Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykarolina0522 wrote:Moje pytanie to ciekawość przeczytałam w necie i się zastanawiam, jakbym to miała rozpoznać ale spoko jak będzie to się pozna chyba.....
Pozdrawiam miłego dnia
Karolina mi przy pierwszym porodzie zaczeły się sączyć wody. Nie byłam pewna czy to wody, ale im więcej chodziłam tym więcej mi ciekło. Nie są one gęste, tylko taka właśnie woda. Na początku było ich mało. Wyszłam do lekarza, który akurat tego dnia przyjmował w przychodni (miałam wtedy pod nosem) i on potwierdził że to wody. -
Lilianka27 wrote:A drogi jest ten Alantan?? bo ja chciałam kupić do pielęgnacji pupy ziajkę i sudocrem??
lilly jutro pewnie pójdę do innego rossmana i może tam będą mieć kosmetyki hippa więc porównam zapachy. Dobrze, że zwróciłaś mi na to uwagę. Wiem, że te rosmanowskie kosmetyki mają fajny skład i dlatego się nad nimi zastanawiam. -
Suzanna22 wrote:Mi jak odszedł czop w 23 tc (wtedy nawet nie wiedziałam że tak wygląda czop) to był to kawałek takiej zbitej galaretki śluzowej ( sorry za opis) i nie doczekałam sie nawet wizyty nastepnego dnia bo nad ranem byłam już z pęcherzem w pochwie i szyjka rozwartą na 4cm
A co to znaczy pęcherz w pochwie? miałaś wtedy jakieś skurcze? -
Dziewczyny - zadam bardzo głupie pytanie... Czy Was też bolą tak 'Bożeny' ? Moja mnie dzisiaj jakoś tak boli, do tego wygląda jak jeden wielki hamburger
do czerwca przeistoczy się chyba w kebaba. ( przepraszam za dosłowność) Wiem, że wszystko puchnie itp. itd. ale żeby aż tak? Jak chodzę to ją czuje...
beznadzieja
Trzymam kciuki za wizytujące - wszystko będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 16:40
Suzanna22, karolinka85 lubią tę wiadomość
-
Byłam u gin, wszystko ok,może to naczynko, sama nic nie powiedziała, kazała dobę poleżeć i zacząć znowu brać duphaston pytałam czemu no powiedzkiala tak dla potrzymania, mały leży głowa w dół i uciska mi pęcherz. Sprawdziła lozysk
o i przepływy, a wizytę mam u niej planowo na wtorek, dziś mnie nie policzyła. Agawera ciekawe jak Ci się spodoba wizyta boją chodziłam do Dr Matkowskiego i jest fajny sympatyczny ale jak zaczęłam płamic to trochę olal sytuacje, za wcześnie odstawiłam duphaston, raz dostałam usg z innymi danymi dziewczyny, wiec nieźle jaja. Karolinka daj znać co u CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 17:11
Rozalia, Z., Scintilla, karolinka85, nenette lubią tę wiadomość
-
maglic wrote:Dziewczyny - zadam bardzo głupie pytanie... Czy Was też bolą tak 'Bożeny' ? Moja mnie dzisiaj jakoś tak boli, do tego wygląda jak jeden wielki hamburger
do czerwca przeistoczy się chyba w kebaba. ( przepraszam za dosłowność) Wiem, że wszystko puchnie itp. itd. ale żeby aż tak? Jak chodzę to ją czuje...
beznadzieja
Trzymam kciuki za wizytujące - wszystko będzie dobrze
Może masz to samo co ja, czyli rozchodzenie spojenia łonowego. Mnie niedawno też tak bolało że funkcjonować było ciężko, ściskało, kłuło i parcie na pęcherz. Na izbie gin mnie zbadała i od razu powiedziała że się rozłazi i trzeba się oszczędzać, bo im ciąża starsza tym bardziej się spojeniu dostaje.
Ja mam mleczko z babydream z rossmanna bo kiedyś kupiłam jak mnie skóra swędziała po zwykłym mleczku i niestety musiałam odstawić, bo tak mi zapach przeszkaszał. Nie chciałabym tego wąchać codziennie na dziecku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 17:03
maglic lubi tę wiadomość
-
BrumBrumek wrote:Suzanna22 wrote:Mi jak odszedł czop w 23 tc (wtedy nawet nie wiedziałam że tak wygląda czop) to był to kawałek takiej zbitej galaretki śluzowej ( sorry za opis) i nie doczekałam sie nawet wizyty nastepnego dnia bo nad ranem byłam już z pęcherzem w pochwie i szyjka rozwartą na 4cm
A co to znaczy pęcherz w pochwie? miałaś wtedy jakieś skurcze?
pecherz płodowy w pochwie- część worka płodowego z dzieckiem zeszło do pochwy. Tak w nocy pojawiły się skurcze , o 5 rano byłam a izbie ale było juz za pózno bo nie dalo sie zachamowac skurczy. -
maglic wrote:Dziewczyny - zadam bardzo głupie pytanie... Czy Was też bolą tak 'Bożeny' ? Moja mnie dzisiaj jakoś tak boli, do tego wygląda jak jeden wielki hamburger
beznadzieja
Trzymam kciuki za wizytujące - wszystko będzie dobrze
Nie chciałam polubić, przepraszam to przypadek. Mnie boli krocze ale nie mam bardzo spuchniętej Bożeny.karolina0522 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć wszystkim!!! Mam dziś mega okropny dzień, pokłóciłam się z M, płakałam i w ogóle do dup... dziś. Do tego wszystkiego znowu zaatakowała mnie zgaga
Liwia chyba wie, że nie mam dziś nastroju bo nie wymachuje dziś tak mocno swoimi malutkimi kopytkami
Dostarczono nam materiały na remont, jejku jest tego garstka a wydaliśmy tylke kasyw sobotę rano przychodzi remontowiec i zaczynamy!
Czekam na same dobre wieści od dzisiejszych wizytujących. Karolinka trzymam kciuki aby to nie był czop.
Jeżeli chodzi o kosmetyki to ja postawiłam na Rosmanna, oliwkę Hipp- pachnie zabójczo ładnieLinomag i na razie tyle, zobacze jak będzie reagować skóra mojego skarbeusza
karolinka85 lubi tę wiadomość
-
maglic wrote:Nie szkodzi Kochana
:* kebab marzy mi się po nocach - więc w ramach życiowego żartu Bożena mi się w niego przeistacza.
Koło mnie jest Kebab u Bożeny .... już teraz wiem dlaczego tak lokal nazwali
Mnie naszczęście nic w niej nie boli ... ale przyznam, że jak się goliłam przed ostatnią wizytą u gina efekt był opłakany ... powinni ze mną nakręcić nową część filmu "człowiek z blizną"
Karolinka ... ja również mam nadzieje, że to fałszywy Alarm!aghata, Z., karolina0522, Nieukowa, maglic, karolinka85, Alorrene13, nenette, BrumBrumek, Viola lubią tę wiadomość
-
Ja dziewczyny kupiłam dla małej babydream. Dużo matek chwali
ooooo widzę albumy przychodzą, ja już ok 2 miesiące czekam. Miałam kupić jakiś ale poczekam, może i do mnie dotrze.
Karolinka jak coś będziesz wiedziała, daj znaćkarolinka85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestrscie niemozliwe z tymi porownaniami
IMO spuchnieta bozena wyglada bardziej jak hot dog
Moze to infekcja intymna? Normalnie mi nie puchnie... Boli mnie za to krzyz, boli miednica, no i wylazi hemoroid. Chyba nazwe go Herman. Zeby z Bozena sie komponowal.
A w ogole to po wizycie pozytywniemialam pierwsze swoje ktg- nuda max. Ale nie mam skurczy i robilam sobie z mlodego jaja, jak nucilam to mu tetno przyspieszalo
ale w granicach normy.
Mlody ma 1829g, powazny czlowiek juz z niegoNozki urosly, brzuch dalej szczuply ale juz bardziej proporcjonalny.
I zero fot 3D tym razem- zbòj zakryl sie rekami i stopamiAnia1704, karolina0522, maglic, Scintilla, Alorrene13, kasika8303, nenette, Joasia:), Viola, Z., sss, lilly78 lubią tę wiadomość
-
Scintilla - Kebabowa Bożena rozwaliła mnie na łopatki
bałabym się tam zjeść chyba teraz xD
Nieukowa - hemoroid Herman niech już nie wyłazi tak do tej Bożeny zboczeniec jeden!gratuluje udanej wizyty!
Scintilla, kasika8303, BrumBrumek, Z. lubią tę wiadomość