Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój młody leży twarzą do kręgosłupa i też wypina mi plecy z tyłkiem na zmianę
Dziś w ogóle chyba coś mi wsadził między żebra i aż oddychać nie mogłam tak bolało.
Dziś ostatnia samotna noc, jutro wraca mężuś i już się cieszęsiamyrka lubi tę wiadomość
-
Dada wrote:Tak ja na klinicznej.
Pani ze szkoły rodzenia kazała nam kupic piłkę do rozciągania,olejek migdałowy do masażu szyjki i witaminę D w kapsułkach ( wiecie moze czemu witaminy koniecznie w kapsulkach?
To będziecie się masowaca witaminy w kapsułkach maja w środku olejek wiec pewnie dlatego . koleżanka tez mi o tym mówiła jakiś czas temu jak chodziła tam na szkole rodzenia. Podobno dzięki temu można uniknąć nacięcia.
Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 16:38
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94🎉 (3.05)
93? 92? 91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: ?
3 wizyta: ?
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
.
1) schudnąć 10kg:
94🎉 (3.05)
2) przyjmować suple
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
Dziś słyszałam od dziewczyny. Od której kupiłam rogala do karmienia, że rodziła ma klinicznej i jest bardzo zadowolona ale trudno o miejsca i najlepiej jechać juz ze skurcze wtedy powinni przyjąć, ja myślałam o zaspie teraz ale coraz więcej złych opini słyszę. W Wojewódzkim rodziłam i tak naprawdę nie mam się do czego przyczepić jeżeli chodzi o poród ale też nie mam porównania. Agawera a to sprawdzę sobie to.może byśmy z mężem się przeszli a Dada Ty jesteś teraz w Śr na hynka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2015, 23:21
-
.
1) schudnąć 10kg:
94🎉 (3.05)
2) przyjmować suple
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
Dzień Dobry :]
Agata - cieszę się, że wróciliście cali i szczęśliwi - ja również przyłączam się do życzeń : Wszystkiego dobrego na Nowej Drodze Życia!
Coraz mocniej zastawiam się czy nie zamontować sobie jakiejś poręczy w łóżku abym mogła swobodniej wstawać bo w chwili obecnej rolę takiej barierki spełniają różne części ciała M.
Dodatkowo stwierdziłam, że za mocno chwaliłam swój kręgosłup do tej pory - bo wczoraj dał mi popalić - odcinek lędźwiowy czuję coraz częściej ... a i same plecy lubią o sobie przypomnieć
Kondycja włosów u mnie bez zmian od kilku mies. - czyli dużo lepiej niż przed ciążą z przetłuszczaniem .... co do skóry - zauważyłam szczególnie po kąpieli, że wychodzą mi na ramionach i udach stosy czerwonych kropek ( mam nadzieję, że to mocniej ukrwione naczynka krwionośne bo efekt wysypki mija po pewnym czasie )
Orchidea - ja również zaciskam kciuki za Was!
Życzę miłego dnia - szczególnie jeśli ktoś dzisiaj wizytujeAlorrene13, Rozalia, karolinka85, maglic, Finezja lubią tę wiadomość
-
Witam z rana, noc fantastycznie przestaną bo we własny łóżku nikt nie przychodził o 3 na mierzenie tętna brzuszka i temperatury po prostu cudownie nie ma to jak spać u siebie przytulic się do męża no i łóżko tak nie skrzypi przy każdym przekreceniu
Co do klinicznej należała na poród naturalny, wiec jak będzie się miało problem z porodem to będą tak długo męczyć aż urodziny naturalne
Koleżanka rodziła 14 godzin naturalnie a dziecko miało 4750. I nie zrobili ccAlorrene13 lubi tę wiadomość
-
Witam o poranku
Właściwie już od 6nie śpię! Może w dzień sobie to odbije jakąś drzemką
Scintilla ja z kolei cieszyłam się że skurcze łydek mnie nie dotycząno i niestety się zaczęło. Oj ból nieziemski
coraz więcej tych dolegliwości dochodzi. A będzie pewnie ciekawiej
Co do stanika do karmienia ja czekam do ostatniej chwili z kupnem,bo jak narazie moje cyce nic a nic nie urosły,co bardzo mnie smucia nie wiem jak to będzie jak pokarm się pojawi.
Miłego i pozytywnego dniaScintilla, Alorrene13, Rozalia, karolinka85, maglic lubią tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Dzień dobry mamuśki :*
Ja dzisiaj jedną podróż do toalety zaliczyłam, więc noc ogólnie na plusAle z łóżka też ledwo się zwlekam, jęcze, stękam, wzdycham, bluźnie. Ale już niedługo wstawanie z łóżka nie będzie zajmowało 10 minut
Scintilla ja takie czerwone kropeczki mam jak wystawie skórę na słońce, myślałam że jak Dracula będę się wyłaniała o zmroku - no ale o 22 to kabanos wzywa i spanie, więc jakoś tak z nimi chodzę - i faktycznie po jakimś czasie giną i jak wystawie paszcze na słońce to znowu wyłażą
Muniek - mi też nic, a nic nie urosływstrzymam się jeszcze troszkę z jego kupnem, a nóż coś się ruszy
Miłego dnia kochane!
Ja dzisiaj miałam dokończyć prasowanie i wstawić nowe, ale chyba odpocznęjutro też jest dzień. Ogóólnie chyba syndrom wicia gniazda mnie omija... wszystko przekładam na później
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 08:38
Scintilla, Sista, Alorrene13, nenette, Rozalia, karolinka85, Muniek lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki
Gosia ja do sr na kliniczna zaczęłam chodzić.
Mówili tam wczoraj ,ze na zaspie teraz jest remont i tez za dużo nie przyjmują bo jest ograniczona ilośc miejsc.
Moj kuzynka miała na klinicznej cesarke bo mały miał z usg4300 ( ur sie 4050) a moja kuzynka drobna i bez problemu zrobili ... Takze co porod to opinia.
Zycze miłego dnia .