Czerwiec 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolcia88 wrote:U nas 0.6 tez dostepne. Ja testem.na 0.4 i jest masakra. Bylam wczorak z 6 aptekach o dopiero dorwalam
duszka lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, mogę dołączyć? Termin z miesiączki wypada mi na 6.06. W 12 dpo robiłam test i była słabiutka druga kreska, dzisiaj powtórzyłam i ciemniejsza, także chyba to ciąża. Aczkolwiek staram się bardzo nie nastawiać, bo poroniłam w czerwcu w tym roku. Objawów brak co mnie dziwi bo w poprzedniej ciąży piersi bolały strasznie a teraz nic. Jedynie co to od paru dni po południo jestem jak nemo, muszę się położyć spać, bo nie jestem w stanie funkcjonować. Na bete chyba się nie wybiore...
Karolina :* lubi tę wiadomość
-
dzastina89 wrote:Cześć dziewczyny, mogę dołączyć? Termin z miesiączki wypada mi na 6.06. W 12 dpo robiłam test i była słabiutka druga kreska, dzisiaj powtórzyłam i ciemniejsza, także chyba to ciąża. Aczkolwiek staram się bardzo nie nastawiać, bo poroniłam w czerwcu w tym roku. Objawów brak co mnie dziwi bo w poprzedniej ciąży piersi bolały strasznie a teraz nic. Jedynie co to od paru dni po południo jestem jak nemo, muszę się położyć spać, bo nie jestem w stanie funkcjonować. Na bete chyba się nie wybiore...
-
Witamy nową mamuśkę
I.Ana.I powodzenia z umowieniem się z lekarzem
Robiącym dziś bety - pięknych wyników
U mnie dziś ochota ja jajka gotowane hehe, także wzięłam się za gotowanie jajeczek No i w końcu dziś temperatura do zniesienia...ok 21 stopni, więc mam nadzieję na udany spacerek z synkiem (mieszkam w Portugalii).
Ja idę 7.10 na wizyte do lekarki rodzinnej z synkiem i z wynikiem usg macicy po ciąży , tam ponownie zrobią mi na bank test sikany na miejscu i wtedy wpisują w system do wielkiego szpitala zajmującego się kobietkami w ciąży . Potem czekam na list dotyczący pierwszej wizyty i już poźniej wyznacza lekarz kolejną wizytę. Fajne jest to, że wszystko jest tam na miejscu, każdy specjalista, ja chodziłam również do endokrynologa. I duuuużo brzuchatych kobitek hehe Wogóle oni tu mają wszystko w komputerach i moja lekarka rodzinna widzi wyniki z usg np ...
-
Cześć dziewczyny u mnie beta w porządku, w pon do lekarza śmigam. Coraz bardziej czuję radość po tym pierwszym szoku Mówiłyście już komuś? Czy czekacie na potwierdzenie? Dzisiaj dzień chłopaka to może partnerom niespodziankę zrobimy?
Tymczasem też lecę do pracy, miłego dnia Wam życzę :*Karolina :*, Mona_M lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja wczoraj wypaplalam przyjaciolce, bo zadzwonila sie zapytac co lekarz powiedzial i nie chcialam juz jej sciemniac ogolnie planujemy w najblizszym czasie podzielic sie nowina z najblizszymi (rodzice, rodzenstwo i moje przyjaciolki), a reszcie powiemy w 2 trymestrze
Dziewczyny a co myslicie o farbowaniu wlosow teraz? Lekarz wczoraj powiedzial, ze moge byle nie czesto. Mam juz spore odrosty i myslalam o sombre, zebym na jakies 4-5msc miala z glowy i w ciazy tylko jedna powtorke musiala robic, ale nie wiem czy sie nie wstrzymac jeszcze troche... -
a moj niemąż wie isię cieszy ale wciąż nie wierzy chyba..
dziewczyny a mam pytanie..jak z waszym libido? bo u mnie masakra..normalnie zero prawie..jeszcze do 14dpo było spoko, nawet gorąco bym powiedziała, a teraz..najchętniej to wieczorem ubieram się w dres, ciepłe skarpetki i zakopuję pod ogromną puchową kołdrą zwinięta w kulkę i tak się cieszę że mi tak dobrze
Karolina :* lubi tę wiadomość