Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
angel-84 wrote:Sista wrote:Moja Olga dzisiaj tez leniwa jak zadko
Stuknal 32 tydzien, QUOTE]
a suwaczek wskazuje coś innego
karolinka85 ja tak mam od dwóch dni że czasami mam wrażenie że zaraz nóżki mi wystawi. -
Właśnie też się zastanawiam jak to możliwe że tyle ważysz Rozalia,gdzie ty to niby masz
Wszystkie wygladacie ślicznie,Karolaja i Sista takie małe te brzuszki macie,nie pomylili wam terminów przypadkiem
Właśnie skończyłam prasowanie ubranek i pościeli,chętnie bym zamordowała tego kto wymyślił coś takiego jak żelazko i prasowaniemimo że robiłam to na siedząco to mój kręgosłup boli jak cholera. A zostały mi jeszcze pieluchy,ale to kiedy indziej. Teraz leżę i dogorywam
Karolaja2271, Rozalia lubią tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
No to i mój sprzed tygodnia
jeszcze Wam się tu nie pokazywałam
nie działa jeszcze raz spróbuje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 15:09
Muniek, zapah_ciszy, karolinka85, Z., Karolaja2271, maglic lubią tę wiadomość
Maja 5.06.2015
Aniela 27.08.2021
-
nick nieaktualnyWitam się z Wami wszystkimi a szczególnie witam nową mamuśkę i jej brzuszek
Ja od samego rana bardzo aktywnie, najpierw wizyta u stomatologa, potem kosmetyczka a po drodze obiad w Barze Mlecznym RusałkaWróciłam do domu i leże, nie mam siły na nic, widzę, że moja córka nie jest wyjątkiem, również rusza się jak mucha w smole i powolnie przeciąga, nawet pączek nie postawił jej na równe nogi.
Niestety ale ja też należe do osób cierpiących z bólu, na fotelu u stomatologa i kosmetyczki myślałam, że padnę z powodu bólu żebra, w nocy też mi się ciężko wstaje do wc. Dziewczyny jestem z Wami.
Karolinka i Z. bardzo ładne brzuszki, tylko co się stało z Boćkiem???
Sista ja zastanawiam się gdzie są Twoje dodatkowe kilogramy, masz bardzo ładną figurę
Rozalia, Jakoś nie widzę na zdjęciu tych 88kg, a ile masz wzrostu???Z., Karolaja2271, karolinka85, maglic, Rozalia, nenette, Scintilla lubią tę wiadomość
-
Rozalia, z tym 88 kg to chyba żart
niemożliwe
Marcia, też jaki malutki brzusio! Czuje się jeszcze bardziej jak wieloryb
A z ruchami nie pomogę bo ja swoje dziecię czuję po całym brzuchu. Z lewej, z prawej, u góry, u dołu. Na którymś USG trzymał stopy przy twarzy więc moje dziecię jest nieodkryte, nigdy nie wiem jak leżyRozalia lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnyAleś mi ochoty narobiła na ten chłodnik!!!!!Teraz , czytając Twój wpis - poczułam się chwilę, jak buldog sąsiadów na widok kiełbasy!
Takiego mam smaka na jakąś wiosenną nowalijkę!
agawera wrote:zakupy zrobione ,wchodzac do warzywniaka botwinka sie do mnie zaśmiała i oczywiście ja kupiłam wiec dziś zrobie sobie chłodnikza godzinę ide po Werkę i idziemy na bilans do zerówki i wieczorkie do fryzjera
agawera lubi tę wiadomość