Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To jesteśmy i my, tzn synek i moje 88 kg

lilly78, gosi_a, Alorrene13, Scintilla, karolinka85, Muniek, nick nieaktualny, Z., sss, A1984, maglic, nick nieaktualny, Nieukowa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Inesicia, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
angel-84 wrote:Uff a juz myslalam ze tylko moj tak ma jakbys chcial wyjsc..Sista wrote:Moja Olga dzisiaj tez leniwa jak zadko
Stuknal 32 tydzien, QUOTE]
a suwaczek wskazuje coś innego
karolinka85 ja tak mam od dwóch dni że czasami mam wrażenie że zaraz nóżki mi wystawi. -
Właśnie też się zastanawiam jak to możliwe że tyle ważysz Rozalia,gdzie ty to niby masz

Wszystkie wygladacie ślicznie,Karolaja i Sista takie małe te brzuszki macie,nie pomylili wam terminów przypadkiem

Właśnie skończyłam prasowanie ubranek i pościeli,chętnie bym zamordowała tego kto wymyślił coś takiego jak żelazko i prasowanie
mimo że robiłam to na siedząco to mój kręgosłup boli jak cholera. A zostały mi jeszcze pieluchy,ale to kiedy indziej. Teraz leżę i dogorywam
nick nieaktualny, Rozalia lubią tę wiadomość

(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek
-
No to i mój sprzed tygodnia
jeszcze Wam się tu nie pokazywałam 
nie działa jeszcze raz spróbuje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 15:09
Muniek, zapah_ciszy, karolinka85, Z., nick nieaktualny, maglic lubią tę wiadomość
Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021

-
Przepraszam za jakość, ale to zdj ze zdjęcia bo jakoś te zmniejszone nie chcą mi się tu pokazywać...

agawera, Z., Scintilla, nick nieaktualny, Muniek, karolinka85, sss, A1984, lilly78, maglic, nick nieaktualny, gosi_a, Rozalia, Inesicia, Alorrene13, dorcia8919 lubią tę wiadomość
Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021

-
nick nieaktualnyWitam się z Wami wszystkimi a szczególnie witam nową mamuśkę i jej brzuszek

Ja od samego rana bardzo aktywnie, najpierw wizyta u stomatologa, potem kosmetyczka a po drodze obiad w Barze Mlecznym Rusałka
Wróciłam do domu i leże, nie mam siły na nic, widzę, że moja córka nie jest wyjątkiem, również rusza się jak mucha w smole i powolnie przeciąga, nawet pączek nie postawił jej na równe nogi.
Niestety ale ja też należe do osób cierpiących z bólu, na fotelu u stomatologa i kosmetyczki myślałam, że padnę z powodu bólu żebra, w nocy też mi się ciężko wstaje do wc. Dziewczyny jestem z Wami.
Karolinka i Z. bardzo ładne brzuszki, tylko co się stało z Boćkiem???
Sista ja zastanawiam się gdzie są Twoje dodatkowe kilogramy, masz bardzo ładną figurę
Rozalia, Jakoś nie widzę na zdjęciu tych 88kg, a ile masz wzrostu???
Z., nick nieaktualny, karolinka85, maglic, Rozalia, nick nieaktualny, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Rozalia, z tym 88 kg to chyba żart
niemożliwe 
Marcia, też jaki malutki brzusio! Czuje się jeszcze bardziej jak wieloryb
A z ruchami nie pomogę bo ja swoje dziecię czuję po całym brzuchu. Z lewej, z prawej, u góry, u dołu. Na którymś USG trzymał stopy przy twarzy więc moje dziecię jest nieodkryte, nigdy nie wiem jak leży
Rozalia lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnyAleś mi ochoty narobiła na ten chłodnik!!!!!Teraz , czytając Twój wpis - poczułam się chwilę, jak buldog sąsiadów na widok kiełbasy!
Takiego mam smaka na jakąś wiosenną nowalijkę!
agawera wrote:zakupy zrobione ,wchodzac do warzywniaka botwinka sie do mnie zaśmiała i oczywiście ja kupiłam wiec dziś zrobie sobie chłodnik
za godzinę ide po Werkę i idziemy na bilans do zerówki i wieczorkie do fryzjera 
agawera lubi tę wiadomość

karolaja...