Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieukowa ty masz odwagę,ja to chyba bym się trochę bała takiego balonika wsadzac
no i w ogóle skąd ty bierzesz tyle energii
Alorrene ja ostatnio też miałam taki napad płaczu,hormonki robią z nami co chcą
Mi przed chwilą przyszły w końcu koszule do szpitalaale ładne i rozmiar na szczęście też pasuje. Także na dniach pakuje torbę,będzie stać i czekać
nie będę miała stresa w razie czego.
karolinka85, Alorrene13, nenette, Rozalia lubią tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Karolinka kolejna laska z ciebie
ładniutki brzusio. Ja już kilka razy kupiłam stanik w lidlu i zawsze jestem mega zadowolona,ostatnio były po dwa bawełniane i są super wygodne. Może seksowne to one nie są ale noszą się rewelacyjnie
Szkoda że tu w De nie ma biedronki,nieraz naprawdę tanie i fajne rzeczy można tam kupić.karolinka85 lubi tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
Muniek dziekuje
Co do stanika to mam nadzieje ze sie przyda..i ze cycki urosna
A co do biedronki to na tej wyprzedazy mozna sie obkupic bo ceny sa niskiebyly tez stroje kapielowe po 9zl! I takie rozne pierdoly
zwoza tirami ze wszystkich biedronek z Lublina i wyprzedaja..zawsze bylo tak ze pod koniec juz tej wyprzedazy ceny jeszcze nizsze o kolejne 50%..
-
agawera wrote:we wszystkich biedronkach wyprzedaż czy tylko u was ?
kolo biedronki stoi duzy namiot i tam jest ta wyprz. A niewiem jak w innych miastach? U nas to juz kolejny raz..
-
aghata wrote:Pamietam 4 lata temu tez byly w biedronce te rzeczy disneya w promocji kupowalam wtedy smoczki, szczoteczki do wlosow i inne...pewnie co roku to wystawiaja az sie wszystko sprzeda
teraz kupilam tylko taki fajny gryzak,i taka siateczke do pokarmow typu owocki czy cos..
-
karolinka85 wrote:Wiesz co u mnie w miescie tylko w tej jednej
kolo biedronki stoi duzy namiot i tam jest ta wyprz. A niewiem jak w innych miastach? U nas to juz kolejny raz..
dziś mam dzień odpoczynku leniuchowania może jutro wybiorę się do biedronik zobaczyć czy w Gdyni też jest
dziś może pójde do fryzjera zrobić sobie zderzakkarolinka85 lubi tę wiadomość
-
Ja ostatnie pranie dzisiaj robie...reczniki i okrycia kapielowe juz torby mam spakowane a mam dwie mniejsze dla mnie i dla malego...jeszcze jakies pierdoly i moge rodzic. Ale dom bedzie blyszczal za 3 tygodnie tylko ciaza bedzie donoszona
karolina0522, karolinka85, maglic lubią tę wiadomość
[/url]
-
Pozdrawiam Dziewczynki z podmiejskiego autobusu relacji Gliwice - Tychy
Potwierdzam - pogoda cudna, jest juz przynajmniej 15 stopni w cieniu, a wszyscy wokół w krótkich rękawkach.
Przywitałam z Olga 32 tydzien i odpukać, ale żadnych dolegliwości. Ale jak widzialyscie, mam mały brzucho, to i nie zawadza. Nadal bez problemu wiąże trampki tylko sie schylając. W nocy tylko jak sie przewracam z boku na bok, to brzuch boli w momencie jak jestem na plecach, ale to tylko przez moment. Olga dziś kontrolnie pukla dwa razy i śpi, nie obudziła sie nawet na sernik na drugie sniadanie
Na wczesne popołudnie umówiona jestem z czterema mamusiami z Dzieciaczkami rocznik 2014, trzy z nich rodziły w moim szpitalu to bedzie o czym rozmawiaćA późniejszym popołudniem SR.
Jak dojadę do rodzicow, wrzucę foto brzucha Mikrusa
Miłego Dnia !!!karolina0522, nadine24, Z., Rozalia, nenette, karolinka85, maglic, Nieukowa, Ania1704, A1984, Joasia:) lubią tę wiadomość
-
Karolinka brzusio zgrabny, z resztą jak Ty
Tylko coś bociek się chyba zawstydził i tylko z daleka spogląda
Też bym sobie poszła na taką wyprzedaż w Biedronce ale w Wwie nigdy nie widziałam, a nawet jakby była to te tłumy wyrywające sobie wszystko z rąk by mnie skutecznie odstraszyły
Byłam w piekarni, po drodze mijałam sporo wózków i powiem Wam że niektóre matki to jak prowadzą wózek mają się za święte krowy. Idzie całą rozpiętością chodnika, jedzie jak jej się podoba i w ogóle nie zważa na innych ludzi. Sama będę matką za 2 miesiące i mam nadzieję że nie będę się czuła królową chodnika
Dziś też będę się lenić, pranie i prasowanie zrobiłam już przed świętami i szczerze Wam współczujęSista, nenette, karolinka85, maglic, Joasia:) lubią tę wiadomość
-
agawera wrote:Witam z rana, noc fantastycznie przestaną bo we własny łóżku nikt nie przychodził o 3 na mierzenie tętna brzuszka i temperatury po prostu cudownie nie ma to jak spać u siebie przytulic się do męża no i łóżko tak nie skrzypi przy każdym przekreceniu
Co do klinicznej należała na poród naturalny, wiec jak będzie się miało problem z porodem to będą tak długo męczyć aż urodziny naturalne
Koleżanka rodziła 14 godzin naturalnie a dziecko miało 4750. I nie zrobili cc
No i właśnie tez tak slyszalam ze przeciągają decyzje o cesarce, a tego się boję. Dlatego wybralam Zaspe. Poza tym ja słyszę pozytywne opinie tu i tu , w obydwu kolkezanki zadowolone i polecają. Tylko na klinicznej mają zawsze zawalone i sama położna która tam pracowała to powiedziała. Nawet ze skurczami potrafią odesłać...
Także Dada trzymaj się tego ze masz z tamtad lekarza bo to ponocduzo dajeMaja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
Hejka!
Sista zazdroszczę kondycji
witam również nową mamusię
Moja noc totalnie do d....py!
Jeszcze takiej nie miałam , zgaga mega pol nocy....3reni, migdały,mleko, i dupa nic nie pomogło
Myślałam, że spale się od środka
Humor waleczny i agresywny....wczoraj sprzeczka z moim partnerem na temat imienia i szpitala...Ehhh mam nadzieję że to hormony bo jak nie to psychiatryku wita.....
Zyrcia a pamiętasz,.jak.się.martwilas,.że nie sprawdź do 30tg....a tu proszę końcówka.....
Pozdrawiam dziewczynySista, karolinka85, Karolaja2271 lubią tę wiadomość
AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
Ja też humor od paru dni mam taki sobie. Boję się bo mąż wyjeżdża 13 maja na 3 dni na robotę i aby tylko Amelka wtedy sobie daty nie wybrała
Aż spać dziś nie mogłam.
Mała od 2 dni mało ruchliwajuż dawno nóżki i pupy nie wypchała
A na zgagę dziewczyny wypróbowałam już tysiące rzeczy i wiecie co mi pomogło: COCA COLAwypije szklaneczkę i jak ręką odjął
Witam nowa mamusię.
Lilianko kciukasy zaciśnięta !!!!!!
Agawera za Was oczywiście też!
Sista, Karolaja2271 lubią tę wiadomość
-
Witam laseczki.
Ale naskrobalyscie. Ja po szybkiej wizucie powiedzmy szybkiej. Godzine na gina z nfz gdzie bylam moze 5 minutek zerknal na badania na serduszko i tyle. A potem 2 godziny na to zeby mpolozna wpisala mi wyniki badan do karty ciazy. Ale jest ok.
Mnie zaczyna sie problem ze zgaga narazie mala ale sie pojawia, ja nogdy zgagi nie mialam moze tylko raz ale po wiekszej ilsoci alkoholu tj wina.......
Ja dzis piore pielichy a kupka do prasowania ubranek stoi ale lamie mnie spanie i lezakuje wiec nie wiem kiedy sie za to wezme.
Hmm to masowanie krocza mnie jakos przeraza u nas na sr nikt nie wspominal o tyym hmm...
Orchidea trzymam kciuki i za kazde inne wizytujace i nje wizytujace.Z., Scintilla, Inesicia lubią tę wiadomość
Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm