Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się i ja.
Stokrotka spokojnie, nerwy nie pomogą. Najważniejsze, że masz wyniki i można zacząć działać.
Brumbrumek ja kupuję Oilatum. Polecono mi, że jest dobry, że natłuszcza skórę maluszka i nie trzeba potem dodatkowo niczym smarować.
Powodzenia wizytującym! -
nick nieaktualnylilly78 wrote:Inesicia ale sen
Dziewczyny, a czy po prasowaniu chowacie ciuszki w jakieś worki, pudełka cokolwiek, czy na ich docelowe miejsce do szafki/szuflady?
QUOTE]
ja po prasowaniu chowałam do część worków próżniowych, część w pudła plastikowe, a resztę w pudełka kartonowe. -
Alorrene13 wrote:Witamyyyy
Dziewczyny byłam w Rossmanie wzięłam balsam do ciała babydream i pytam babki czy jest ta promocja z oliwką, i ona mówi, że nie wie nic o tym, to my dostajemy maile z rossnę a nie oni i że z tego co kojarzy to jest promocja dla dziecka na urodziny pierwsze, drugie itp. yyyyy Zaraz obczaję czy miałam tą promocję w mailingu z rossnę, jeśli tak to się wkurzę i może tam pójdę ponownie
Trzeba było wziąć oliwkę i poprosić aby sprawdziła przy kasie dając też kartę Rosnę, u mnie też nie wiedziały o promocji. -
Nieukowa - witaj w klubie powerowcow
Ja wlasnie wróciłam z giełdy kwiatowej. Zakupiłam doniczki, ziemie i pelargonie pnące. Jako, ze jestem u rodzicow, to tato mi zaraz posadzi - ja nie przechorowałem toxoplzmozy, wiec wole w ziemi nie grzebać. Zazdroszczę ogródka, na giełdzie taki wybór, a ja bym wszystko brała, tylko miejsca na balkonie brak
Lily - ja ubranka juz uprasowany składam w komodzie.
Stokrotka - lekarze wiedza co robią, na pewno Wam pomogą, bez względu na to w którym szpitalu. Trzymam kciuki !!!nenette, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Alorrene13 wrote:Faktycznie nie ma tej promocji w obecnych z rossnę u mnie na stronie Rossnet jak się zaloguję. Która to dziewczyna pisała że dostała oliwkę za 1 grosz?
To u Ciebie może tylko takie cuda
Dostałam na maila informację, że przy dowolnym zakupie oliwka dla mam 1 gr, pytałam pracowników bo nie było etykiety i one nic nie wiedziały, więc wzięłam oliwkę dałam kartę i poprosiłam o sprawdzenie, wyszło ze oliwka za 1 gr, kupowałam we wtorek, dziś jadę po kolejną bo mi pod pasowała. Nie sądzę aby to było tylko w moim mieście:) -
nick nieaktualny
-
Hahaha
Ja też należę do grona stalkerów
zawsze rano wchodzę do nas na forum a potem na majówki, jakoś mam wrażenie że u nich powoli się rozkręca, kwietniówki w połowie marca były już rozpakowane w większym gronie. Zobaczymy jak to u nas pójdzie
aghata wrote:Ja tez chcialam dzisiaj kocyki wyprac ale wlasnie sie zastanawiam, bo nie wiem czy wsadzac juz w szafke czy nie, w koncu to juz 34 tydzien.
Ja zacznę prać za jakieś niecałe 2 tyg. bo właśnie nie mam za bardzo gdzie przechowywać a chcę żeby były jak najbardziej świeże
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny, witam się
Mam pytanie, po czym poznać że np. zaczęły sączyć.się wody? Czyli,.że zaczęły odchodzić ..
Zastanawiam się skąd mam to wiedzieć..w 1wszej ciąży przebijaki pęcherz..a teraz skąd rozpoznać,.że to np. wydzielina bezbarwna a nie saczenie się wód, tak mnie to zastanawia.....AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
Hej, hej ja już po rozmowie z diabetologiem który powiedział ze cukry są spoko i daleko mi do insuliny, a ja głupia panikara pojechałam
Miałam kilka wyskokow miedzy 130-150 ale powiedział że to luz, bo się zdarzyło bardzo rzadko,a glukometr też czasem wariuje nie mówiąc już o trzustce. Także wróciłam do domu zadowolona, że nie szkodzę małemu
Z kosmetyków to tak jak dorcia kupuję oilatum, sporo koleżanek mammamusiek mi polecalo. Do pupy alantan, jak będzie ciemieniucha to oliwka hipp, na odparzenia sudocrem. Laktator chcę kupić medela swing też bardzo polecany, ale używany tak do 350 zł nie więcej.
Jeśli ktoś dziś tez wizytuje, to życzę owocnego podgladanianenette, maglic, Scintilla, dorcia8919, sss, karolina0522 lubią tę wiadomość
-
Mi wlasnie (w pierwszej ciazy) odeszly wody...lezalam w lozku jakos 6 rano byla i poczulam takie jakby pekniecie. Wstalam zobaczylam ze wkladka jakos tak dziwnie mokra, M wstal bo szedl do pracy siedzi na kibelku ja podchodze iii....zaczelo kapac na podloge zrobila sie kaluza mowie do M ze jedziemy do szpitala wykapalam sie szybko pod prysznicem ubralam, M wzail torbe i pojechalismy, ale mialam wtedy nerwa i powera, wiedaialam ze niedlugo juz bede mamusia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 13:19
karolina0522, Sista, Z., karolinka85, BrumBrumek lubią tę wiadomość
[/url]
-
Ja kupilam tez puder bo niby juz nie zalecaja ale jak bedzie goraco a maly bedzie mial faldki zawsze mozna posypac puderkiem miedzy faldkami zeby sie nie pocily. Tak moja siostrq robila i ja tez...kiedys moja Zuza bardzo odpazyla sobie pipcie i pomogla mąka ziemniaczana
[/url]
-
karolina0522 wrote:hej dziewczyny, witam się
Mam pytanie, po czym poznać że np. zaczęły sączyć.się wody? Czyli,.że zaczęły odchodzić ..
Zastanawiam się skąd mam to wiedzieć..w 1wszej ciąży przebijaki pęcherz..a teraz skąd rozpoznać,.że to np. wydzielina bezbarwna a nie saczenie się wód, tak mnie to zastanawia.....
No jak to są duże ilości to raczej poznasz, albo chociaż się zaniepokoisz i sprawdzisz na IP. Ale po co się martwić na zapas, skoro nic się nie dziejekarolina0522 lubi tę wiadomość
-
aghata wrote:Mi wlasnie odeszly wody...lezalam w lozku jakos 6 rano byla i poczulam takie jakby pekniecie. Wstalam zobaczylam ze wkladka jakos tak dziwnie mokra, M wstal bo szedl do pracy siedzi na kibelku ja podchodze iii....zaczelo kapac na podloge zrobila sie kaluza mowie do M ze jedziemy do szpitala wykapalam sie szybko pod prysznicem ubralam, M wzail torbe i pojechalismy, ale mialam wtedy nerwa i powera, wiedaialam ze niedlugo juz bede mamusia.
No tak, ale czytałam że niektórym się sączą tylko, jak to poznać,.że to wodyAlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
aghata wrote:Mi wlasnie odeszly wody...lezalam w lozku jakos 6 rano byla i poczulam takie jakby pekniecie. Wstalam zobaczylam ze wkladka jakos tak dziwnie mokra, M wstal bo szedl do pracy siedzi na kibelku ja podchodze iii....zaczelo kapac na podloge zrobila sie kaluza mowie do M ze jedziemy do szpitala wykapalam sie szybko pod prysznicem ubralam, M wzail torbe i pojechalismy, ale mialam wtedy nerwa i powera, wiedaialam ze niedlugo juz bede mamusia.
hahaha po przeczytaniu pierwszego zdania aż mi serce zaczęło szybciej bić, myślałam że piszesz w czasie teraźniejszymkarolina0522, Nieukowa, agawera lubią tę wiadomość