Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolaja2271 wrote:Aleś mi ochoty narobiła na ten chłodnik!!!!!Teraz , czytając Twój wpis - poczułam się chwilę, jak buldog sąsiadów na widok kiełbasy!
Takiego mam smaka na jakąś wiosenną nowalijkę!
to rozumiesz nie moglam sie postrzymac musiałam kupicKarolaja2271 lubi tę wiadomość
-
Marcia jaka laseczka normalnie. U mnie najpierw idzie brzusio, potem cycki a na koncu reszta. I waga 85,5kg przy zaledwie 168cm. Choc i tak kazdy mi mowi ze tylko pileczka z przodu i nie widac kilogramow. Najwiecej cycki waza bo zawsze. Byly duze a ja i tak z tych grubnokoscistych jestem..
A ja poszukam szczawiu na łące na sobnotni obiadek mniammm mniammm...Karolaja2271 lubi tę wiadomość
Marcel 16.06.2015 cc. 3200g 55 cm -
Cześć Piękne Brzuchatki! Wracam po tygodniowej nieobecności, naskrobałyście tyle że czytałam z przerwami chyba z 3,5h - najlepszy relaks na świecie, co prawda na początku nie połapałam kimże jest Bożena ale to dlatego że ominęłam niechcący kilka stron postów
Nie dam rady Wam wszystkim odpisać, ale trzymam kciuki za wszystkie Mamy w szpitalu i z problemami - dziewczyny jesteśmy już na końcówce! Witam także nowe koleżanki, fajnie że nas coraz więcej! I tyle pięknych fotek brzuszków, czuć wiosnę na forum!
U nas wszystko pięknie! Ślub chociaż cywilny tylko nieźle mnie emocjonalnie trzasnął, wzruszyłam się prawie tak jak moja babcia, a ją naprawdę trudno przebić (ale babcia nie miała lekko bo się zacięła w windzie dla niepełnosprawnych w Pałacu Ślubów - jest już na wózku, trzeba było ściągać ekipę ratunkową) Borys mi wypychał nogę przez pępek w trakcie przysięgi aż mi sukienka na brzuchu podskakiwała. Mój Mąż jest wspaniały i jestem mega szczęściarą że go mam!
Impreza też się udała, wujki się upiły, ciotki plotkowały, babcie wspominały stare czasy, dzieciaki szalały. Kolacja skończyła się o 24, wszyscy poszli spać a ja z mężem skoczyłam na dyskotekęA tam gimbaza, licealiści, pryszczate nastolatki - i ja w szpilach (dałam radę!) w 8 miesiącu z mega brzuchem i mój J w garniturze, ale potańczyliśmy sobie a potem przenieśliśmy się już do pokoju hotelowego gdzie mieliśmy meeeega wannę, nie wiem skąd jak wzięłam na to wszystko siłę
Z najbliższą rodzinką z obu stron, w sumie jakieś 18 osób, spędziliśmy w trójmieście kolejne 4 dni - codzienne zwiedzanie, spacery, nad morze, na obiad - marzyłam już o chwili spokoju i ciszy, Borys chyba też się już wymęczył bo wypychał mi brzuch gdzie tylko się dało. Obiecuję Wam fotki w przyszłym tygodniu jak tylko się zabiorę by je przejrzeć.
A tak to czujemy się dobrze, odpukać jak na razie to dla mnie najfajniejszy okres ciąży - nie wymiotuje, nie boję się już że coś się stanie, nadal jest mi dość lekko i mam dużo siły, no ekstra jest!sss, lilly78, karolinka85, Z., BrumBrumek, Scintilla, Sista, Muniek, Marcia86, gosi_a, Rozalia, Nieukowa, zyrcia, Inesicia, Aka81, Alorrene13, nenette, Joasia:), Viola, maglic, Tigana, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
Agatko to super ze wszystko bylo tak jak trzeba..
i ze samopoczucie Ci dopisuje..
Takze czekamy teraz na piekne foteczki
Wszystkiego najlepszego na Nowej drodze zyciaA1984 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pierwszy raz dzisiaj poczulam bolesne kopniaki w pecherz/spojenie..niezbyt to przyjemne.. I jak nigdy w ciagu dnia..przewaznie aktywny jest rano a potem na wieczor..a tu 3 bolesne razy w ciagu dnia..
Ale pewnie to normalne..i licze ze wszystko ok.. -
Poprawka spojrzałam w kartę i mam 89 kg
Także 90 przekroczę na bank do końca. W sumie to nie wiem gdzie te kg ale większość chyba w cyckach i biodrach
No ale mam 175 cm.
Agata super impreza i podziwiam że sił Ci starczyło, ja po spacerze ledwo dyszę a Ty dyskoteka. Wow
Mężuś dzwonił że już do nas wraca, ależ się cieszęWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2015, 17:29
Ania1704, karolinka85, Sista, nenette, Scintilla, A1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA to My dzisiaj
http://wrzucaj.net/images/2015/04/23/DSC0570.jpg
http://wrzucaj.net/images/2015/04/23/DSC0571.jpgRozalia, Z., sss, Inesicia, Scintilla, Aka81, Alorrene13, karolinka85, Sista, Karolaja2271, nenette, Muniek, gosi_a, Joasia:), lilly78, maglic, A1984, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nagrałam sobie te porody dziś obejrzałam, o masakra popłakałam się oczywiście ale jak zobaczyłam jak one się męczą no tylko jedna z tym gazem dawała rade, to wszystko sobie przypomniałam i normalnie panika, i pójdę do psychiatry po zaświadczenie na cc no nie dam rady tak się boje hehe
-
nick nieaktualny
-
A ja prawie caly dzien przesiedzialam na dworze, uwielbiam taka pogode, a Zuza sie wybiegala mjsze ja szybka kapac bo jak sie walnie spac to nie zdaze. Wciagamy teraz lody z pudelka i czuje sie spelniona hehe.
Sista, Rozalia, Inesicia lubią tę wiadomość
[/url]
-
Widzę kochane, że ustanowiłyśmy nowy Światowy Dzień Fotografowania Brzuszków ciążowych
.... też się chciałam pochwalić swoim ... i dopiero wtedy zauważyłam, że ktoś mi podpierniczył moje stopy.... oddajcie moje STOPY !!!!!
http://wrzucaj.net/images/2015/04/23/DSC03971_2.jpgnenette, Muniek, Sista, Ania1704, Nieukowa, Karolaja2271, karolinka85, Z., Rozalia, sss, Aka81, gosi_a, Joasia:), lilly78, maglic, A1984, Alorrene13, Inesicia, dorcia8919 lubią tę wiadomość
-
Nieukowa ja sie troche boję bo pamietam ze boli po cc i boje sie tego bólu, tego pionizowania, boje sie powtorki z baby bluesa...ale jednoczesnie chcialabym juz tulic w ramionach malego czlowieczka i miec to wszystko juz za soba. Juz pisalam ze mam dosc tej ciazy i dalej podtrzymuje ale jak urodze pewnie bede chciala zeby mi wsadzili go z powrotem. Tak bylo 4 lata temu
Sista, Nieukowa lubią tę wiadomość
[/url]
-
A ja mam dylemat
Bo z jednej strony w ciazy czuje sie swietnie i mogłabym byc w tym stanie jeszcze przez kilka miesiecy. A z drugiej strony chciałabym juz pomykać z Olga na spacerki
Byłam dzisiaj na Paprocanach (jezioro w naszym mieście z bardzo fajna infrastruktura), no i jak mijałam te setki mamusiek z wózkami to tez juz tak chce !!!
Najlepiej juz lipiec jak sie z Olga poznamy w domowym zaciszu
Pytanie do dziewczyn, które miały juz CC - ile trwa dojście do siebie, kiedy ból mija na tyle, ze chce sie wyjsć z lozka? -
nick nieaktualnyAgata wspaniale, że wszystko się udało
jesteś moją idolką za Twojego powera i dyskotekę na szpilkach
wszystkiego dobrego na nowej drodze!
Piękne brzuszki dziewczyny
Ja już po wizycie, w ciągu 3tyg przybyło mi tylko 400g, to chyba dieta cukrzycowa tak działa. I w sumie 7,8kg na plusie, jestem w szoku, że przy leżeniu non stop tylko tyle, chyba szybciej spalam kalorie w ciążyPessar dzielnie trzyma szyjkę, mała główkę ma dość wysoko, więc nie napiera
za ok. 2-3tyg mam zrobić usg żeby sprawdzić czy wody są prawidłowe i jak mała przybiera.
Byłam też u diabetyka, lekarka pochwaliła mnie za ładne cukrypo obiedzie mogę sobie pozwolić od czasu do czasu na mały deser
leżę więc dalej, skoro tak nam to służy
Kolejna wizyta u niej za 3tyg, następne co 2tyg. No ale w między czasie wizytuje jeszcze u drugiego gina, czyli za 1,5tyg
A jutro kupujemy mebelki, wszystko robi się coraz bardziej realneScintilla, Nieukowa, Sista, Z., Rozalia, sss, karolinka85, Joasia:), maglic, A1984, Alorrene13, Inesicia lubią tę wiadomość