykly czy extra? A alantan to masc czy krem??
Zamówienie w aptece złożone. Zostaje jeszcze tylko materacyk, płyn do kąpieli, chusteczki nawilżone, staniki do karmienia i może jeszcze jedno okrycie kąpielowe.
Czy któraś z Was kupuje może kosmetyki Babydream (te z rossmana). Zastanawiam się właśnie czy wybrać te czy może jednak Hipp.nenette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInesicia wrote:U nas położna mówiła żeby kupić alantan maść.
Zamówienie w aptece złożone. Zostaje jeszcze tylko materacyk, płyn do kąpieli, chusteczki nawilżone, staniki do karmienia i może jeszcze jedno okrycie kąpielowe.
Czy któraś z Was kupuje może kosmetyki Babydream (te z rossmana). Zastanawiam się właśnie czy wybrać te czy może jednak Hipp.
A drogi jest ten Alantan?? bo ja chciałam kupić do pielęgnacji pupy ziajkę i sudocrem?? -
Agawera na pewno wszystko będzie dobrze kciuki mocno trzymam !
Karolinka mam nadzieję, że to nie czop tylko fałszywy alarm też trzymam kciuki !
Co do kosmetyków babydrem to ja planuje je zakupić, czytałam że mają bardzo dobry skład, a kuzyna żona ma teraz 4 m-cznego synka i od początku ich używa. Maluszka trzymałam na rękach i wąchałamjak dla mnie mało dzieciem pachnie, ale może dlatego że mi się niemowlak z oliwką kojarzy, której teraz nie zalecają ;/
karolinka85 lubi tę wiadomość
-
Mi jak odszedł czop w 23 tc (wtedy nawet nie wiedziałam że tak wygląda czop) to był to kawałek takiej zbitej galaretki śluzowej ( sorry za opis) i nie doczekałam sie nawet wizyty nastepnego dnia bo nad ranem byłam już z pęcherzem w pochwie i szyjka rozwartą na 4cm.
mam nadzieje karolinko że to fałszywy alarm , pare dni temu byłas na izbie i szyjke z tego co pamiętam mialas 36mm wiec , mysle że tak szybko by sie nie skróciła , nie otworzyła i zeby doszło do wypadnięcia. Trzymam kciuki zeby było dobrze.karolinka85 lubi tę wiadomość