Czerwiec 2015 =)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agawera - ja chemicznych preparatów bym sie bała, one przecież wyżerają włosy. Wiec na pewno mogą podrażnić delikatna skore. Zamówiłam sobie po ostatniej akcji golarkę elektryczna, jak wypróbuje, dam znać jak mi poszło golenie.
Co do USC - najlepiej zadzwonić do jakiegokolwiek i po prostu zapytać. Gdyby chodziło o żyjące dziecko mógłby byc problem, ale w takiej sytuacji, to chyba nie powinni robić problemów. -
Witamy sie
Znowu piatek...moj brzuch jest juz tak napiety ze mam wrazenie ze peknie, maly wypelnia juz go po brzegi od srodka nie ma biedak miejsca na jakikolwiek ruch we wtorek mam nadzieje ze bedzie dzialac juz usg w gabinecie i dowiem sie ile juz wazy. Ja juz po sniadanku, smalec z ogorkiem kiszonym dzisiaj poszedl w ruch, takie mam zachcianki, co tu dzisiaj robic ??[/url]
-
Witam
Kolejna beznadziejna noc za mnąno ale cóż... Dziś kolejna wizyta kontrolna,zobaczymy czy wszystko w porządku.
BrumBrumek zdolniacha z twojego mężauroczy brzuszek.
Angel nie pomogę bo nie mam pojęcia,najlepiej po prostu zapytać w USC.
Wszystkim życzę pięknego dniakarolina0522, Joasia:) lubią tę wiadomość
(*)18.02.17 (13tc) Nasz Synek -
aghata wrote:Witamy sie
Znowu piatek...moj brzuch jest juz tak napiety ze mam wrazenie ze peknie, maly wypelnia juz go po brzegi od srodka nie ma biedak miejsca na jakikolwiek ruch we wtorek mam nadzieje ze bedzie dzialac juz usg w gabinecie i dowiem sie ile juz wazy. Ja juz po sniadanku, smalec z ogorkiem kiszonym dzisiaj poszedl w ruch, takie mam zachcianki, co tu dzisiaj robic ??AlicjaMagdalena http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1da8f186c57b.jpg
-
aaaaa w piatek juz jest maj
a my mamy cc planowana na 20 maja huraaaa,ja sie tam nie boje
troszke bolu ,jeszcze nikt nie umarl na to
damy rade,nie ma co sie nakrecac na to,bo tak czy siak musimy przez to przejsc,wiec po co
BrumBrumek, Z., nenette, Alorrene13, Sista lubią tę wiadomość
[/url]
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 16:39
szczesliwamama, Sista lubią tę wiadomość
Maj - lipiec: szykowanie 🤰dla maluszka
1) schudnąć 10kg:
94🎉 (3.05)
93? 92? 91? 90? 89? 88? 87? 86? 85?
2) przyjmować suple
3) otrzymać 3x zielone światło na zajście w ciążę
1 wizyta: 5.05 ✅ blizna ciągła - 5 mm 🎉
2 wizyta: ?
3 wizyta: ?
---
Późne owulacje
Karmienie piersią
PCOS -
Sista wrote:Agawera - ja chemicznych preparatów bym sie bała, one przecież wyżerają włosy. Wiec na pewno mogą podrażnić delikatna skore. Zamówiłam sobie po ostatniej akcji golarkę elektryczna, jak wypróbuje, dam znać jak mi poszło golenie.
Co do USC - najlepiej zadzwonić do jakiegokolwiek i po prostu zapytać. Gdyby chodziło o żyjące dziecko mógłby byc problem, ale w takiej sytuacji, to chyba nie powinni robić problemów.
mam golarke elektryczna taka zwykła ale zastanawiam sie nad golarka aby miała nakładke do miejsc intymnychSista lubi tę wiadomość
-
.aś. wrote:BrumBrumek, zdolniacha z tego Twojego męża
możesz być dumna.
To widzę, że dzisiaj dzień badań, wyłamałam się, pójdę w pon ;p też nie wiedziałam, że mocz musi być 4ro godzinny, jakoś do tej pory nie zwracałam na to uwagi, ale wyniki zawsze ok, więc to może nie ma takiego znaczenia.
A teraz chcę się pożalić... na wadze mam dzisiaj 1,5kg więcej niż wczoraj (!!!). załamałam się. Nie no żartuję, nie załamałam, bardziej mnie ciekawi dlaczego. Jadłospis niezmiemienny, a tu takie cyrki. No i mogę przypuszczać że to woda, bo ostatnio rano w ogóle nie chce mi się sikać, ale z kolei obrączka wchodzi na palec tak dobrze jak zawsze. Gdzie ta woda...?!
Koniec żali ;p
ja przed ciaza wazylam 62 kg na 170 wz,wiec powiedzmy bylam fitteraz waze juz 76 kg ! a zwracam uwage na to co i kiedy jem! i bylam w stanie przybrac na wadze 1,5kg w tydzien! ale jestem spokojna bo wiem ze to przez malego tak waga swiruje bo wazy juz z dobre 3kg
no i widze po skorze ze jest napompowana ,wiec sie nie przejmuj
bedzie czas po ciazy by zadbac o siebie
[/url]
-
Ciekawe czy szczeliwamama zacznie nam porody w maju czy może ktoś wyrwie się wcześniej
Obserwuje majówki, jakoś się maluchy nie spieszą, ale w kwietniówkach w połowie marca już baaardzo dużo było rozpakowanych... Zobaczymy jak to będzie u nas
szczesliwamama lubi tę wiadomość
-
BrumBrumek wrote:Ciekawe czy szczeliwamama zacznie nam porody w maju czy może ktoś wyrwie się wcześniej
Obserwuje majówki, jakoś się maluchy nie spieszą, ale w kwietniówkach w połowie marca już baaardzo dużo było rozpakowanych... Zobaczymy jak to będzie u nas
w sumie to dobrze by bylo,zebby maluchy spokojnie sobie rosly w brzuszkach bo te ostatnie tygodnie rownie wazne jak poczatkowe,nawet jesli do czerwca jeden miesiac wiec nie ma co sie modlic by wyszedl wczesniejchociaz ja dopoki go nie zobacze,caly czas jestem w leku by pempowina sie nie owina czy cos ...biorac pod uwage jaki jest ruchliwy ...to az strach! a Ty masz core czy syna
?
[/url]
-
Cześć laseczki
Ja się golę zwykłą golarką i póki co jeszcze w miarę ogarniam temat- brzuch unoszę do góry, krzywię się na boki a jak nic już nie widzę to na czuja
Mąż odmówił współpracy ;( boi się że mnie potnie... także trzeba sobie jakoś radzić
Ja na badania znowu dopiero na początku maja idę. Także też się wyłamuję
Ćwiczyłam znowu ze swoim balonem - ja tu taka dumna że napompowałam dziś do 5,5cm (wczoraj jak próbowałam po raz pierwszy do 4,5) a tu mnie na necie wpisy zdemotywowały, bo mało która kobieta na wstępie ma mniej niż 5. Czyli jakbym rodziła bez przygotowania to na bank bym mocno pękła. Ale jestem pełna optymizmu, za 2 tyg będę mogła rodzić melona, taki mam planszczesliwamama, BrumBrumek, Scintilla, Inesicia, Z., nenette, Alorrene13, karolina0522, dorcia8919, karolinka85, Sista, Aka81, maglic, sss lubią tę wiadomość
-
karolina0522 wrote:Kochana ty już końcówka, zazdroszczę, jeszcze tylko trochę na kiedy masz termin cc?
We wtorek zapytam lekarza on nie pracuje w szpitalu i nie wiem czy bedzie mi dawal skierowanie czy czekal az sie samo zacznie...nie wiem jeszczeszczesliwamama lubi tę wiadomość
[/url]
-
Wczoraj wszyscy to dziś my
Dzień dobry !!! Wybaczcie nagość ale i tak już ta bluzka od pidżamki nie starcza na cały brzuch
Miłego Dnia !!!szczesliwamama, Suzanna22, Inesicia, Scintilla, Z., nenette, Nieukowa, karolina0522, dorcia8919, lilly78, Muniek, karolinka85, Sista, Ania1704, Aka81, gosi_a, Viola, A1984, maglic, sss, Joasia:), Finezja lubią tę wiadomość
-
Mnie czeka golenie przed poniedziałkową wizytą i nawet nie chcę o tym myśleć. Kilkanaście minut akrobacji, a efekt pewnie i tak będzie marny.
Piękne macie brzuszki. agawera nie mogę wyjść z podziwu, że w drugiej ciąży jesteś taka szczuplutka.
agata cieszę się, że impreza się udała i zazdroszczę wiosennej wizyty w Gdańsku. Byłam w tym mieście raz i po prostu się w nim zakochałam.
Wczoraj udało mi się wyprasować wszystkie pieluszki tetrowe i flanelowe i myślałam, że wieczorem nogi mi do tyłka wejdą. Na szczęście dziś jest znacznie lepiej. M wrócił rano z pracy i poszedł spać, ale myślę, że później uda mi się go wyciągnąć na jakiś spacer.
Miłego dnia;)Scintilla, Alorrene13, maglic lubią tę wiadomość
-
Wróciłam właśnie z Rossmana ... potwierdzam - promocja działa !!! - ale w Łodzi dopiero od godziny 9.30 bo mieli awarię systemu - spędziłam więc 30 minut w sklepie bo nie chciało mi się wracać do domu - ale tak tam pięknie pachnie chemią, że najchętniej zatrudniałbym się tam obecnie na pół etatu jako wąchacz wszystkiego
Pora schować dowody zbrodni czyli rachunek na 130złbo inaczej będę miała "gadkę" z M.
Ja też dzisiaj po badaniach labo - trzymam kciuki aby wszystkie nasze wyniki były poprawne ... biorę leżak, pled, Inkę z mlekiem i idę się "lansować" na moim 3metrowym balkonieszczesliwamama, Z., nenette, Alorrene13, Suzanna22, karolina0522, BrumBrumek, kasika8303, lilly78, karolinka85, Sista, maglic lubią tę wiadomość